Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kolay gelsin taşınma işin yeni evinde çok mutlu olmanı diliyorum canım

kolay gelsin taşınma işin yeni evinde çok mutlu olmanı diliyorum canım

tesekkürler bebişim o evde gelecek ev hediyesi olarak:) insallahhh aminnn.......

kızlar ben kaçar bu kadar tembellik yeter... yetişmeyecek.....yorgunum bu yorgunlukla hamiş kalınmaz bu ayda geçti bir dahaki ay evimin tadını çıkartacağım sonra tekrar aşılamay stresine devam....

yarın net kesilip diğer eve aktarılacak.... artık ne zaman bağlanır bilmiyorum.... hepiniz Allah a emanet olun. geldiğimde ece sibel ve kartopu öncelik sizlerde sizlerden insaallah güzel haberler duymak nasip olur.. sizlere bol bol dua edeceğim..... hoşçakalın...

nerde bende o şans mümkün değil pıanrcım keşke olsa ben kendimi bilmezmiyim..malum geçmişte gebelik tecrübem olmuştu..

çokda umutsuzluğa kapılma... ve kesinlikle üzülme... herşeyde bir hayır vardır... Allah a emanet ol.... sözün bittiği nokta... inşaallah hamişsindir demekden başka birşey gelmiyor ne yazıkki elimizden... seninde daha önce hamişlik yaşadığını bilmiyordum.... insaallah tez zamanda sende diğer arkadaşlarda tabi bende bebişimizi kucağımıza almak nasip olur... amin..

ben hala hastalanmadım kızlar ,

dün geldi gelmedi gibi. kırmızılığı görünce genelde öyle olur akşama kadar sökülürdüm. şimdi hiç birşey yok. öğle yemeğine kadar gelmezse öğlen dışsarı çıktığımda kan testi yaptıracağım. kesin sonuç belli olsun bende yoksa eğer boş yere ümitlenmeyeyim.

hem yarın akupunktura gideceğim. eğer bebiş varsa gitmem

Kızlar ben hala yumurtlama günümü yakalayamadım test yapıyorum ama ikinci çizgi hep silik çıkıyor belkide bu ay yumurtamamışımdır bilemiyorum bu durumda preseed i kullanamıyorum bakalım nolacak

inşallah vardır canım harika olur bizim için de

Kızlar ben hala yumurtlama günümü yakalayamadım test yapıyorum ama ikinci çizgi hep silik çıkıyor belkide bu ay yumurtamamışımdır bilemiyorum bu durumda preseed i kullanamıyorum bakalım nolacak

emenne akıntı ve kaşıntın geçtimi az öncede sordum cvp alamadım

ama devamlı adet olacakmışım gibi hafif hafif bir ağrı var. devamlı tuvalete taşınmaktan bıktım valla :))))))

slm kartopu bu umarım bebişin olur bak kendine dikkat et canım kendini zorlayacak işlerden kaçın tatlım tüm dualarimiz seninle canım için rıhat olsun dua et :teytey: sevinecegimiz günler yakın gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…