Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım bizim için dua et senin duan kabul olur

amin canım inanın bizi en iyi biz anlarız hep diyoduk ya çok iyi anlıyorum....sadece bu sefer şunu yaptım kılzar adetimin geçmesini bekledim.inanın unuttum aşılama yaptırdıgımı sureklı gezdım evde durup kendımı dınlemedım.kan testide yaptırmadım.test gunu hayılrısı bu sefer beklıycem dedı .hayırlısı bu zmanaymıs bılıyomusunuz eczaneden kosup 2.testide alıp yaptım emın olmak ıcın cok başka duyguya yasayınca ıns anlıycaksınız cıft cızgıye hala ınanamıyorum zaten hemen once 2.cızgı cıkıyooo böyle işte kılzar hayılısıyla devam eder inş:CüvCüv:

çok mutluluk verici ALLAHIM hepimize yaşat bunu gerçekten çok çok sevindik Allah sağlık versin sanada bebeğinede

çok güzel ya çok sevindim valla..allah tamamına erdirsin..bizlere tez zamanda yaşatsın..:Saruboceq:

inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.

güzel ,rahat,kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah

rahat huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah tadını çıkara çıkara
ne kadardır uğraşıyordun canım eşinde problem yoktu sanırım dimi

gül bende ovulasyon mikroskopu almaya karar verdim..120 ytl falan sen çok araştırdığın için soruyorum mikroskoptan memnun kalan olmuş mu?

canım kk onu biri kullanmıştı ilk hamileliğinde memnun kalmıştı formlarda okumuştum. hatta ben de ondan almayı düşünmüştüm .monütör bulamasaydım onu alacaktım kullanımıdı rahat

geçen ay 4 marttı. normalde 28 günde bir olurum. ama tedavi aşamasında değişti. mesela ilk aşılamamdan sonra 22. günde adet olmuştum. normalde bugun olurum diye bekliyorum bakalım kısmet

benimde hep değişti 32 günden bir olurdum 35 e çıktı ..benim bu ay umudum yok progesterona bakınca dr yumurtlama olmuş ama kaliteli değil dedi..bu yumurta ile hamile kalman zor dedi..bende c.tesi gününü bekliyorum...biran önce olsada bende tedaviye başlasam böyle boş boş beklemekte çok sıkıcı ...

seni umutlandırmak istemem ama kk da birine daha doktor aynı şeyi demişti o kişi o ay hamile kalmıştı. Allah ol derse herşey bahane bence senin içinde hayırlısı olsun bence

ececim bahçeciğe Halit Beye 17 aylık bebeğim var...hala emziriyorum..doğumdan sonra adet olamadım diye soru sormuşsun senin bebeğin yok dimi ben öyle biliyorum başkası içinmi sordun. o kadar yazışıyoruz ki ikincimi istiyosun die kafam karıştı :)

ben değilim o arkadaşımın adına yazdım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…