Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım o kürü kartopu kullandı adetin 2. günü başlayıp 12.gün bırakıyorsun

çok sağol canım Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah

kızlar preseed im geldi şimdi yumurtlama günümü yakalayıp kullanacam inşallah güzel sonuçlar alırız

hayırlı olsun arkadaşım biraz önce doktorum dediki aşılama sonrası iğneler 1 kaç ay daha etkisini gösteriyomuşş ve hamilelik şansın artıyomuş...... şu an adetin 3.günündeyim benim yumurtam şimdiden 11 olmuşş inşlah bu ay kendiliğinden hamiş oluruzz

gamsem keçiboynuzu kürünü geçen yıl eşim kullanmıştı değerler 3 milyondan 40 milyona çıktı 15 gündür yine kullanıyor çok memnun kaldık tavsiye ederim canım

heh bende isimleri karıstırdım..:)nekadar süre kullanmıstınız canım..biizm 1ay oldu kullanalıda..tekrar test yapmaya ikna edemiyorum benimkini düşük çıkarda üzülürüz diye

inşallah canım bütün kalbimli bunu diliyorum hepimizin hamile kaldığını düşünüyorum da içim kıpır kıpır oluyor
düşünsene burdan anlatıyoruz birbirimize benim şöyle midem bulanıyo kusuyorum bööööööö
ayyyyyyyyyy Allahım sen nasip eyleeeee amiiiiiiiin

canım doktora sordunmu sen preseedi ne dedi

heh bende isimleri karıstırdım..:)nekadar süre kullanmıstınız canım..biizm 1ay oldu kullanalıda..tekrar test yapmaya ikna edemiyorum benimkini düşük çıkarda üzülürüz diye

ilk bir hafta sabah aç akşam gece yatarken 1 bardak sonra gece yatarken 1 bardak toplam 3 ay kullanılıyor şunuda ekleyeyim kür bittikten 3 ay sonra tam etkisini gösterdi hayatım

tatlıcık,

1 tatlı kaşığı bal+1 çay kaşığı tarçın+1 çay kaşığı çörekotu. karıştır bulamaç gibi olsun sabah aç karnına yut.

aynı ölçek akşam yatmadan öncede yiyeceksin.

adetin 2 veya 3. günü başlayıp 12. günü bitirmen gerek.

inşallah faydasını görürsün canım.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM inşallah faydasını görürüm de bu ay kendiliğinden hamiş olurumm.... oluruzz:)))

KARTOPU NASILSIN CANIMa.s.

inşallahh canım yaa Rabbim yaşatsın o mutlu anlarıı...... hepimiz için hayrlısı olsunn......

teşekkürlerr çok iyiyimm yeni bi umutla başladım bu aya bakalım hayırlısı.... Sen nasılsın sancıların varmı hala???

canım çok teşekürler ben iyiyimde bu hafta küçük bir ameliyat beni bekliyor yumurtalarımı alıp dönlendirecekler eşimin sipermleri il ve daha sonra ban nakil edecekler ama korkuyorum ya olmazsa ya yine hayallerim yıkılırsa diyorum içimdeki bu heyecanı anlatmam imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…