Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet akıl almaz bir şey önce anlatıyormuş açık seçik sonra haydi

yazık yaa çok büyük bi dert insanlar çaresizliklerinden neye sarılıcaklarını bilememişler..... okadar para ver verdiğinle rezil ol psikolojin bozulsunn.... ALLAH sıkıntısı olana yardım etsinn...

bence öncelikle herkese Allah akıl sağlığı versin canım. böylece para düşkünü insanlara inanıp kendilerine aldatmazlar

ne ahlaksızlık artık ya. negünlere kaldık. bunlarada inanana ne diyeyim

bir tanesi siyah çarşaflı vajinismuslu eşiyle birlikte olamamış gelmişler oraya dr karısı eliyle bekaretimi bozdu diyor psikolojim bozuldu eşimle ayrıldık sonra yendim başka psikologla diyor eşinle ayrıysan yendiğini nasıl anladı tuhaf

çok tuhaf ama bizde her kırmızı kartta dahada bağlanıyoz,nedendir bilmemekaydirigubbakcemile3

aman ne garip insanlar var anlamıyorum ya nasıl müsade etmişş ayyy çok korkunç Allahh akıl fikir versinnn

yapabiliyolar canım,ben iki aydır o kistleri şeker ilacı ve yasminle atmaya çalışıyorum,bakalım yasminin 2 gün önce bitti.akşam sabah adet görücem,innnnnnnnnşallah kaybolmuşlardır,adetin 2. yada 3. günüde doktora gitcem,kistler kaybolmuşsa aşılamaya start vercez inşaallah.........:dance:

adette gecikme olmasada varmıdır daha önce hiç kist olmadı nasıl anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…