Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimde 5.gün doktor kontrolümü yapıcaktı ama pazara gelince 4.gün yani cumartesi bakıcak inş. ,evet hesaplayınca yılbaşına geliyor innnnnşallah burda paylaşırız,bu arada doktorun hormon tahlili istedimi senden?
bana gerek yok dedide... Gelişmelerden haberdar et olurmu?.. Rabbim yardımcın olsun...olumunekankayizsmile

sanırım benden istedi bişeyler ama ben anlamadım. yarın belli olur. ben ilk defa iğne kullanıyorum. çıkıcak sonuca göre tekrar iğneye devam edebilir sanırım. perşembe günü yazarım.

kızlar selam rahim filmi cektirenler anlatabilirmi ne kaar sürüyo acıyomu nasıl yapılıoooo

canım hiç korkma ne kadar rahat olursan okadar basit bir işlem....... bazılarının ağrısı olmuş benim ve bazı arkadaşlarında hiç acısı olmadı.... ben tek başıma gittim vallah hiçde acım olmadı doktorum dediki bazıları kendini kasıyor onların kendilerini kasmaları nedeniyle ağrıları oluyor ve korkudan tansiyanu düşüyor ondan rahatsızlanıyorlar...

bjközlem ve estamp tedavileriniz başlamış hayırlı olsun arkadaşlar.
inşallah güzel haberlerle başlarız nisan ayına

randevu sabah 8.30 daydı. 11 e kadar sürdü.

çok iyi geldi bana resmen önce terapi uyguladı doktor. sonrada akupunktur yaptı. laser akupunktur.

doktor horman sonuçlarıma falan baktı. madem bukadar iyi bence hemen tüp bebeğe geçme belki stresten olmuyordur dedi. bana iki ay süre beraber bir tedavi uygulayalım,istersen ondan sonra olmazsa ozaman denersin dedi.

böyle benim gibi birkaç hastası varmış 2 ay içinde hamile kalmışlar, sizdende çok umutluyum kafanıza çok taktığınız için olmuyor,ben sizin kafanızdan bunları alırım falan gibi laflar etti.

kuantum,olumlu düşünce falan. benim zaten bunlara çok ilgim var bayğı etkilendim anlayacağın.

bakalım şu anda düşünme aşamasındayım. belki erteleyebilirim 2 ay falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…