Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah. buraya üye olduğumdan beri rahatladım cevremdeki insanlar fazla bilgili değil bilen insanla paylaşmak iyi geliyomuş..yalnız olmadığını görüyosun. çevrendekiler falan hasta gözüyle bakıyo.halbusem sorun bendede değil ama . insanlar içinde olmayınca bilmiyo

yorgunluk -alt karında şişkinlik -göğüslerin hassasiyet- mide yanması - gaz- eklemlerin ağrıması bunlar var bende yok sa yoksa hamilemiyim...böyle heveslenmekle olmuyor günümüzü beklemeliyiz..

gelir gelirde nasıl gelir allah sabrımızı sınıyor galiba benimde 2 mart bekliycez mecbur..boshayallersmile

akşam takvime baya dalmışım eşim farketmiş bunu özgürlügüne kavuşacak mahkumlar gibi gün sayıyorsun dedi bu kadar stres yapma olacaksa olur dedi söylemesi kolay dedim sonradan düşündüm cidden ben öyleyim galibaCADIARZU

o kadar kendimizi kaptırmayalım arkadaşlar. hertürlü sonuca hazırlıklı olmamız lazım. Allah Korusun negatif sonuç çıkarsa duygusal çöküntü yaşayıp birde psikologlarla uğraşmayalım. )))))))

yorgunluk -alt karında şişkinlik -göğüslerin hassasiyet- mide yanması - gaz- eklemlerin ağrıması bunlar var bende yok sa yoksa hamilemiyim...böyle heveslenmekle olmuyor günümüzü beklemeliyiz..

ağzından bal damlıyor arkadaşım. hadi hayırlısı. öyle düşün öyle olsun

nasrettin hoca agaçtan düşmüş bütün köylü geçmiş olsuna gitmiş herkes şöyle yap böyle yap diye akıl veriyormuş nasrettin hocaya etrafına bakmış nasrettin hoca hiç aranızda agaçtan düşen varmı demiş kimseden ses yok o zaman aklınızı kendinize saklayın kimse benim halimden anlamaz demiş işte o hesap canım biz halden anlarız aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü bekleriz seni her zamankaydirigubbakcemile

canım aslında farkında bile degildim ben ama takılmışım işte gerçektende o kadar düşünmüyorum ben rahatım hayal kırıklıgı yaşadıgım için 2 aylık hamile oldugumu ögreniyorum ve bir hafta sonra düşük yapıyorum onun için üstelemiyorum:guclubacismile

düşük yaptığına üzüldüm..bende düşük yaptım az çok anlıyorum seni ama herşey bizim için sevinçdede üzüntüde de birbirimize destek olucaz..valla buraya yazmaya başladığımdan beri daha az takvime bakar oldum..kendimize uğraşıcak şeyler bulmamız lazım :hulya:

ayyyyyyy kız öldüreceksiniz beni ilk kim söylicek bakalım çok heyecanlandım inşallah hamilesiin canım inşallah hepimiz kavuşacaz yavrularımıza:Saruboceq:

ayyyyyyy kız öldüreceksiniz beni ilk kim söylicek bakalım çok heyecanlandım inşallah hamilesiin canım inşallah hepimiz kavuşacaz yavrularımıza:Saruboceq:

yok kız bunlar adet önceside yaşadıklarımızla benzer şeyler sadece bundan yola çıkarak hamileyim demek çok zor..bizzat gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum bunu..kısmet tabi belli de olmaz ama yalanda söylemiycem ilk aşılamamdı ve umutluyum..inşallah da olur..

daha önce düşük yaptığınızı bilmiyordum arkadaşlar, herşede bir hayır vardır geçmiş olsun.

inşallah bu sefer herşey güzel olacak

merhaba arkadaşlar ben sabah kalktım ve kırmızı kartı yedim..((hayırlısı değilmiş ne yapalım ama üzülmemek elde değil..alllahım ol dediği zaman olacak çok fazlada uğraşmamakmı gerekiyor acaba bilmiyorummm...dengem bozuldu vallahii...allahım sen güç ver...inşalllah allah gönlünüze göre versin arkadaşlar artık bana tüp bebek yolu gözüküyor ama ben yazı beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.

canım üzülme hayırlısıı yanlış hatırlamıyorsam senle aynı gün yaptırmıştık aşılamayı.....herşeyde hayır vardır...allah yardımcımız olsun..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…