Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar meraba yazılanları okuyodum dakikalardır,naber nasılsınız?... bu arada ben cumartesi aşılama oluyom galiba...

aynen dediğin gibi oldu canım,bitanesi gelişmiş,13,5 olmuş snırım cumartesi aşılamayı olucam,çok heyecnlıyıma.s

canım benimm inşallahh hayırlısıyla mutlu haberler verirsinn.... hiç stres yapma sen nekadar sakin olursan okadar artıyomuş tutma olasılığı... zaten basit bi işlemm.....

benim aşılamam tutmadı ama bi sonraki aya adetimin 3. günü yumurtam 11 buçuk olmuştu... ilk defa kendiliğinden büyümüş sandım :)) dr dediki 1- 2 ay daha vurulduğumuz iğneler tesir ediyomuşş... bakalım belki bu ay kendiliğinden olur dedi olmassa sonraki ay yeniden denicemm.... Rabbim hepimiz için hayırlısını versinn.....

canım çok sağol,inşallah dediğin gibi olur,ben biraz umutlu,gergin... birazda heyecanlıyım,ortaya karışık yani:1rolleyes: ama iyiki varsınız yaaa...

bu arada adet düzenleri hepten şaşan arkadaşlar,şu hayıt tohumunu bi deneynin derim,bende birgün geçse teste koşuyodum.Ama hayıtın çok faydası oldu,gün şaşmıyo,hatta erken bile olmaya başladm.Çay gibi demleyin ,günde 1-2 fincan için,faydasını görürsünüz Allahın izniyle

hayıt adetimi düzenliyor yumurtalarımı geliştiriyor

kızlar meraba yazılanları okuyodum dakikalardır,naber nasılsınız?... bu arada ben cumartesi aşılama oluyom galiba...

cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun buay ve önümüzdeki ay güzel haberler vermeye devam ederiz birbirimize inş.bende buğün kontrole gittim benimde 21 mm.olmuş çatlatma iğnesi vuruldum ve 3 gün cinsel birleşme dedi dr. aşılama yaptırmadım.kızlar salavat-ı tefriceyi başlıcam tek başıma sizler ve kendim için dua :ecrin_bebek:etmekten başka yapıcak bişeyim yok rabbim verirse olur .

evet benim ö.....iyiyim canım hayırlı olur duaya cuma başlamak gerekiyor biliyorsun istersen cuma okuruz

evet bu cuma hayırlısıyla başlamak istiyorum..iyi olur vallahi dua etmekten başka yapıcak bişey gelmiyo elimden tedbirini alıp tedavi görüyoruz ama takdiri ilahi allahtan.

evet bu cuma hayırlısıyla başlamak istiyorum..iyi olur vallahi dua etmekten başka yapıcak bişey gelmiyo elimden tedbirini alıp tedavi görüyoruz ama takdiri ilahi allahtan.

evet duaların çok faydasına inanıyorum bu arada diğer tarafta bu konuyu açmayalım bilmeyenler var bıktım sorulardanda

varya hani paylaşım sitesi f b

anladımm:))) birbirinizi daha yakından tanıyosunuzz:)))) ne güzell ya farlı şehirlerden birsürü arkadaşımız olduu... hiç bi yakınımızla paylaşamadığımız eea.s.n özel anlarımızı burda birbirimize anlatabiliyorzz.... iyiki varsınızz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…