- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.861
günaydın arkadaşlar,
akşam muhabbet çok bolmuş ne güzel, ben kaçırdım
herkes profiline bebiş resimlerini eklemiş. Allah hepimize böyle güzel, akıl ve beden sağlığı yerinde bebişler versin inşallah
evet gerçekten çok hassas bi dönem zor bi sınavdan geçiyoruz ii düşünmek istiyorum eşime o güzel haberi vermekte öyle sabırsızlanıyorum ki nasıl süprizler yapacağımı düşünüyorum hayaller kuruyorum sonra birden aklıma ya hastalanırsam diye geliyo ve o an bütün enerjim gidiyo ağlamamk için kendimi zor tutuyorum
arkadaşım dün biraz kanamam oldu. sonra kesildi şimdi birşey yok. bende anlamadım. ama adet aağrılarım devam ediyor. tam sökülemedim anlayacağın
arkadaşım dün biraz kanamam oldu. sonra kesildi şimdi birşey yok. bende anlamadım. ama adet aağrılarım devam ediyor. tam sökülemedim anlayacağın
şuan öyle yorgunumki geçmişi okumaya üşeniyorum eceden haber varmı... hiç hamişlik haberi var mı...
ecede de tık yok pınar ne hamile kalmayaı becerebildim nede adet olmayı..
herkeze günaydına.s.
cuma gece galiba, fatih altaylının gatadan emekli doç. psikiyatrist hoca vardı döllenme gerçekleştiği anda önce sinir hücreleri oluşur diyor hani bizler hamileyken bebek etkilenirmiş diye duyduğumuz bilimsel açıklaması böyleymiş tüm olumsuz düşünceleri kafanızdan atın hamileye çok hassas davranmak gerekir gelecekte sağlıklı bireyler için çok önemli diyor
kız kafamızdakileri bir atmayı becerebilsek pıtır pıtır doğuracağızda beceremiyoruzki.. ya şuan halimi bir bördseniz.. ev işi pazar kesinleşyi kontrat yapıldı yarın taşınıyoruz... dün evin yarısını toparladım bugün diğer yarısını toparlayacağım. diğer evin ise daha temziliğini yapmadım yatıracak adamda bulamadım....eşyalar o pisliğin üzerine gidecek kadın perşembe gelecek... bu curcunada akşamları eşime bak bugünleri kaçırmayalım diyorum hehhee:) yani ne durumda olursak olalım bebiş aklımızdan çıkmıyor..
kıyamam sana yakın olsam yardıma gelirdim enerjine hayran kaldım şimdiye kadar 1 defa taşındım panikten bir tuhaf oldum işin zor ALLAH yardımcın olsun
yanlızlık çok kötü birşey..... kendimi garipler gibi hissediyorum((( görümcem dedi geleyim yardıma hehe dedimki aman abla senin zararın olur yararın olmaz... 2 yaşında bebiş eee ee 7 aylık hamiş ...... kız kardeşim doğum yaptı gelemz... kendi anemlede küsüm....
daha öncede kadını ayarlasaydın canım sürekli gelense evi toplarkende yardım ederdi sana ağır eşyalara dokunma aman bir hasar yaratmasın
:)))))) seni becereksiz hehe:)))) canım üzme kendini..test yaptınmı....sen çok geçmedinmi gününü... bekleme aşamasında olan arkadaşlar her ihtimale karşılık yaramazlık yapmasınlar.. çalışmalara bu dönemlde ara versinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?