Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adette gecikme olmasada varmıdır daha önce hiç kist olmadı nasıl anlaşılıyor

ben adetimi normalden 2 gün önce gördüm ama doktor ultrasonda gördü,bide bi hormon var,o hormon değeri adetin 2. günü normalin 4 katı çıktı bende, galiba e2 hormonuydu ama seni yanıltmayayım,e2 olmayadabilir ...Hatta o kdar büyük ve fazlalardı ki yasmin+şeker ilacı+2 ay süre verdi doktor.Hatta çok hoplayıp zıplama patlayabilir kistler dedi.Şükür öyle olmadı...bi kaç güne anlıcaz ne haldeler inş...
ha bişey daha var adetten önce ve adet sırasında rahminde iğne batması gibi şeyler hissettiysen onlar kistlerin ve keseciklerin erimesi sırasında olurmuşş...

ben tam gününde oldum batma falanda olmadı 2 yumurta gelişmiş dedi öyle aşılama olmuştum heralde 2 yumurtayla kist olmaz diye düşünüyorum varsada dr ameliyatta alsın :)))

çok geçmiş olsun inşallah geçip gitmişlerdir..... bu batmalar bende oluyo inşallahh bişi çıkmaz.....

tatlıcık daldın galiba geçmiş sayfalara

ayy evet baktım kimse yokk ben de mart ayı aşılama yaptıranların sayfaya bakıyodum ama anladığım kadarıyla ordada pek hamiş yok(( inşallah bebek içinn uğraşan herkese ALLAH önce sabır sonrada hemen bebek versin...

canım çok teşekürler inşallah dualarımız kabul olur allah herkese hayırlı bebek versin ben bu ay tüp bebek yaptırıyorum dua edin inşallah herşey yolunda gider inşallah

benim aşılamadan umudum pek yok olasılık düşük ya 2 aşılamada olmazsa tüpe geçicez gibi şans daha fazla tabii

canım çok teşekürler inşallah dualarımız kabul olur allah herkese hayırlı bebek versin ben bu ay tüp bebek yaptırıyorum dua edin inşallah herşey yolunda gider inşallah

ALLAH yardımcınız olsunn kolaylık versin...... inşallah hayırlısıyla kavuşursunn bebeğinee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…