- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.841
bakılmıştır belki bu tedaviye başladığımdan bu yana yeni yeni bilgiler öğreniyorum.inşallah bebişin hemen olur bak sütü hazır
inşallahhh ben bide çok zayıfımm 43 kilo:) millet hep bana diyoki senin bebeğin açlıktan bi deri bi kemik kalır yok diyorum merak etmeyin içim süt doluu:))
gerçekten ne kadar düşük kilon özel birşey yapmıyorsun değilmi bende ilk evlendiğimde 50 kiloydum şimdi 57(( bu aralar ona taktım sabah bal ketentohumu yiyorum bol bol su içiyorum yürümeye başlıycam erteleyip duruyorum
özel bişi kilo alıym diye yapıyorumm:))) etrafımdaki herkes yemek yedirmeye çalışıyo
eşim diyodu nişanlıyken sen bi hataya gel bak oranın yemekleri nası kilo aldırıyo gerçekten çok güzel yemekleri var ama bana yaramıyo zaten çok yemem hemen doyarım:)
seninde kilon abartılıcak kadar diilki bence ama spor her zaman iyidir inşallah başlarsınn:)
hamiş olunca alırsın kilo ne güzel sen hataylı değilmisin oranın yemeklerini duyuyoruz acılı yada baharatlı dimi biz burada ot yiyoruz daha çok seviyorum gerçi eşim eti çok sever ben kendime yapıyorum
evet hataylı değilim (= eşim duymasın= )
istanbul doğumluyum ama yozgatta büyüdüm:))
yemekler bol acılı,yağlı, baharatlı genellikle et yemekleri var... ama çok güzel yemekler bide mezeleri var çok güzel
yemek öncesi mezelerle doyuyosun zaten...
inşallah bu taraflara yolun düşerse beklerim:))))
yemekteyiz hatayı seyretmiştim gerçekten mezeleri çok zengin bizdede vardır meze çeşidi ben egede doğdum büyüdüm evlendim baka bir yerde yaşayamam gibi geliyor hayat belki birgün yolum düşer
seninde yolun düşerse buralara tatil için falan beklerim izmir ama sahil ilçesinde oturuyorum
kısmet belki öylee gezmeye gelirsinizz:))) gelip görülmesi gereken şehirlerdendir özellikle antakya ben antakyada yaşıyorum yaklaşık 4 yıldır çok seviyorum buraları:)) insanlarıda çok iyidirr birbirleriyle barışık farklı dinlerin buluştuğu nadir kentlerden....
yemekteyizz proğramı hatayı çok kötü tanıttı aslında buralılar hiç memnun değillerdii.....
ne güzell hergün tatill:))) inşallah kısmetten ötesi olmazmış belki gelirizz:)))
ben kaçıyorum canım iyi geceler diliyorum
ii geceler kızlar nasılsınız?
bende iim çok şükür çalışmalar gavett ii inşlh bu ay hamiş olurum h.sonu çok yoğundum misafirlerim vardı ayakta kaldım biraz aşılama sonrası ii olmadı ama artık Rabbime emanet OL dediyse OLUR HAYIRLISIYLA...sen nasılsın?iyiyim canım sen nasılsın??nasıl gidiyor çalışmalarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?