- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.521
arkadaşlar saat 17:30 olmuş. bende çıkıyorum artık. akşam girmeye çalışırım bir ara.
kendinize iyi bakın.iyi hafta sonları. sizleri kocaman öpüyorummmmmmmmm
opuyorumnanaktan :teytey:
yarın h.sonu kimseciklere duyurmadan yapsam diyo içimm ama dok 15 gün bekle gelmezse 1 hafta daha bekle öyle test yap dedi amaa dayanamıyorummm çok heyecanlıyım gene üzülmekten en çok da eşimi üzmekten korkuyorum ben gene burda sizlerle konuşuyorum o garibim kimseyle konuşamıyo annesine bile anlatmasını istemiyorum çok stresli bu bekleme süresi
görüşürüz canım byevet banada aynen terapi gibi geliyor ii ki sizlerle tanışma fırsatım oldu Allah hepimizin gönlüne göre versin neyse çok konuştum yemeğim yok akşama girmeye çalışırım görüşürüz öpüyorum sizi
alışabildinmi beki hataya canım. zor olmuştur herhalde. kendi ailen nerede peki
bende iim kocaa bi haftayı bitirmenin mutluluğunu yaşıyorumkaydirigubbakcemile3 aşılamanın yarın 10. günü test yapsam mı acama çok korkuyorumm
kokaolu kek ıslak kek de deniyor onu yapıyorum fakat kalıbını tereyağıyla yağlıyorum
naber egeli canım ıslak kek istedi şöyle çayın yanında ama bitürlü tutturamıyorum tam ıslanmıyo sen nasıl yapıyosun?
evet beklesem daha ii olacak sabretmeliyim kendimi dinleyip duruyorum bi değişiklik varmı diye Allahım sen yardım et...mrb cnm bence bekle derim sana bende 10 günlükken yaptırıcaktım ama dr şuan yaparsan pozitif çıkar yoksada eğer dedi hayal kırıklığı yaşarsın demişti .yaptırmamıştım bende çünkü çatlatma iğnesi erken teste pozitif çıkarıyomuş .....ama inşallah hamilesindir.arkadaşım çok seviniriz vallahi ..
merhaba kızlar ...
evet banada aynen terapi gibi geliyor ii ki sizlerle tanışma fırsatım oldu allah hepimizin gönlüne göre versin neyse çok konuştum yemeğim yok akşama girmeye çalışırım görüşürüz öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?