- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.781
evet akıl almaz bir şey önce anlatıyormuş açık seçik sonra haydi
evet akıl almaz bir şey önce anlatıyormuş açık seçik sonra haydi
hayırlısı canım...elbet birgün...
bu arada cuma sela vakti hepimiz için yasin okudum canlar
ne ahlaksızlık artık ya. negünlere kaldık. bunlarada inanana ne diyeyim
canım sağolasın
zaten onlar olmasa bebiş istemezdik....... en iyi arkadaşımız eşlerimiz.... hele bu yaşadığımız olay sizdede ölemi oldu bilmem ama sanki bizi dahada bağlıyor.. bütün hale getiriyor..... şu dönemde kıymetini daha iyi anladım... sevgisi kat kat arttı içimde....
düzmecede olabilir ya. inanamıyorum bir türlü. reyting için olabilirmi acaba?
bir tanesi siyah çarşaflı vajinismuslu eşiyle birlikte olamamış gelmişler oraya dr karısı eliyle bekaretimi bozdu diyor psikolojim bozuldu eşimle ayrıldık sonra yendim başka psikologla diyor eşinle ayrıysan yendiğini nasıl anladı tuhaf
aman ne garip insanlar var anlamıyorum ya nasıl müsade etmişş ayyy çok korkunç Allahh akıl fikir versinnn
eliyle bozdu diye öenmsememiştir belki ohaoldumsmile
benim dr ultrasonla bakmadı aşılamadan sonra regl olduğumda kist varmı diye acaba iğneler kist yapmıyormu gerçi tam gününde geldi kist olsa aksardı diye düşünüyorum gittiğimde sorucam iğneler kist yaparmı diye
tatlıcık bu arada iyiki söylediğim filme bakmadın burdasın felaket bunalım bişeymiş
yapabiliyolar canım,ben iki aydır o kistleri şeker ilacı ve yasminle atmaya çalışıyorum,bakalım yasminin 2 gün önce bitti.akşam sabah adet görücem,innnnnnnnnşallah kaybolmuşlardır,adetin 2. yada 3. günüde doktora gitcem,kistler kaybolmuşsa aşılamaya start vercez inşaallah.........:dance:
kızlar ben çıkıyorum.
hepinize iyi geceler.
Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?