Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimde eşimim tüm sülalesi yşil gözlü bizde hep kahverengi o nedenle eşime benzesin çok istiyorum..... ama eşim çok sarı okadarda sarı olmasın:)))) eşim yakışıklı ee ben güzel heralde bizden piyasaya güzel birşeyler çıkar:)))))))

Allah ım kavuştursun canım...... ayrılıklar her zaman böyle olsun..... eşin ne ödülü alacak...

amin canım teşekkür ederiimm:) eşimin maşallahı var heryıl 1.liği bırakmaz kimseye:) bireysel emeklilik sisteminde yönetici bikaç dalda ödül alıcakk hayırlısylaa... sonrada hemen dönücekk inşallaaaahhhhhh((

kızlar be kaçar kızımı gezdireyim...... saati geldi bakar bana garip garipp....... hadi ALLAH a emaet olun.... hayırlı cumlara ve hafta sonları dilerim görüşemezsek.......

seneye bu zamanlarda en iyi baba ödülünüde alır insaallah:)))))

bende genelde 28 günde bir olurum ama bu iki aşılamadan sonra günlerim şaştı. seninlede aynı zamanda aşılama olduğumuz için merak ettim.

canım benim ya diyecek bişey bulamıyorum hakkında hayırlısı olsun kısmet değilmi.demekki. bu yılda geçti bizim bebişler 2011 bebişleri olucak heralde hayırlısıyla.

canım benim ya diyecek bişey bulamıyorum hakkında hayırlısı olsun kısmet değilmi.demekki. bu yılda geçti bizim bebişler 2011 bebişleri olucak heralde hayırlısıyla.

evett kısmetten ötesi olmazmışş.... bencede 2011 li olucak bizim bebişler belki tam yeni yıla girerken doğuru veririzz :)))

kızlar sabah bende hastaneye gittim yeni doktoruma hoşuma gitti çok güzel ilgilendi yine klomen verdi kist oluşmamış ona sevindim ve testlerime baktı hormon ve e2 sonuçların iyi dedi yumurtlamamda sorun yokmuş gayet iyi dedi tekrar 2 test istedi kan verdim yarın dr mu arıyıp sonucu öğrenicem prolaktin ve tiroit stimulan hor. kızlar preseed sordum doktoruma çeşitli ilaçlar var ama o tıp olarak onaylanmadı dedi bilmiyorum artık bende düşünüyodum almayı ama beklicem biraz .

tatlıcık ya dr sordum aşılamada garanti göremiyorum normal ilişkiyle arada bi fark yok tüp bebek yapsak dedim dr.şuan gerek yok okadar para vericeksiniz önce aşılama deniyelim dedi .

şimdi merak edip google yazdım pre seed diye sayfaya kocman yazmışlar

25.08.2009 tarihli TC Sağlık Bakanlığı izini ile ithal edilmektedir heralde zararlı bişi olsa sağlık bakalığı onaylamazdı dimi aslında bu kuruluk bendede oluyo acaba bende düşünsemmi ....

inşallah değerlerin normal çıkar ..... benim prolaktin sorunum var pek düşmez bedenim kendini bebek sahibi sanıyoo bol bol süt üretiyo :))))

sağlık bakanlığı bunları oturup incelemeiyor ama. sadece ürünün bileşenlerine bakıyor ona göre izin veriyor canım. yani onay var diye zararlı değil diyemeyiz.

ama herkes kullanıyor çok memnun. ve bayağı sonuç almış bu sitede arkadaşlar.

tabi yinede doktora danışmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…