- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.961
egeli izmirde hava nasıl??bgn istanbul kapattı kendini..onun da canı sıkkın galibaaa!!!!
sabahtan bayağı kapalıydı öğleden sonra açtı
Ablamlar eski foçada oturuyor hayırlısıya mayıs-haziran gibi geleceğiz eşimle güzelmi eski foça izmiride merak ediyorum :) geldiğimizde planım her yeri gezmek
Gelene kadar hamile haberlerimizide alırız bakarsın :)
inşallah canım bütün kalbimli bunu diliyorum hepimizin hamile kaldığını düşünüyorum da içim kıpır kıpır oluyor
düşünsene burdan anlatıyoruz birbirimize benim şöyle midem bulanıyo kusuyorum bööööööö
ayyyyyyyyyy Allahım sen nasip eyleeeee amiiiiiiiin
evet negüzel olur çok tedirginim bu konuda hiç iyi değil hep eşim rahatlatmaya çalışır beni çok destek oluyor bana tabii ailemde ama sürekli beraber olduğumuz için onun desteği daha çok
inşallah allah nezaman nasip ederse ozamanı anne olacagızda ben çok korkuyorum bilmiyorum ama korkularım çok şimdi tüp bebek yaptırdıgımı kimse bilmiyor eşim ve ben biliyoruz soranlara yalan söylüyoruz olurda bebeyimiz olmazsa herkes bize kısır gözü ile bakmalarından korkuyorum bebeyim dogmayıncaya kadar da tüp bebek demeyecegim kimseye eşi ve benim bilmem yeterli çok tediriginlik başladı bende bu hafta olmasada gelecek hafta transfer işlemi gerçekleşecek aradan 16 gün sonra bebek var mı yokmu belli olacak şuan yumurtalarımı geliştiren inneler yapıyorlar bana ban yardım edin ne olursunuz
canlarım ben çıkıyorum..pre-seed bgn sipariş veriyoruz..gidim de karta para yatırayım..hadi öptüm hepiniziii...
Canım hepimişz tedirginiz hepimiz meraktayız. Hayırlısını dileyelim her zaman ben inanıyorum hamileyiz diyeceğiz Allahın izniyle
geçmiş olsun gamsem tatlıcık çooookk tatlı bebiş inş. öyle güzel bebişin olur
Kartopum nasılsın yogunsun sanırım gündüzleri pek giremiyosun naptin nezaman kismetse çalısmalara baslangic
selam kızlar bende pkoluyum doktorum yumurtan cok fazla dio bi kere klomen kullandım olmadı bi kere daha kullancam olmazsa asılamaya geçicez doktorum 2 kere klomen yeter diyo eşimin spermiyogramıda normal sizce aşılama tutma olasılıgı nedir bilgilendirin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?