Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende çıkıyorum e malum daa niyet edicem kaydirigubbakcemile3öptüm ıkınızı hoscakalin i geceler canlarım

gamsem sizin sperm değerleri kaçtı.Bizim geçen yıl ilk testde 3milyon sonra 9 milyona çıktı sonra 40 milyona çıktı .sonra ameliyat dinlenme derken zaman geçti tabii en son aşılamada 13 milyondu yinede 3 milyon yerine 13 milyon çok iyi tekrar ameliyat dinlenme falanzamanımız var diye tekrar başladık küre yalnız keşke bir kaç ay önce başlasaydık

arkadaşlar tekrar mrb,
okuladan fırsat bulamadığım için düzenli takip edemiyorum sadece engin bilgilerinizden istifade etme ihtiyacı hissedince girebiliyorum.ben daha önce de belirtmiştim aşılama için gerekli iğneleri bulamayınca doktorum klomenle devam etmemiz gerektiğini söylemişti.ilacı kullandım 3 günde bir kontrole gittim 4 yumurtanın oluştuğunu bunun da yeterli olacağını söyledi.fakat son kontrolümde yine önceki uygulamalar gibi çatlatma iğnesi ve sonrasındaki uygulamalarla devam etmenin daha uygun olduğunu söyledi.sebep olarak da yumurtaların yeterli olgunluğa erişmediğini belirtti.yani aşılama yapılmadı.hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim.çünkü gerçekten büyük bir heyecanla aşılama gününü bekliyordum.önceki aylarda klomeni daha düşük dozda kullanırken bu ay günde 4 tane olacak şekilde aldım.buna rağmen olgunlaşmadığını söyledi.o zaman önceki aylarda daha düşük dozlarda aldığıma göre yumurtaların daha az olgunlaşmış olması gerekmiyor muydu????4 tane ilaca rağmen gelişmediyse önceden hiç gelişmemiş demektir.önceki aylarda klomeni kullanıp adetin 13. gününde çatlatma iğnesi yaptırıyordu.bu ay 19. günde yaptırdı.ben bu durumlardan dolayı çok rahatsız oldum ve açıkçası biraz da soğudum..acaba doktor başından mı savdı,yoksa normal bir süreç mi????bunları merak ediyorum.

bu anlattığın durum biraz tuhafıma gitti.. tamam bende bazı arkadaşlarda aşılamamız ilaç tedavisiyle yapıldı.... klomende yeterli seviyede yumurta büyütebildiğinden dolayı kullandırması normal ama şu var 4 yumurtadan 1ri ancak istenilen olgunluğa geldiyse aşılama yaptırmamasıda normal... hani tutma oranı azsa ondan ertelemiş olabilir. ama bu anlattığın duruma bakılırsada kist oluşma olasılığında ne yazıkki var... bir ayda vücut atıyor önmli olan bir kist değil ama bir ay daha ertelemen olma olasılığı var.

bunu tüp bebek bölümünde bahçeci kliniğinin doktorları yanıtlıyor... oradaki doktorlara sor... tam detaylı yaz muhakkak yanıtlıyorlar daha net ve kesin cevaplar alırsın... kontrollerinde yumurtaların ne kadar büyüdü nedediler onlarda önemli...

selam,

bende menagon 75 lik oluyorum. bugün 4. iğnemi vurulacağım. yarın tekrar doktor görecek. verilen 5 iğne yeterli olmuş mu ona bakacak. estamp senle aramızda demek ki 3 gün var. tüm arkadaşlarla beraber inş nisan ayında güzel haberler veririz. şimdi baktım. şu aralar adet olanların bebişleri yılsonunda geliyor. yılbaşı hediyesi gibi.... ne güzel di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…