- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.101
bildiğim kadarıyla bahçeci ve umut tüp bebektede tedaviye yardım amaçlı akupunktur yapılıyor onunda seansı 100 tl imiş.
Aslında en doğrusukide tüp bebeğe gittiğimde orda yaptırmak neyse bu işede saldırmıyım. bahçeciğe gittiğimde bakalım ne diycekler 2 ay sonra
inşallah oraya gitmene gerek kalmaz arkadaşım. ozamana kadar kendiliğinden gelir bebişin :ecrin_bebek:
gamsem sizin sperm değerleri kaçtı.Bizim geçen yıl ilk testde 3milyon sonra 9 milyona çıktı sonra 40 milyona çıktı .sonra ameliyat dinlenme derken zaman geçti tabii en son aşılamada 13 milyondu yinede 3 milyon yerine 13 milyon çok iyi tekrar ameliyat dinlenme falanzamanımız var diye tekrar başladık küre yalnız keşke bir kaç ay önce başlasaydık
gamzeeeeeeee
dün bizim içinde niyet ettinmiiiiiiiiii??????????
Kızlar bu gece daha tecrubeliyim hehe da düzgün yaziyom ettim ettim duamida ettim oh icim rahat misil misil uyudum soraaklinialirimsmile
eğer bu ay bende hamile olamazsam dokt rahim filmi çektirmemi söyledi aynı korku bendede var ınşallah gerek kalmazmerci kızlar iyiyimmm rahim filmi cektiricem onun tasasına düştümm gerginim cokkk
eğer bu ay bende hamile olamazsam dokt rahim filmi çektirmemi söyledi aynı korku bendede var İnşallah gerek kalmaz
istersen anesteziyle 10 dk uyuyomuşsun kalktığında herşey bitmiş oluyomuş yaptırırsan ben öyle yaptırırm heralde çok korkuyorumbenimde çektirmem lazımmış tüp bebekten önce vallahi bende tırsıyorum :)
bjközlem ve estamp tedavileriniz başlamış hayırlı olsun arkadaşlar.
inşallah güzel haberlerle başlarız nisan ayına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?