- Konu Sahibi KARTOPU344
-
merhaba arkadaşlar ben sabah kalktım ve kırmızı kartı yedim..((hayırlısı değilmiş ne yapalım ama üzülmemek elde değil..alllahım ol dediği zaman olacak çok fazlada uğraşmamakmı gerekiyor acaba bilmiyorummm...dengem bozuldu vallahii...allahım sen güç ver...inşalllah allah gönlünüze göre versin arkadaşlar artık bana tüp bebek yolu gözüküyor ama ben yazı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
merhaba arkadaşlar ben sabah kalktım ve kırmızı kartı yedim..((hayırlısı değilmiş ne yapalım ama üzülmemek elde değil..alllahım ol dediği zaman olacak çok fazlada uğraşmamakmı gerekiyor acaba bilmiyorummm...dengem bozuldu vallahii...allahım sen güç ver...inşalllah allah gönlünüze göre versin arkadaşlar artık bana tüp bebek yolu gözüküyor ama ben yazı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
Merhabalar... bu ay biz pas geçtik, galiba cesaret edemedik. Bir sonraki adet günüm 1 mart, 3ünde puregona başlıycam 5 gün devam edicem. 8inci günü de doktora gitcem. martta ilk aşılamam olacakşimdiden heyecanlıyım!
düşük yaptığına üzüldüm..bende düşük yaptım az çok anlıyorum seni ama herşey bizim için sevinçdede üzüntüde de birbirimize destek olucaz..valla buraya yazmaya başladığımdan beri daha az takvime bakar oldum..kendimize uğraşıcak şeyler bulmamız lazım :hulya:
Aylin hayırlısı olsun arkadaşım sonunda olsun da geç olsun inşallah üzülme lütfen
Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin
Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?