- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.901
selam arkadaşlar biraz önce doktorumdan geldim çok üzülmüş adet olmama bu ay aşılama yaptığım herkes hamile kaldı hiç ümidim olmayanlar bile kaldı senin için çok ümitliydim dedi... bu ay ara verelim çünki yumurtanın biri şimdiden 11buçuk olmuş muhtemelen büyücek istersen bu ay öylesine dene dedi... şimdi bende takviye olsun diye bal çörek otu tarçın aldım bilen arkadaşlar nekadar içmem gerektiğini söylerse çok sevinirimm:))
günaydın herkeze emennecim hayırlı olur inş. hamiş olursun benim arkadaşım aşılamadan sonraki ay hamile kalmıştı seninde olur umarım ovülasyon testi sayesinde daha şansın artıcak Allah kalbine göre versin emeklerimizi boş çıkarmasın canım
kızlar preseed im geldi şimdi yumurtlama günümü yakalayıp kullanacam inşallah güzel sonuçlar alırız
gamsem keçiboynuzu kürünü geçen yıl eşim kullanmıştı değerler 3 milyondan 40 milyona çıktı 15 gündür yine kullanıyor çok memnun kaldık tavsiye ederim canım
hayırlı olsun arkadaşım biraz önce doktorum dediki aşılama sonrası iğneler 1 kaç ay daha etkisini gösteriyomuşş ve hamilelik şansın artıyomuş...... şu an adetin 3.günündeyim benim yumurtam şimdiden 11 olmuşş inşlah bu ay kendiliğinden hamiş oluruzz
bende daha almadım canım..ay başını bekliyorum maaşı:))eger ovulasyon testine yetişemezsem hani adetin 6,günü başlanan testeki hesaplamalarıma göre yetişeccek gibi...sonrasında jeli kullanıcam artık klomenlede takviye edicem..bnde zaten yumurtlamada bi problem yok da..dr.yinede al dedi klomen spermlere yardımcı olmak adına...ay daha ne yapıcam bu spermlere laf söz geçmiyor yaaaaa
heh bende isimleri karıstırdım..:)nekadar süre kullanmıstınız canım..biizm 1ay oldu kullanalıda..tekrar test yapmaya ikna edemiyorum benimkini düşük çıkarda üzülürüz diye
tatlıcık,
1 tatlı kaşığı bal+1 çay kaşığı tarçın+1 çay kaşığı çörekotu. karıştır bulamaç gibi olsun sabah aç karnına yut.
aynı ölçek akşam yatmadan öncede yiyeceksin.
adetin 2 veya 3. günü başlayıp 12. günü bitirmen gerek.
inşallah faydasını görürsün canım.
KARTOPU NASILSIN CANIMa.s.tatlıcık,
1 tatlı kaşığı bal+1 çay kaşığı tarçın+1 çay kaşığı çörekotu. karıştır bulamaç gibi olsun sabah aç karnına yut.
aynı ölçek akşam yatmadan öncede yiyeceksin.
adetin 2 veya 3. günü başlayıp 12. günü bitirmen gerek.
inşallah faydasını görürsün canım.
inşallah canım bütün kalbimli bunu diliyorum hepimizin hamile kaldığını düşünüyorum da içim kıpır kıpır oluyor
düşünsene burdan anlatıyoruz birbirimize benim şöyle midem bulanıyo kusuyorum bööööööö
ayyyyyyyyyy Allahım sen nasip eyleeeee amiiiiiiiin
inşallahh canım yaa rabbim yaşatsın o mutlu anlarıı...... Hepimiz için hayrlısı olsunn......
amin sen nasılsın _?
inşallah hayatım
bu arada pınar yok 3 gündür taşınıyomu napıyo acabaa.....
teşekkürlerr çok iyiyimm yeni bi umutla başladım bu aya bakalım hayırlısı.... Sen nasılsın sancıların varmı hala???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?