- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.801
çok sağol canım iyiyim,cumartesi aşılama olucam,heyecanlandım,bide kimse aşılama falan olucağımı bilmiyor,en samimi arkadaş bi dua meselesi çıkardı.Eve hoca geliyomuş,bir hafta önceden sureler,tefriciyeler falan okunuyo,hocada evde 12000 besmele okutuyomuş,tabi bu arada ben 10 kişi falan tanıdık çağırıyorum ki duada yardım etsinler,sonrada ev sahibinin dileği için dua ediyomuş herkes ,kız o kadar uğraştıki günlerdir,organizsyon için...Sen tut ,doktorun cumartesi sabah aşılama desin....Ya nasıl iptal edicem,ya söylemek zorunda kalıcam,bilmem ne yapsam ki....
bu arada eşim bu manalı bir tesadüf,sabah aşılama öğlende dua olsun diyor.Aşılamadan sonra dinlenmem gerekmezmi nolur bişey söyleyin....Napıyım ben?...
meraba estamp
çok sağol canım iyiyim,cumartesi aşılama olucam,heyecanlandım,bide kimse aşılama falan olucağımı bilmiyor,en samimi arkadaş bi dua meselesi çıkardı.Eve hoca geliyomuş,bir hafta önceden sureler,tefriciyeler falan okunuyo,hocada evde 12000 besmele okutuyomuş,tabi bu arada ben 10 kişi falan tanıdık çağırıyorum ki duada yardım etsinler,sonrada ev sahibinin dileği için dua ediyomuş herkes ,kız o kadar uğraştıki günlerdir,organizsyon için...Sen tut ,doktorun cumartesi sabah aşılama desin....Ya nasıl iptal edicem,ya söylemek zorunda kalıcam,bilmem ne yapsam ki....
bu arada eşim bu manalı bir tesadüf,sabah aşılama öğlende dua olsun diyor.Aşılamadan sonra dinlenmem gerekmezmi nolur bişey söyleyin....Napıyım ben?...
cnm bence iptal etme buda bi vesile olur allah yardımcın olur mutlaka çok güzel bişey yapmışsınız devamını getirin bence ..
tatlıcık resimlerine baktım cnm allah eşinle o mutlu fotoğraflarının arasına bebişinizide nasip eder..inşallahhhh.
östrojen yani e2 dimi.benim ilk aşılama da e2 değerim 1600e çıkınca aşılama yapılamadı,hastanelik oldum nerdeyse,Rabbim yardımcın olsun tatlım.E2 nin az yükselmesi lazım galiba sağlıklı aşılama için...
arkadaşım korkma bende aşılama olduğum hafta iki gün üst üste misafirim vardı dokt normal hayatına devam et diyo hatta çok ii oldu aşılamayı falan unuttum gitti sen bilirsin gerçi benim aşılamadan sonra 2 gün geçmişti seninki aynı günmüş sen bilirsin daha rahat ederim dersen ertele istersençok sağol canım iyiyim,cumartesi aşılama olucam,heyecanlandım,bide kimse aşılama falan olucağımı bilmiyor,en samimi arkadaş bi dua meselesi çıkardı.Eve hoca geliyomuş,bir hafta önceden sureler,tefriciyeler falan okunuyo,hocada evde 12000 besmele okutuyomuş,tabi bu arada ben 10 kişi falan tanıdık çağırıyorum ki duada yardım etsinler,sonrada ev sahibinin dileği için dua ediyomuş herkes ,kız o kadar uğraştıki günlerdir,organizsyon için...Sen tut ,doktorun cumartesi sabah aşılama desin....Ya nasıl iptal edicem,ya söylemek zorunda kalıcam,bilmem ne yapsam ki....
yani ne desem ben aşılamadan sonra 2 saat eve gelmem için yolculuk yaptım dr normal hayatıına devam et demişti iptal edmezsen çok ayakta kalma derim herşeyde bir hayır vardır canım
evet e2 yazıyor. ne anlama geliyor bu? limitleri ne biliyor musun canım?
sağol canım,bende çok karışığım bu konuda ama ,ilk aşılama ve ilk kez böyle bi dua,bi hayır var gibi ama,kendimide çok kaptırmamalıyım,nede olsa şans %15-20 arasıymış
arkadaşım korkma bende aşılama olduğum hafta iki gün üst üste misafirim vardı dokt normal hayatına devam et diyo hatta çok ii oldu aşılamayı falan unuttum gitti sen bilirsin gerçi benim aşılamadan sonra 2 gün geçmişti seninki aynı günmüş sen bilirsin daha rahat ederim dersen ertele istersen
sağol canım cevabın için,ağrı falan oluyomu ilk günler
evet canım şans oranı aynen dediğin gibi ama Allah bilir yani tutanların tutuyor senin için dua edicem canım
hayır canım ağrı falan olmuyo aynen muayne gibi korkma rahat ol çok basit bi işlem çok kısa sürüyo zaten bu arada aşılamadan sonra benim biraz kanamam oldu eğer seninde olursa korkma sakın normalmişsağol canım cevabın için,ağrı falan oluyomu ilk günler
hayır canım ağrı falan olmuyo aynen muayne gibi korkma rahat ol çok basit bi işlem çok kısa sürüyo zaten bu arada aşılamadan sonra benim biraz kanamam oldu eğer seninde olursa korkma sakın normalmiş
tatlıcık
bu daisypatte bende kayıt oldum daburaya nasıl ekleniyor onu anlamadım
yardımcı olur musun
tatlıcık bu arada senin isteğin henüz ulaşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?