Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşım dün biraz kanamam oldu. sonra kesildi şimdi birşey yok. bende anlamadım. ama adet aağrılarım devam ediyor. tam sökülemedim anlayacağın

ilk önce herkese günaydınlar......

canım böyle ne olur yapma... aslında bu aylık düşünme.... şöyle kur hayallerini... belki bu ay olmaz ama er yada geç eşime hamişlik müjdesini vereceğim..... seni çok iyi anlıyoum yarı ümit yarı endişeli geçiyor günlerimiz ama napalım bizim bebekler nazlı çıktılar.... gelecekler ve geldiklerinde bizlerin ne güzel anne baba olduğumuzu görecekler:)))keşke erken gellsekdik nazmanmasaydık diyecekler....

arkadaşım dün biraz kanamam oldu. sonra kesildi şimdi birşey yok. bende anlamadım. ama adet aağrılarım devam ediyor. tam sökülemedim anlayacağın

canım senin adet
n çok geçmedimi.. geçen ay aramızda iki gün vardı... hehe yada ben erkenmi oldum:))))

şuan öyle yorgunumki geçmişi okumaya üşeniyorum eceden haber varmı... hiç hamişlik haberi var mı...

yorgunlukdan okuduğumu bile idrak edememişim... kananma oldu ve kesildi öylemi... bu kan normalden kırmızımıydı canım.... ya sen çok geçikdin gibimede geliyor herhengi bir test yaptırdınmı.. bu kanama bu şekilde daha önce hiç oldumu.... hastalanmazsan bu aralar eşinle yaramazlık yapmayın....

ya ne zamandır konuşmadığımdan hem merak hemde bir daha giremeyweceğimi bildiğimden bir hafta daha yazayım aklımdakileri içimden hep ne geçti biliyormusun bu topikde ilk sen hamiş kalacaksın sonra ece sonra ben sonra gül ne sonra mina emenne estampe ve diğerleri.. açılış senden gelecek gibime geliyor.... içimden bir ses bana öyle diyor.... insaallah yanılmıyorumdur...

ecede de tık yok pınar ne hamile kalmayaı becerebildim nede adet olmayı..

:)))))) seni becereksiz hehe:)))) canım üzme kendini..test yaptınmı....sen çok geçmedinmi gününü... bekleme aşamasında olan arkadaşlar her ihtimale karşılık yaramazlık yapmasınlar.. çalışmalara bu dönemlde ara versinler...

kız kafamızdakileri bir atmayı becerebilsek pıtır pıtır doğuracağızda beceremiyoruzki.. ya şuan halimi bir bördseniz.. ev işi pazar kesinleşyi kontrat yapıldı yarın taşınıyoruz... dün evin yarısını toparladım bugün diğer yarısını toparlayacağım. diğer evin ise daha temziliğini yapmadım yatıracak adamda bulamadım....eşyalar o pisliğin üzerine gidecek kadın perşembe gelecek... bu curcunada akşamları eşime bak bugünleri kaçırmayalım diyorum hehhee:) yani ne durumda olursak olalım bebiş aklımızdan çıkmıyor..

eşim diyor şu haldede bunumu düşünüyorsun:)))) kolunu kaldırmaya halin yok.. su istedim aşkım yorgunum kendin al dedin diyor.. hehe ben diyorum ben yorgunsam sen değilsin....:))))) sen çalış:))))

kıyamam sana yakın olsam yardıma gelirdim enerjine hayran kaldım şimdiye kadar 1 defa taşındım panikten bir tuhaf oldum işin zor ALLAH yardımcın olsun

kıyamam sana yakın olsam yardıma gelirdim enerjine hayran kaldım şimdiye kadar 1 defa taşındım panikten bir tuhaf oldum işin zor ALLAH yardımcın olsun

yanlızlık çok kötü birşey..... kendimi garipler gibi hissediyorum((( görümcem dedi geleyim yardıma hehe dedimki aman abla senin zararın olur yararın olmaz... 2 yaşında bebiş eee ee 7 aylık hamiş ...... kız kardeşim doğum yaptı gelemz... kendi anemlede küsüm....

daha öncede kadını ayarlasaydın canım sürekli gelense evi toplarkende yardım ederdi sana ağır eşyalara dokunma aman bir hasar yaratmasın

daha öncede kadını ayarlasaydın canım sürekli gelense evi toplarkende yardım ederdi sana ağır eşyalara dokunma aman bir hasar yaratmasın

yok evden eve nakliyat ağırları toparlayacak.. kadınlar mubarek hep dolular ancak perşembeye bulabildim... ev işi netleşmedende birşey yapamadım.. zaten ilk niyetlendiğimiz ev olmadı....onunla tam anlaştık 180 aydat dediler caydık... 180 aydatmı olur.. sanki özel havuzlu güvenlikli sitede delirmişler... buda ani olunca ancak... bir mutfak kaldı oda işin en ağır kısmı zaten... gözümde büyüroda büyüyor...

taşınınca gelin kahve yapyım sizlere:) ay şu bilim adamları tembel tembel oturmak yerine ışınlanmayı bulsalar ne iyi olur.....

yapmazmıyım 2 günde bir yaptım canım ama yok yarın da gelmezse doktora gidicem artık adet söktürücü verir heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…