- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #4.901
ben hala hastalanmadım kızlar ,
dün geldi gelmedi gibi. kırmızılığı görünce genelde öyle olur akşama kadar sökülürdüm. şimdi hiç birşey yok. öğle yemeğine kadar gelmezse öğlen dışsarı çıktığımda kan testi yaptıracağım. kesin sonuç belli olsun bende yoksa eğer boş yere ümitlenmeyeyim.
hem yarın akupunktura gideceğim. eğer bebiş varsa gitmem
bengole nasıl geçti yumurta toplama dün merak ettim seni nasılsın
emenne son adet günün ne zamandı ben sana tahmini olarak söyleyeyim yumurtlama zamanını ona göre test doğrumu değilmi bakarsın
şimdilik iyi sayılırım agrılarım var ama güzel geçti taburcu ettiler beni şimdi evde uzanarak dinleniyorum am sıkıldım uyumaktan inaşallah allah emeyimizi boşa çıkarmaz 5 gün içinde bebek transferi yapılacak eyer bebişim tutunursa anne olacagım allahın izni ile
bengole nasıl geçti yumurta toplama dün merak ettim seni nasılsın
21 mart canım gerçi dana önce de söylemiştin pazar pazartesi gibi demiştin ama geç de olabilir belki geçen ay 8 martta aşılamam olmuştu bir de ilaçlarla düşün yani
hayırlı olsun inş.tutar unutma bol su iç sadece vc için kalk dinlen
21 mart canım gerçi dana önce de söylemiştin pazar pazartesi gibi demiştin ama geç de olabilir belki geçen ay 8 martta aşılamam olmuştu bir de ilaçlarla düşün yani
şimdilik iyi sayılırım agrılarım var ama güzel geçti taburcu ettiler beni şimdi evde uzanarak dinleniyorum am sıkıldım uyumaktan inaşallah allah emeyimizi boşa çıkarmaz 5 gün içinde bebek transferi yapılacak eyer bebişim tutunursa anne olacagım allahın izni ile
kızlar bu konuda biraz cahilim bir şey soracağım. oluşan yumurtalar çatlamaz ve kist oluşursa kişi adet olmazmı. onun içi geçikme yaparmı?
çok teşekürler dinleniyorum valla doktor ara ara otur dinlen dedi hep yatma ara ara otur yürüyüş yap am yacvaş ve küçük adımlar la bende onu yapıyorum
kızlar bu konuda biraz cahilim bir şey soracağım. oluşan yumurtalar çatlamaz ve kist oluşursa kişi adet olmazmı. onun içi geçikme yaparmı?
bengole ,
doktor yeme içme konusunda bir şey söyledimi.
transferin ne zaman yapılacak tahminen, bu arada yumurta konusunda bir şey dedimi doktor?
amma çok soru sordum bendelmaz:
hayırlı olsun tedavin canım inşallah Rabbim yüzünü güldürür
olabilir canım. geçen ay b,ç,t yapmıştık belki çok yumurta oluştu çatlamadı bilmiyorum kısmet göreceğiz artık
ben hala hastalanmadım kızlar ,
dün geldi gelmedi gibi. kırmızılığı görünce genelde öyle olur akşama kadar sökülürdüm. şimdi hiç birşey yok. öğle yemeğine kadar gelmezse öğlen dışsarı çıktığımda kan testi yaptıracağım. kesin sonuç belli olsun bende yoksa eğer boş yere ümitlenmeyeyim.
hem yarın akupunktura gideceğim. eğer bebiş varsa gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?