- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.361
sağol canım bizim için dua et senin duan kabul olur
amin canım inanın bizi en iyi biz anlarız hep diyoduk ya çok iyi anlıyorum....sadece bu sefer şunu yaptım kılzar adetimin geçmesini bekledim.inanın unuttum aşılama yaptırdıgımı sureklı gezdım evde durup kendımı dınlemedım.kan testide yaptırmadım.test gunu hayılrısı bu sefer beklıycem dedı .hayırlısı bu zmanaymıs bılıyomusunuz eczaneden kosup 2.testide alıp yaptım emın olmak ıcın cok başka duyguya yasayınca ıns anlıycaksınız cıft cızgıye hala ınanamıyorum zaten hemen once 2.cızgı cıkıyooo böyle işte kılzar hayılısıyla devam eder inş:CüvCüv:
bu arada kızlar hepinizine çok teşler..hepinize yorumları için allah razı olsun inş darsısı başınıza en kısa zamanda...
amin canım inanın bizi en iyi biz anlarız hep diyoduk ya çok iyi anlıyorum....sadece bu sefer şunu yaptım kılzar adetimin geçmesini bekledim.inanın unuttum aşılama yaptırdıgımı sureklı gezdım evde durup kendımı dınlemedım.kan testide yaptırmadım.test gunu hayılrısı bu sefer beklıycem dedı .hayırlısı bu zmanaymıs bılıyomusunuz eczaneden kosup 2.testide alıp yaptım emın olmak ıcın cok başka duyguya yasayınca ıns anlıycaksınız cıft cızgıye hala ınanamıyorum zaten hemen once 2.cızgı cıkıyooo böyle işte kılzar hayılısıyla devam eder inş:CüvCüv:
yok canım daha bir şey yok.
yok canım daha bir şey yok.
gül bende ovulasyon mikroskopu almaya karar verdim..120 ytl falan sen çok araştırdığın için soruyorum mikroskoptan memnun kalan olmuş mu?
canım hamilemisin acaba inşallahhhh adet günün geçtimi
geçen ay 4 marttı. normalde 28 günde bir olurum. ama tedavi aşamasında değişti. mesela ilk aşılamamdan sonra 22. günde adet olmuştum. normalde bugun olurum diye bekliyorum bakalım kısmet
geçen ay 4 marttı. normalde 28 günde bir olurum. ama tedavi aşamasında değişti. mesela ilk aşılamamdan sonra 22. günde adet olmuştum. normalde bugun olurum diye bekliyorum bakalım kısmet
benimde hep değişti 32 günden bir olurdum 35 e çıktı ..benim bu ay umudum yok progesterona bakınca dr yumurtlama olmuş ama kaliteli değil dedi..bu yumurta ile hamile kalman zor dedi..bende c.tesi gününü bekliyorum...biran önce olsada bende tedaviye başlasam böyle boş boş beklemekte çok sıkıcı ...
ececim bahçeciğe Halit Beye 17 aylık bebeğim var...hala emziriyorum..doğumdan sonra adet olamadım diye soru sormuşsun senin bebeğin yok dimi ben öyle biliyorum başkası içinmi sordun. o kadar yazışıyoruz ki ikincimi istiyosun die kafam karıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?