Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

insaallah canım insaallah...... ilk aşılamada tutar....

merhaba kızlar
son doktora gittiğimde aşılama yaptırmak istemiştim bana herşey çok iyi bir 6 ay daha bekle demişti, ama ben beklememeye karar verdim. yaklaşık 2,5 yıllık evliyim ve ilk kaybımdan sonra 1 senedir bekliyorum en önemlisi yaşım 36, biri bana insanın en önemli hazinesi zaman, onu kaybetmemek lazım dedi bende düşündüm direk özel bir merkeze gidip ilk aşılama denememi yaptırmaya karar verdim. aşılama ile olacak diye kesin birşey yok onun için inşallah gerek kalmaz ama 3 tane falan aşılama deneyip olmazsa başka çarelere bakarım.

canım monütöre en geç 5. gün sabahı başlaman lazım yani yarın sabah ben gene eve gidip kullanma kitapçığına bakarım. akşam elinde olmazmı

canım benimde yaşım 35 ilk aşılama tutmadı doktorum 2.aşılamadan sonra istersen tüpe geçeriz dedi eşim ve bende öyle düşünüyoruz şans daha fazla zaman önemli hakkımızda hayırlısı inş.

Arencim hakkında hayırlısı olsun bence ilk aşılama deneyiminden sonra umarımki hayırlı olur tüp bebeğe geç derim tabiki benimki arkadaş tavsiyesi :)

ben aşılamadan vazgeçtim gibi birşey:)))) direk tüp bebek yapacağım sanırım... ya düşündüm 2 aşılama ilaçlarlar 2600 civarı ee tüp bebek 4000 felan eee kybedilen zaman cabası..... temmuzda direk tüp bebek yaptıracağım ozamana kadar bu ilaçlar monütörle kendiliğinden olursa olur olmazsa tüp bebek bakalım.... kızlar sizlere iyi bol sohbetler. kendinize iyi bakın.. bu aralar çok yoğunum:)))) nete girermezsemde sualarım sizlerle...

canım monütöre en geç 5. gün sabahı başlaman lazım yani yarın sabah ben gene eve gidip kullanma kitapçığına bakarım. akşam elinde olmazmı

ancak yarın elimde olacak.... eşime yarın ulaştırabilecekler eşimde yarın getirecek .... kısmet artık... ben bu işleri kafaya takmamaya hayatımı yaşamaya karar verdim.... tabi başara bilirmiyim orası ayrı kısmet nediyeyim bende bir dahaki ay başlarım.... bu ay zaten sporada başlayacağım... olursa her şekilde olur.... öpüldünüz... kendinize iyi bakın..

Canım hayırlısı hakkında bizi unutma arada gel

2600 çok değilmi benim toplamda 600 e mal oldu herşey dahil bide bunun içinde 1 aylık ekstra iğnelerimde var.. yanii bidaha aşılama yaptırsam sadece 250 vericem sperm yıkama ve işlem içinn benim dr sağolsun çok yardımcı olmuş ben şimdi daha iyi anladımm:)))

kızlar aniden çıktım kusura bakmayın..halam rahatsızlandıda..onu hastaneye götürdük..tansiyonu çıkmış..daha yeni geldik eve..soyundum dökündüm geçtim hemen pc başına..baya baya bagımlılık yapmıs bana ya..size bakmadan duramaz oldum..ALLAH eksikliginizi göstermesin..

canım doktora sordunmu sen preseedi ne dedi

yok canım benim sormadım çünkü verecegi cvbı biliyorum..bizimki öle şeylere pek itimat etme diyecek tarzda bi dr..ama ben denemek istiyorum..okadar kişi yanılıyor olamaz heralde..araştırdım başka sitelerde de memnun kalan çok..inş.RABBİM bunu vesile kılar bizzeeee..

canım inşallah bu arada halana çok geçmiş olsun

kızlar bgn günlük burç yorumumu okudum ve hiç bişe anlamadım güleyimmi aglayayım mı bilemedim..kafam okdar dolu ki okudugumdan da bişe anlamaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…