Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bencede canım hayırlısı ama 2 aydan kimse ölmez 2 ay ertelenebilir yinede sen bilirsin bende 2 ay erteledim mönütör kullandığım için bakarsın hayırlısıyla aynı zamanda hamile kalırız :)

sonuçta 2 ay çok uzun süre değil. bu arada kafayıda dağıtmış olurum belki.

doktor 35 yaşlarında bir bayan. çok tatlı dilli ve gerçekten çok rahatlatıcı kısaca benide ikna etti.kendinden ve ailesinden örnekler falan verdi. birde ona giden benim iki tanıdığım var onlarıda dinleyince ikna oldum gibi

canım hayırlısı olsun hakkında bu arada o 2 ay yumurtlamanı takip etsene ovulasyon testleri veya monütörle

Bencede canım hayırlısı ama 2 aydan kimse ölmez 2 ay ertelenebilir yinede sen bilirsin bende 2 ay erteledim mönütör kullandığım için bakarsın hayırlısıyla aynı zamanda hamile kalırız :)

inşallah canım ben artık çok inanıyorum buna. Rabbim ol derse olacak. biz anneliğe hazırız artık, bebeklerimizi bekliyoruz kucağımıza canım:ecrin_bebek:

k.k deki akupunktur topiğinde zaten tüp bebeğe başlamadan en az 1 ay kadar önce akupunktur tedavsine başlamalısınız diyor. bakalım Allahım bana yol göstersin kararım ve seçimim doğru olan olsun

k.k deki akupunktur topiğinde zaten tüp bebeğe başlamadan en az 1 ay kadar önce akupunktur tedavsine başlamalısınız diyor. bakalım Allahım bana yol göstersin kararım ve seçimim doğru olan olsun

yeditepede akapunktur daki doktor çokmu randevuları dolu bende belki 1 ay sonra giderim

bende iim kızlar ama günler geçmiyo sanki aşılamanın 7 günü yarın ve çok merak ediyorum inşallah bu sefer olmuştur stresliyim biraz eşimin doğum günü 1 nisan ona hediye hamile olduğumun haberini vermek istiyorum ama belli olmaz daha keşke hamile olsamda 1 kaç gün sonra bile olsa o güzel haberi verebilsem

bence eğer imkanın ve vaktin varsa hemen gitmeye başla. nasılsa sende şimdi kendin deneyeceksin. doktor seninle yaşıt. bıcır bıcır bir hatun:))))

İnşallah canım hayırlısı olur güzel haberini burdan alırız :Saruboceq:

babacığına süpriz yapsın gelsin inşallah bebişin sibelciğim. evet malesef aşılamanın en zor yanı bekleme safhası geçmek bilmiyor bir türlü

bildiğim kadarıyla bahçeci ve umut tüp bebektede tedaviye yardım amaçlı akupunktur yapılıyor onunda seansı 100 tl imiş.

ilk randevu olduğu için 200 tl aldılar. 100 tl muayene 100 tl uygulama.

bundan sonra her gidiş için 100 tl vereceğim. haftada bir görsem yeterli olur dedi.

Fiyatı uygunmuş gidilebilir o zaman. bu ay bu monütör, çubuk, preseed, aşılama falan filan derken parayı tüp bebeğe saklıyım dedim :) ama fiyat fena değil haftada bir gün gidilir. o kadar stresteyizki aslında süper gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…