- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.041
sıcak içmiyor hep soğuk içiyor
Eğelim bnm buaksam devreler yandı a desen b anlıyorum mazur gorun niyet beni kuruttukaydirigubbakcemile3
gözün aydın eşin gelmiş keyfinde gelmiştir arkadaşımolumunekankayizsmile
hoşgeldin ece kimseler yok ama gelirler nasılsın neler yapıyorsun
kimsecikler yokmu.........
arkadaşım,
öncelikle aramıza hoşgeldin a.s.
aşılama için genelde iğne ile yumurta geliştirilmeye çalışılıyor. ama bazı arkadaşlara ilaç ilede uygulama yapılmış. burada önemli olan yumurtanın oluşması ve istenen düzeyde büyümesi. senin daha önceki klomen tedavinde yumurtaların nasıl gelişti??
herhalde sonuç olumlu idi doktor onun için klomenle yapmakta sorun görmedi.
sonuçta tedavin hayırlı olsun arkadaşım. inşallah sende ve bizlerde bir an önce hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarız.
arkadaşlar tekrar mrb,
okuladan fırsat bulamadığım için düzenli takip edemiyorum sadece engin bilgilerinizden istifade etme ihtiyacı hissedince girebiliyorum.ben daha önce de belirtmiştim aşılama için gerekli iğneleri bulamayınca doktorum klomenle devam etmemiz gerektiğini söylemişti.ilacı kullandım 3 günde bir kontrole gittim 4 yumurtanın oluştuğunu bunun da yeterli olacağını söyledi.fakat son kontrolümde yine önceki uygulamalar gibi çatlatma iğnesi ve sonrasındaki uygulamalarla devam etmenin daha uygun olduğunu söyledi.sebep olarak da yumurtaların yeterli olgunluğa erişmediğini belirtti.yani aşılama yapılmadı.hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim.çünkü gerçekten büyük bir heyecanla aşılama gününü bekliyordum.önceki aylarda klomeni daha düşük dozda kullanırken bu ay günde 4 tane olacak şekilde aldım.buna rağmen olgunlaşmadığını söyledi.o zaman önceki aylarda daha düşük dozlarda aldığıma göre yumurtaların daha az olgunlaşmış olması gerekmiyor muydu????4 tane ilaca rağmen gelişmediyse önceden hiç gelişmemiş demektir.önceki aylarda klomeni kullanıp adetin 13. gününde çatlatma iğnesi yaptırıyordu.bu ay 19. günde yaptırdı.ben bu durumlardan dolayı çok rahatsız oldum ve açıkçası biraz da soğudum..acaba doktor başından mı savdı,yoksa normal bir süreç mi????bunları merak ediyorum.
estampcığım inşallah kistler kaybolmuşturda, hayırlısıyla başlarsın tedavine canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?