Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
heh evet evet VUSLAT35,BEKTAŞ,CİMCİME,BANUCANER bu topigin ilk anneleri...bizimde ilerde olucak bebişlerimizin inş.abileri,ablaları:)))))

kızla bgn pre-seed gelmiş eşimin işyerine kargoyla..akşama bakıcam çarş.günü adetimin 6.günü ovulasyon testi galiba o gün başlanıyormus..klomenede başladım daha fazla dozda..keçiboynuzuda iyi gidiyor..kim tutar beni artık dimee...ALLAHım ben çalışıyorum gayret ediyorum dua ediyorum tevvekkül ediyorum artık takdir senin senden ne gelirsse amennaaa....oh ya rahatladım valla...

kartopucum dediğimiz gibi takmıyoruz galiba burdaki herkez birbirimizi bekliyıruz bebişler tam yaşıt olsun diye:)))))))

Canım çok sğol,seninde Allah yardımcın olsun,hayırlı haberlerini alırız,inşallah:)

puregonda göbekten yapılıyor canım,bugünkü kontrolde 13,5 olmuş bitanesi,şimdi daha iyiyim artık

aynen dediğin gibi oldu canım,bitanesi gelişmiş,13,5 olmuş snırım cumartesi aşılamayı olucam,çok heyecnlıyıma.s

canım seni öyle iyi anlıyorum ki,bugün bende gittim doktora .
yumurtların 4ünden yalnız biri 13,5 mm olmuş,diğerleri öylece kalmış,ama biz dozajı arttırmıycaz,neden bilmem.Bizde bugün tam doktorun odasından çıktık eşimle ,asansöre bindik,2 yaşlarında bi erkek çocukla anneside ,bizimle asansöre geçti,onlar ara katlarda indiler,tam çocuk asansörden çıkıp annesinin ardından giderken bi an durdu,asansörün içine döndü,bana ve eşime el salladı,gitti.Bakakaldık.Çok tuhaftı...Sonra annesinin Yağızzz diye seslendiğini duydum...İçim burkuldu...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: Ama nolur sende hiç moralini bozma,sende gördüyse bi arkadaş 3 aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalmış,Allahın ne mucizeleri var dimi:teselli:

canım çok sevindim,bize umut oldun,Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin,sapasağlam eline verin inşallah...

bide öyle anlatanların gırtlağına yapışasım geliyo,tövbe ,tövbe...

ohhh canım ,valla süper yapmışın,bide bana lazım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…