Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm bence iptal etme buda bi vesile olur allah yardımcın olur mutlaka çok güzel bişey yapmışsınız devamını getirin bence ..

yani ne desem ben aşılamadan sonra 2 saat eve gelmem için yolculuk yaptım dr normal hayatıına devam et demişti iptal edmezsen çok ayakta kalma derim herşeyde bir hayır vardır canım

cnm bence iptal etme buda bi vesile olur allah yardımcın olur mutlaka çok güzel bişey yapmışsınız devamını getirin bence ..

sağol canım,haklısın galiba,içim kıpır kıpır zaten,ama bişi sorcam aşılamadan hemen sonra kalkıp normal hayat devammı?

tatlıcık resimlerine baktım cnm allah eşinle o mutlu fotoğraflarının arasına bebişinizide nasip eder..inşallahhhh.

aminn canımm inşallahh hepimizz o mutluluğu tadarızz:))) bende baktım sizin fotolara maşallah çok yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu hayrlı evlatlarla taçlandırsın:))

evet e2 yazıyor. ne anlama geliyor bu? limitleri ne biliyor musun canım?

arkadaşım korkma bende aşılama olduğum hafta iki gün üst üste misafirim vardı dokt normal hayatına devam et diyo hatta çok ii oldu aşılamayı falan unuttum gitti sen bilirsin gerçi benim aşılamadan sonra 2 gün geçmişti seninki aynı günmüş sen bilirsin daha rahat ederim dersen ertele istersen

yani ne desem ben aşılamadan sonra 2 saat eve gelmem için yolculuk yaptım dr normal hayatıına devam et demişti iptal edmezsen çok ayakta kalma derim herşeyde bir hayır vardır canım

sağol canım,bende çok karışığım bu konuda ama ,ilk aşılama ve ilk kez böyle bi dua,bi hayır var gibi ama,kendimide çok kaptırmamalıyım,nede olsa şans %15-20 arasıymış

sağol canım,bende çok karışığım bu konuda ama ,ilk aşılama ve ilk kez böyle bi dua,bi hayır var gibi ama,kendimide çok kaptırmamalıyım,nede olsa şans %15-20 arasıymış

evet canım şans oranı aynen dediğin gibi ama Allah bilir yani tutanların tutuyor senin için dua edicem canım

sağol canım cevabın için,ağrı falan oluyomu ilk günler

evet canım şans oranı aynen dediğin gibi ama Allah bilir yani tutanların tutuyor senin için dua edicem canım

çoook sağol,bende ogün duadan sonra hacet namazı kılacakmışım ,Allah biliyor ya bu topicteki herkes,hepiniz niyetimde,Sizler içinde dua edicem,Allahın izniyle,iptal olmazsa...

sağol canım cevabın için,ağrı falan oluyomu ilk günler
hayır canım ağrı falan olmuyo aynen muayne gibi korkma rahat ol çok basit bi işlem çok kısa sürüyo zaten bu arada aşılamadan sonra benim biraz kanamam oldu eğer seninde olursa korkma sakın normalmiş

tatlıcık

bu daisypatte bende kayıt oldum daburaya nasıl ekleniyor onu anlamadım
yardımcı olur musun

canımm bende çok uğraştımm ... herşeyi seçtikten sonra altta bi link çıkıyoo onu profil düzenlede bi yer var oraya kopyala yapıştırr... ama bi kısmını siliyosunnn aslında biraz uğraştımm şimdi anlatmasıda zor oluyo.... bak orada çıkan linki sen kopyala bu sayfaya yapıştır ben sana hangi kısmı alıcanı söyliym... sanırım öyle daha iyi yardımcı olurum

tatlıcık bu arada senin isteğin henüz ulaşmadı

canım murseye face de msj attım ama sanırım almadı .... bak sen ekranın sağ üst köşesinde hoş geldin egeli75 diyoya ordan msj larına gir bi bak... muhtemelen görürsün msjımı.... sonrada eklersen onaylarımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…