Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcık ya dr sordum aşılamada garanti göremiyorum normal ilişkiyle arada bi fark yok tüp bebek yapsak dedim dr.şuan gerek yok okadar para vericeksiniz önce aşılama deniyelim dedi .

sizin aşılama ilk miydi 2-3 de daha çok şans oluyomuşş.. valla bilemiyorum ki normal ilişkiden farkı birazdaha uzağa bırakılıyolar ama önlerini görüp gidemiyoo şu bebekler...... tüp bebekte % 60 mış olasılık aşılamada %10 veya 20 miş..... bilemiyorum Rabbim belkide kendiliğinden verirr:))

çok canım sıkılıyo
demin 2z gebelik bekleyenlerin sayfalarını okudumm maşallah ama için burkuldu

sabahtan beri güçlü durmaya çalışıyorumm ama sanırım daha fazla dayanamıcamm

biraz önce hastalandımm yarınmı gitsem dr yoksa pazartesi sabahımı gitsem çokmu gecikmiş olurum....

benim dr ultrasonla bakmadı aşılamadan sonra regl olduğumda kist varmı diye acaba iğneler kist yapmıyormu gerçi tam gününde geldi kist olsa aksardı diye düşünüyorum gittiğimde sorucam iğneler kist yaparmı diye

evet bende hiç bilmiyorum ama benim 1 kaç tane yumurtam vardı ama en son istenilen boyutta 1 taneydi sanırımm belki diğerlerii bilmiyorumm ama inşallah yokturr hiç birimizde koskoca 1 ayımız gidio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…