Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende sibel ve pırarın msn adr.vardı mürsede diğer tarafı verdi burda konuşamadıklarımızı orda konuşuyoruz

amin canım ,gelişmelerden haberdar et...

estampçım,

benim aşılama olup olmayacağı çarşamba yani 14. günde belli olacak. ayrıca o gün ostrojen testi verdi. kandan bakılacakmış. sebebini sormayı unuttum. eğer aşılama yapılacak olursa ya cuma ya cumartesi yapılacak. Hakkımızda hayırlısı canım.

tatlıcık resimlerine baktım cnm allah eşinle o mutlu fotoğraflarının arasına bebişinizide nasip eder..inşallahhhh.

merhaba nasılsın estamp

çok sağol canım iyiyim,cumartesi aşılama olucam,heyecanlandım,bide kimse aşılama falan olucağımı bilmiyor,en samimi arkadaş bi dua meselesi çıkardı.Eve hoca geliyomuş,bir hafta önceden sureler,tefriciyeler falan okunuyo,hocada evde 12000 besmele okutuyomuş,tabi bu arada ben 10 kişi falan tanıdık çağırıyorum ki duada yardım etsinler,sonrada ev sahibinin dileği için dua ediyomuş herkes ,kız o kadar uğraştıki günlerdir,organizsyon için...Sen tut ,doktorun cumartesi sabah aşılama desin....Ya nasıl iptal edicem,ya söylemek zorunda kalıcam,bilmem ne yapsam ki....
bu arada eşim bu manalı bir tesadüf,sabah aşılama öğlende dua olsun diyor.Aşılamadan sonra dinlenmem gerekmezmi nolur bişey söyleyin....Napıyım ben?...

östrojen yani e2 dimi.benim ilk aşılama da e2 değerim 1600e çıkınca aşılama yapılamadı,hastanelik oldum nerdeyse,Rabbim yardımcın olsun tatlım.E2 nin az yükselmesi lazım galiba sağlıklı aşılama için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…