Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benimde aşılama şansım yoktu bu nededen doktor tüp bebek yapmamızı önerdi ve biz başladık bu hafta ama biraz canım acdı çünkü kist ameliyat oldum geçen hafta gelecek haftada tüp bebek için stant verildi ilaçlara başladım allah bizimle olsun inşallah allah isteyen herkese bebek verir

ALLAH yardımcınız olsunn kolaylık versin...... inşallah hayırlısıyla kavuşursunn bebeğinee :)))

amin allah razı olsun canım çok teşekürler allah sizlerede evlat sevgisini nasip eder inşallah bütün bebek isteyeler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim aşılamadan umudum pek yok olasılık düşük ya 2 aşılamada olmazsa tüpe geçicez gibi şans daha fazla tabii

yaa inşallah olurr senin aşılaman tutaar:)))) aslında var aşılamayla hamile kalanlar ama bence burda pek kalıp yazmaya devam etmiyolarki bize biraz umut olsunlarr.... baktım geçmişe 2 kişi hamile kalmışş 2 side 2z bektaşla. vuslattı sanırım... başka sayfalardada var ama hemen kaybolmuşlar hiç motive yok bak ben bi aşılamayla hamile kalıym herkese umut olucamm moral vericem ama bi kalıymm:)))))

neden şans az kistlerdenmi

yok canım eşimin sperm sayısı çok düşük oldugu için bu nedenden aşılama tutmaya bilirmiş boşuna acı çekmememm için doktor tüp bebek yapalım dedi ama bay masraflı bu neden den çok sıkıntı yaşıyorum allah parası olmayanlara yardım etsin

inş.canım evet vuslat oda izmirli ilk aşılamada tutmuş ikiz bekliyor bir daha uğramadı topiğe sen ne yaptın ardınmı dr nu

canım inşallah bende umut olurum çünkü tüp bebek konusunda fazla kimsenin bilgisi yok ben bile hergün yeni şeyler ögreniyorum ama bu bebek için baya para harcadım inşallah allah bundan sonra veriri bizlere çünkü bundan sonra param yok artık bebek hayallerim bitecek diye korkuyorum inşallah umudum bitmeden bebişim gelir

amin canım sonuç alalımda benim eşiminde düşüktü sayı 3 milyon keçiboynuzu kullandı 40 milyona kadar çıktı

aşılamam 2 ay sonra olucak nasipse tekrar başladı keçiboynuzu kürüne hayırlısı bu kadar emeklerimiz boşa gitmesin

kusura bakmayın muhabbetinize doyum olmadı ama ameliyatlıyım diye fazla oturamıyorum ama görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın bütün dualarım sizinle inşallah rabbim gönlümüze göre verir bu gece yatmadan önce herkes dua etsin tüm evlat hasreti çeken ailelere rabbim bebek nasip eder inşallah herkese iyi geceler by

inş.canım evet vuslat oda izmirli ilk aşılamada tutmuş ikiz bekliyor bir daha uğramadı topiğe sen ne yaptın ardınmı dr nu

pazartesi gidicem Allah izin verirse.... bu ara yine göğüslerim çok ağrıyo sanırım yine prolaktinim çıktı eğer çok yüksekse önce onu düşürürüz onun ilacını kullanırkende zaten korunmam gerekiyoo... bide kist varmı diye baktırıcamm ...... hayırlısı

iyi geceler canım hakkında hayırlısı olur inşallah

prolaktin nedir hiç duymadım

tekrar geçmiş olsunn Allahh yardımcınız olsun hem maddi hem manevii... iyi geceler ALLAH rahatlık versin

prolaktin nedir hiç duymadım

süt hormonlarım çok yüksek bedenim süt verdiğini sanıyoo:))))) ve bol bol üretiyoo:))) 2 yıldır bi düşüyo değerim bi çıkıyo.. çıkınca adetim düzensizleşiyo hani doğum yapanlar adet olmaz süt korur derler ya benide doğal yoldan gebe kalmıyım diye koruyo

çok ilginç daha önce hiç duymadım böyle bir rahatsızlık

aslında dünyadaki 5 kadından 1inde varmışş Allahtan benim çok yüksek değil ve ilaçla düşüyoo... aslında bebek isteyen biçok kişide ilk bakılan testlerden birii belki sanada bakılmıştır normaldir bişi söylememişlerdir... bu hormonun amacı hamilelik esnasında değerin yükselmesi ve doğumda sonra göğüsten süt gelmesii inşallah hamile kalıp çocuğum olduğundada çok yükselirde bol bol sütüm olur..:))

bakılmıştır belki bu tedaviye başladığımdan bu yana yeni yeni bilgiler öğreniyorum.inşallah bebişin hemen olur bak sütü hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…