Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ablamlar eski foçada oturuyor hayırlısıya mayıs-haziran gibi geleceğiz eşimle güzelmi eski foça izmiride merak ediyorum :) geldiğimizde planım her yeri gezmek

güzel tabii, kuzenim eşinin işi dolayısıyla orda oturuyor geçen yıl bütün kuzenler bir hafta sonu gitmiştik benim olduğum yere 1 saat mesafede

inşallah yaaaaaaaaaa...ne güzel tarif etmişinopuyorumnanaktan

evet negüzel olur çok tedirginim bu konuda hiç iyi değil hep eşim rahatlatmaya çalışır beni çok destek oluyor bana tabii ailemde ama sürekli beraber olduğumuz için onun desteği daha çok

Canım hepimişz tedirginiz hepimiz meraktayız. Hayırlısını dileyelim her zaman ben inanıyorum hamileyiz diyeceğiz Allahın izniyle

canlarım ben çıkıyorum..pre-seed bgn sipariş veriyoruz..gidim de karta para yatırayım..hadi öptüm hepiniziii...

Allah yardımcın olsun canım,bizede soranlara bizde aşılamadan falan bahsetmiyoruz,herşey aramızda...İnşallah hayırlı haberlerini alırızyerimseniben

Canım hepimişz tedirginiz hepimiz meraktayız. Hayırlısını dileyelim her zaman ben inanıyorum hamileyiz diyeceğiz Allahın izniyle

inş.o kadar dualarımız karşılıksız kalmıycak eminim Allahım bizi sınıyor bu güne kadar hiç bir duam karşılıksız kalmadı eminim gelecek bebişler şanslıyızki çaresi var düşünsene 20 30 yıl önce şansımız yok gibi değilmi

Kızlar iiakşamlar,2 ayın sonunda kistler kaybolmuşmu diye yarın gidiyorum doktora,kaybolmuşsa yeniden aşılama yollarındayım,nolur benide unutmayın dualarınızda...
ve kistler kaybolmuş olsun nolur Allahım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar bende pkoluyum doktorum yumurtan cok fazla dio bi kere klomen kullandım olmadı bi kere daha kullancam olmazsa asılamaya geçicez doktorum 2 kere klomen yeter diyo eşimin spermiyogramıda normal sizce aşılama tutma olasılıgı nedir bilgilendirin lütfen

arkadaşım, aşılama ile normal ilişki arasında pek fark yok gibi.ama tabiki aşılama ile hamile kalan pek çok kişiyide duyuyoruz. ben 2 kere yaptırdım tutmadı.artık tüp bebeğe geçmeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…