- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.021
bu saatte ne çayı arkadaşım. sabaha kadar oturacaksın herhalde:dance:
Hayat bu kartopum hiç belli olmuyo olar bakarsın hoop arkadan hemen bı tane daha gerçi su saatten sonra bı tanesi bile bzm için okadar değerli ki ama olsun ben küçüküm daha belkim bnm olur
kızlar geldim çay koymuştum onu doldurdum keçiboynuzu hazırladım :içelim:
inşallah arkadaşım gönlünden kaçtane geçiyorsa Yüce rabbim sana okadar evlat versin inşallah
Bende hazırladım coktaaan kiki şakkıdı oh şimdi gel keyfim gel
Bende hazırladım coktaaan kiki şakkıdı oh şimdi gel keyfim gel
Keciboynuzunu yani çay faslı bizde bitti
sizi okadar özlemişimki bırakamıyorum valla.
neyse kızlar size afiyet olsun o zaman. bende yatayım artık. ikinizide kocaman öpüyorum. yarın herhalde öğlene doğru gelirim işe. ozaman akupunkturdanda bahsederim eğer bir gelişme olursa.
Allah rahatlık versin arkadaşlarım.opuyorumnanaktan :teytey:
Heh bu sefer yazmisim acaba bu bı işaret mı ben bugece sabaha kadar niyet edicem kizlar kikikikaklinialirimsmile
ALLAH iyiliğini versinn şu niyet lere çok güldümm eşim şaşırdı niye bukadar gülüyosun diye...
Bizde seni öptük umarım cok iyi gecer i geceler caninsizi okadar özlemişimki bırakamıyorum valla.
neyse kızlar size afiyet olsun o zaman. bende yatayım artık. ikinizide kocaman öpüyorum. yarın herhalde öğlene doğru gelirim işe. ozaman akupunkturdanda bahsederim eğer bir gelişme olursa.
Allah rahatlık versin arkadaşlarım.opuyorumnanaktan :teytey:
Ben bide bı bardak veriyorum ama büyük bardakla hepsini iciyor çok az kalıyor tencerede bı gidim belki da çabuk etki eder
tatlıcık hoşgeldin canım
hosgeldin tatlicik kız komik olduda yedi beni burda ama buaksam bı banyo yapıp gercekten niyet edicem duayla belki bu bı isaretCADIARZU buarada gözün Aydın:)ALLAH iyiliğini versinn şu niyet lere çok güldümm eşim şaşırdı niye bukadar gülüyosun diye...
bu arada 20 dk. olmuş süzdüm bardağa ben küçük su bardağına koyuyorum onun bile yarım parmak bırakıyor dibinde
Sıcak mı iciyor canım ben sogutup veriyorum ole da icilebilir sanki bide ole dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?