- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.881
pınarım onayını aldım canım
yok evden eve nakliyat ağırları toparlayacak.. kadınlar mubarek hep dolular ancak perşembeye bulabildim... ev işi netleşmedende birşey yapamadım.. zaten ilk niyetlendiğimiz ev olmadı....onunla tam anlaştık 180 aydat dediler caydık... 180 aydatmı olur.. sanki özel havuzlu güvenlikli sitede delirmişler... buda ani olunca ancak... bir mutfak kaldı oda işin en ağır kısmı zaten... gözümde büyüroda büyüyor...
taşınınca gelin kahve yapyım sizlere:) ay şu bilim adamları tembel tembel oturmak yerine ışınlanmayı bulsalar ne iyi olur.....
bende yeni gördüm ancak girebildim ne zamandır girmiyordum...
yapmazmıyım 2 günde bir yaptım canım ama yok yarın da gelmezse doktora gidicem artık adet söktürücü verir heralde...
insallah gittiğinde süpriz olurda kese görülür.... aminnn insallahhhhhhhh.......
kolay gelsin taşınma işin yeni evinde çok mutlu olmanı diliyorum canım
nerde bende o şans mümkün değil pıanrcım keşke olsa ben kendimi bilmezmiyim..malum geçmişte gebelik tecrübem olmuştu..
ama devamlı adet olacakmışım gibi hafif hafif bir ağrı var. devamlı tuvalete taşınmaktan bıktım valla :))))))
ben hala hastalanmadım kızlar ,
dün geldi gelmedi gibi. kırmızılığı görünce genelde öyle olur akşama kadar sökülürdüm. şimdi hiç birşey yok. öğle yemeğine kadar gelmezse öğlen dışsarı çıktığımda kan testi yaptıracağım. kesin sonuç belli olsun bende yoksa eğer boş yere ümitlenmeyeyim.
hem yarın akupunktura gideceğim. eğer bebiş varsa gitmem
Kızlar ben hala yumurtlama günümü yakalayamadım test yapıyorum ama ikinci çizgi hep silik çıkıyor belkide bu ay yumurtamamışımdır bilemiyorum bu durumda preseed i kullanamıyorum bakalım nolacak
ama devamlı adet olacakmışım gibi hafif hafif bir ağrı var. devamlı tuvalete taşınmaktan bıktım valla :))))))
emenne akıntı ve kaşıntın geçtimi az öncede sordum cvp alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?