Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kız niyet yazıp bı yerlere demek istiyorum tel sözlüğünde o çıkıyor ikidir niyet yazmisim acaba niyet mı etmeliyim ne:)

Ya bı cikiyosun bı giriyosyn dedi ya B'nde telden giriyor alışamadım BırYERLERE girip girip çıkıyorum dedim ama BıRYER yazinca niyet çıkıyor parantezde sözlük yani mesajlarda varya sözlük o ay delirtti beni old gülmekten hehehe

T9 kullanıyorsun herhalde mesajda ondan öyle çıkıyor:teytey:

tabiki bırakmak yok. hamişliğimizide konuşacağız buradan bebişlerimizin doğumunu ve gelişiminide inşallah:CüvCüv:

Valla kızlar bu topic olmasaydı bu halleri kolay atlatablrmydim bilmiyorum onun için ALLAH saglık verdigi sürece ben burdayim ooo daha ısımız çok hamış kalicaz dogurcaz buyutcez ikinciler belki ucunculer gelicek aay heycanlandi
benaklinialirimsmile

ben bu yaştan sonra bir tane bulsam yeter hayatım, ikinciye ,üçüncüye vaktim yok zaten.

ama ikiz olursa onada hayır demem

kızlar ben çıkıyorum yarın 8 de akupuntur doktorundan randevu aldım erkenden orada olmam lazım.

kadın çok doluymuş ancak o saate verebildiler

ben bu yaştan sonra bir tane bulsam yeter hayatım, ikinciye ,üçüncüye vaktim yok zaten.

ama ikiz olursa onada hayır demem

Hayat bu kartopum hiç belli olmuyo olar bakarsın hoop arkadan hemen bı tane daha gerçi su saatten sonra bı tanesi bile bzm için okadar değerli ki ama olsun ben küçüküm daha belkim bnm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…