- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.841
buluyorum profilde var ama yazdığımda yok gir bak sayfama
tamam aslında yapmışsınn:))) bak yukarda kullanıcı paneli yazıyo oraya gir avatarını değiştir yazan yere bu fotoyu yüklee..... ozaman sayfadada çıkar canımm:)))
sonundaa :teytey:a.s.mersi şekerim
bişi diğill hayatımm:)))) artık bol bol görürsün bu bebişi:)) inşallah yakında kendi bebeğimizin fotolarını koyarızz:)))) bu arada yeni bebeğim nasıll??????
Kızlar preseed geldi yaninda 5 tane ovulasyon testi var tek kullanimlik ama ingilizce onları nası yapicam 5.sonunda hala yumurtlamamış olursam boşa mı gidicek kaçıncı gün başlım bilgisi olan varmi
ii akşamlar kayse hemen hemen aynı tarihlerde aşılamamız olmuş bendede şu anda hiç bi belirti yok ve çıldırmak üzereyim benim dokt da ateş ölçe yöntemini kullanıyo ateşinin yüksek olması iiiye işaret canım bende 12 ne kadar hastalanmazsam bende kan testi yaptırmayı düşünüyorum İnşlllah canım aşılamalardan olumlu sonuç alırız senin ilk galiba benim 3.kez yapıldı ve artık çok yoruldum bu bekleme süresi gerçekten çok stresliarkadaşlar iyi akşamlar benim aşılamada 12ci günüm.içimizde tecrübeli olan arkadaşlarmz var ve ben onlardan yardm istiyorum.şu ana kadar en ufak ağrı sızı vs olmadı ve herhangi bir belirtide yok.yalnz ateşim sürekli yüksek bazen 37.3 e kadar çıkıyor.bu şekilde ateş ölçüpte hamie olduğunu öğrenen var mıydı? yada hamile olduğunu anlamak için bu doğru bir yöntem midir? birde yarın idrar testi yapsam bi ihtimal cvp alabilir miyim?normalde 9 nisan gibi kan testi yapmalıyım ama garinti olsn diye ayın 12sni beklicem.. birde benim gibi hiçbir şekilde sıkıntı yaşamayan belirti duymayan ama hamile kalan var mı?
Arkadaşlar bugün bir arkadaşım 20 haftalıkken bebeğinde down sendromu olduğunu öğrendi. bir tane sağlıklı çocuğu var bu ikinciydi. yarın bebeği alıcaklar. Ne olur herşeyin hayırlısını dileyelim. ii geceler hepinize öpüyorumm.
arkadaşlar ben bu akşam saçımı boyadım daha hamilemiyim belli değil ama bi zararı olurmu acaba???
son bir haftam ve çok korkuyorum Allahımdan hep hayırlısını istiyorum ama olumsuz düşününcede içim bi tuhaf oluyo sürekli ağlayasım geliyo
evet gerçekten çok hassas bi dönem zor bi sınavdan geçiyoruz ii düşünmek istiyorum eşime o güzel haberi vermekte öyle sabırsızlanıyorum ki nasıl süprizler yapacağımı düşünüyorum hayaller kuruyorum sonra birden aklıma ya hastalanırsam diye geliyo ve o an bütün enerjim gidiyo ağlamamk için kendimi zor tutuyorum
neyse ben kaçıyorum artık ii geceler arkadaşlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?