- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.921
teşekkürlerr çok iyiyimm yeni bi umutla başladım bu aya bakalım hayırlısı.... sen nasılsın sancıların varmı hala???
canım çok teşekürler ben iyiyimde bu hafta küçük bir ameliyat beni bekliyor yumurtalarımı alıp dönlendirecekler eşimin sipermleri il ve daha sonra ban nakil edecekler ama korkuyorum ya olmazsa ya yine hayallerim yıkılırsa diyorum içimdeki bu heyecanı anlatmam imkansız
CANIM SEN AŞILAMA MAI YAPTIRIYORSUN ÖGRENE BİLİRMİYRİM BU ARADA ALLAH İNŞALLAH SANA VE BÜTÜN KADINLARA ANNE OLMA ŞANSINI VERİRİ O MUTLULUGU TÜM HERKES TADAR İNŞALLAH AMİNNNN:teytey:
hiç korkma inşallahh yerşey çok kolay ve yolunda gider.... Rabbim sana güzel bi melekk yollasınn hiç bi zaman umudunu kırma.....inşallah bigün anne olucaz
ben geçen ay yaptırdım aşılamayı ve 3 gün önce adet oldum tutunmadı bebişim bana o zaman gelesi yokmuşş amaaaaa belki bu ay belki gelecek ay gelicekmişş:))
inşallah allah nezaman nasip ederse ozamanı anne olacagızda ben çok korkuyorum bilmiyorum ama korkularım çok şimdi tüp bebek yaptırdıgımı kimse bilmiyor eşim ve ben biliyoruz soranlara yalan söylüyoruz olurda bebeyimiz olmazsa herkes bize kısır gözü ile bakmalarından korkuyorum bebeyim dogmayıncaya kadar da tüp bebek demeyecegim kimseye eşi ve benim bilmem yeterli çok tediriginlik başladı bende bu hafta olmasada gelecek hafta transfer işlemi gerçekleşecek aradan 16 gün sonra bebek var mı yokmu belli olacak şuan yumurtalarımı geliştiren inneler yapıyorlar bana ban yardım edin ne olursunuz
kimseye söylememen iyi olmuş milletinn lafı sözü bitmez... Daha bugün doktorum bana aşılama yaptığını sonra yaptırıcağını kimseye söyleme dedi kimsenin bilmesine gerek yok doktorlar bile böyle düşünüyo..... Hem merak etme rabbim neylerse güzel eyler .. Bildiğim kadarıyla tüp bebek yöteminde şans %60 civarındaa inşallah en yakın zaman da anne oluyorum diye haber verirsinn:))) her derdini , konuşmak istediklerini
burdaki bütün arkaşlarımıza anlatabilirsinn hepimiz burdayız.....
herhalde taşınıyor. kafaya koymuştu birkere. kesin ev bulmuştur ve taşınmıştır hafta sonu.
internetide daha bağlatamadıysa giremiyordur nete.
iyi varsınız....
gülcüm monitörle nasıl gidiyor
özledik senikaydirigubbakcemile3
Canım 11.günüm 1. seviye merakla bekliyorum bende :) sen nasılsın senin çalışmalar nasıl gidiyor
Canım 11.günüm 1. seviye merakla bekliyorum bende :) sen nasılsın senin çalışmalar nasıl gidiyor
merhaba kızlar
son doktora gittiğimde aşılama yaptırmak istemiştim bana herşey çok iyi bir 6 ay daha bekle demişti, ama ben beklememeye karar verdim. yaklaşık 2,5 yıllık evliyim ve ilk kaybımdan sonra 1 senedir bekliyorum en önemlisi yaşım 36, biri bana insanın en önemli hazinesi zaman, onu kaybetmemek lazım dedi bende düşündüm direk özel bir merkeze gidip ilk aşılama denememi yaptırmaya karar verdim. aşılama ile olacak diye kesin birşey yok onun için inşallah gerek kalmaz ama 3 tane falan aşılama deneyip olmazsa başka çarelere bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?