- Konu Sahibi KARTOPU344
-
aşılama yapılalı bugün tam 1 hafta adetimin 9. günü aşılaa yapıldı bana.
6-7 mart gibi adet olmam gerekiyor normalde
benim aşılama 19. günü yapıldı...adet tarihimle test tarihim aynı aslında ben 32 günde bir adet oluyordum ama ne hikmetse son 5 aydır 36-39 arası oluyor...hayırlısı inşallah bu ay tutar...
canım çok heyecanlandım bu bi belirti mi acaba inşallah öyledir daha önce olmuşmuydu peki
geçen aşılamayıda 9. günde yaptırmıştım ben. benim adet döngüm 28 günde bir ama aşılama erken olduğu için bilmiyorum. tabiki inşallah hamileyimdirde adet olmam))
inşallah hamilesindir..yanlız hamile kalınca bırakıp gitmek yok ona göre :))
herkese selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm güzel haberler yokmuuuuuuuuuuuuuuuu
herkese selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm güzel haberler yokmuuuuuuuuuuuuuuuu
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ilk önce okuyucuydum ama üye oldum sonradan.allah hepizin yardımcısı olsun. benimde 2 martta allah izin verirse transfer var .zormuş bu işler.ama herşeye rağmen bebişlere değer
ama şimdi olmadı mutlu haberleri duymak bizimde hakkımız degilmi küstümmmm:umursamaz:herkesten güzel haberler bekliyorum belki bende veririm inşallah AMİNNNN
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ilk önce okuyucuydum ama üye oldum sonradan.allah hepizin yardımcısı olsun. benimde 2 martta allah izin verirse transfer var .zormuş bu işler.ama herşeye rağmen bebişlere değer
sen ne zaman sonuç alacaksın eski yazılara bakmaya üşendim şimdi :))
6 mart gelirmi sizce o gün???????boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?