- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.741
Allah hepimize nasip etsin inşallah anneliği
evet işden gelir gelmez açıyorum hemen onayladım bende:)selam kızlar sibelcim onayın şimdi geldi canım
kartopu üzülme inşlh en kısa zamanda hamile kalırsın hakkımızda hayırlısı olsun inşlhkızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar,
bende buğün kontrole gittim benimde 1 yumurta oluşmuş dr um bizim için önemli olan 1 yumurta dedi fazla istemiyoruz zaten kaliteli oluyomuş bitane..öyleymiş.benimkide 15 mm olmuş buğün 12 gün adetin 4 günü başlamıştım klomene p.tesi bidaha gidicem iğneyi verir heralde hayırlısı olsun..
estamp öne atılamamış nedemek anlamadım?kalınlığıda mm. sidir heralde dr iyi dediğine göre iyidir üzme kendini herşey çok güzel olucak ....inan arkadaşım...hamile haberleri almaya başladık ..şimdide kartopudan alsak devamı gelicek inş. hayırlısıyla
üzülme canım dr.ilaç takviyesi yapacakmış benim 2 yumurtam gelişmişdi biri 14,5 diğeri14,5 biri sağda diğeri soldaydı bir hafta kullandım benim gonaf 1050 göbekten iğneydi hayırlı olur merak etme canım
puregonda göbekten yapılıyor canım,bugünkü kontrolde 13,5 olmuş bitanesi,şimdi daha iyiyim artık
canım merak etme yanlış anlamıyorsam bence bu normal bi durum daha 4 gündür kullanıyosun ilacı ...... benim ilk başlarda 2 yumurtam vardı... sonra 9 gün 50 doz iğne vurulduktan sonra bitanesi büyüdü 19m oldu ve aşılamam yapıldı muhtemelen bikaç gün içinde büyüyüp öne atılan veya atılanlar olucaktırr..... ALLAH yadımcın olsunn...
estampçım,
benim de açıkçası canım sıkkın. 7. günü gittiğimde yani çarşamba günü solda 2 sağda 3 yumurta vardı. cumartesi yani 10. günde gittiğimde sağda 2 solda 1 tane kalmış yumurta. üstelik soldaki yumurta yine 2 ay önceki gibi sağdaki yumurtalara göre daha çok gelişmiş. sağdaki yumurtalar çarşamba günkü mm de kalmış. soldaki 15mm sağdakiler 12 mm de kalmış. ben 75 mg menagon oluyordum günde 1 kere. doktor dozu arttıracağız dedi. cumartesi ve bugün 1,5 iğne oluyorum. yarın yine gideceğim. ama canım çok sıkıldı. eğer bu şekilde devam ederse yine sadece 1 yumurta düzgün olarak büyüyecek ve yine aşılama yaptıramayacağım. 1 yumurta ile şans çok az.
bu ay kendimi çok rahat hissediyordum. olursa olur olmazsa olmaz diyordum. dün doktor sağdakiler gelişmemiş deyince yine moralim altüst oldu. üstelik bugün alışveriş merkezinde 6 aylık bir bebişe gülümsedim onla konuştum o da bana gülümsedi. o an işte yine içimin yağları eridi.dükandan çıktım ve başladım ağlamaya. eminim hepimiz birgün er yada geç anne olacağımıza inansak bu kadar üzülmeyeceğiz. bu kadar bizi endişelendiren konu içimizi kemiren kendimize bile itiraf etmek istemediğimiz acaba anne olamayacak mıyım korkusu.
Allahım bize de evlatlarımzı hayırlı kıl. bugün bir kez daha anladım ki aslında hayatın gerçek anlamı o masum gülücükteydi. başkasının bebişinin gülücüğü bizi bu kadar heyecanlandırabiliyorken kimbilir kendi canımızın bir parçası olan bebişimizin o gülücüğü bizehangi duygular hissettirir. Allahım bize bu duyguları yaşamayı nasip et en kısa zamanda. Amin:ecrin_bebek:
arkadaşlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum uzun zamandır girmemiştim, 3. aşılmamın sonucu da negatif çıkıca (6 martta belli oldu) bu işlerden vazgeçtim, tüp bebeğe geçecektik, hazirana kadar ara vermeye karar vermiştim, bebek konusunu kafamdan çıkarayım dedim, en azından hazirana kadar, veee tedaviyi bıraktığım ilk ay normal yoldan hamile kalmışım, hala inanamıyorum, sizlerle paylaşmak istedim, darısı hepinizin başına en kısa zamanda İnşallah, Allah kısmet edince oluyomuş demekki, 1 yılı aşkın zamandır uğraşıyorum, 31 yaşındayım, benim eşimde sorun vardı, spermler içerde sıvılaşmıyormuş, katı halde kalıyormuş(visköz), doktorum normal şartlar altında imkansız demişti, Ama bakın imkansız değilmiş, umutlarınızı kaybetmeyin, hiç ummadığınız bir anda oluveriyor işte, adetim gecikince acaba dedim, evde yapılan şu ucuz tetlerden aldım, bi baktım çok silik ama 2. çizgi çıkmış, sonra gece gece nöbetçi eczane aradık prediktor aldık 25.-tl ye negatif çıktı, demekki değilmişim dedim, ama kafama takıldı, ertesi gün gidip 2 tane daha ucuz testlerden aldım, birini akşam birini sabah yaptım, gene 2. çizgi silik, sonra gidip kan testi yaptırdım kiii beta hcg 942 çıktı, yarın doktora gidicem, Allahım herkese nasip etsin dünden beri rüyada gibiyim
kızlar hastalanıyorum demin ilk kırmızı belirtileri gördüm sizinle hemen paylaşayım dedim. bu ayda kısmet değilmiş demekki. hayırlısı demekten başka çaremiz yok.
kartopucum,
bu regly döngümüz de sapıttı. hiç olmayacak kadar uzun sürüyor. bu da bizi elbette ki ümitlendiriyor. bizler kafamıza çok taktığımız için uzun sürüyor. ben kimle konuştuysam , bebek planlarında yokken hamile kalan şöyle diyorlar. adetim 2 gün gecikti. test aldım yaptım. hamileymişim.
ya bize neden böyle olmuyor? neden hep ümitlenip, hep ümitlerimiz boşa çıkıyor? sinir oluyorum yaaa. bir hamile var şöyle demişti. canım çikolata çekmedi. normalde adetten önce canım tatlı çekerdi. şüphelendim hamile miyim diye? ve hamile hoppalaa..
biz adetten önce tüm hamilelik belirtilerini yaşıyoruz ama sanal olarak kafamçokkarıştı
bu ay doktorum bana bu sürecin en başı inanmak dedi..ama öle kuru kuru degil..ben bir gün anne olacagım eşimede babalık duygusunu yasatacagım diye kendine telkin et dedi..yoksa hamile kalamdıgın her ay kendine daaha çok stres bindiriyorusn ve buda bütün anatomini bozuyor dedi..gerçkten de dogru kızlar bütün sindirim sistemim bu sürece başladıgım günden beri alt üst..bu ay doktora dayımın Eşide muayne oldu..Benden 2 yas büyük..ordan çıktık muaynanenin karşısındaki lunaparkta bulduk kendimizi..bindigim herşeyde haykırdım çıglık attım bende bir gün anneeee olacagııııııııııııııımmmmmmmmm diye..bi iyi geldiki..hem kimsede duymadı diger çıglıklar arasına karıstı..haykırıslarımı gökyüzüne bakarak yaptım içimde nevar neyok semaya çıksın gitsin diye..şimdi full şarj olmus gibiyim kızlar ve inanıyorum inş.nisan olmadı mayıs da ben hamile kalacagım ama saplantı degil..inanç sadece..düşünmüyorum yaz geliyo çiceklerimle ugrasıp arasına yenilerini ekleyecegim..HERŞEY HEPİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL OLUCAK KIZLAR TÜM DUALARIM BİZ VE BİZİM GİBİLER İÇİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?