Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

senin dr da çok bekletiyormuş canım o kadar sabır kimde varki

evet banada aynen terapi gibi geliyor ii ki sizlerle tanışma fırsatım oldu Allah hepimizin gönlüne göre versin neyse çok konuştum yemeğim yok akşama girmeye çalışırım görüşürüz öpüyorum sizi

alışabildinmi beki hataya canım. zor olmuştur herhalde. kendi ailen nerede peki

canım yaklaşık 4 yıldır burdayımm :))

alıştımm artık buralar çok güzell..... bide ailemle sık sık görüşüyorumm . tabiki onun da etkisi oluyoo.... annemler yozgatta...

meraba tatlıcık bitek sen varsın heralde nasılsın uzun zamandır giremedim baya sayfa ilerlemiş geçmişi tam okuyamadım ama bitane hamile haberi almışız çok sevindim vallahi.

bende iim kocaa bi haftayı bitirmenin mutluluğunu yaşıyorumkaydirigubbakcemile3 aşılamanın yarın 10. günü test yapsam mı acama çok korkuyorumm

mrb cnm bence bekle derim sana bende 10 günlükken yaptırıcaktım ama dr şuan yaparsan pozitif çıkar yoksada eğer dedi hayal kırıklığı yaşarsın demişti .yaptırmamıştım bende çünkü çatlatma iğnesi erken teste pozitif çıkarıyomuş .....ama inşallah hamilesindir.arkadaşım çok seviniriz vallahi ..

annem iyi saol cnm dün çıkardık hastaneden evde bende evime geldim bihaftanım yorgunluğu bugün 1 de kalktım vallahi

evet beklesem daha ii olacak sabretmeliyim kendimi dinleyip duruyorum bi değişiklik varmı diye Allahım sen yardım et...

sibel1982 mutlaka bekle test yapma 15 gün yaptırmayı öneriyorlar ilaçlar yanıltıyor...boşa umutlanmış olursun...sabret..sabrın sonu selamettir der eskiler.

canım insaallah hamişsindir geçtimi günün kaçıncı günündesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…