Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emenne son adet günün ne zamandı ben sana tahmini olarak söyleyeyim yumurtlama zamanını ona göre test doğrumu değilmi bakarsın

hadi bakalım gitde için rahat olsun..bende yarını bekliycem..

bengole nasıl geçti yumurta toplama dün merak ettim seni nasılsın

şimdilik iyi sayılırım agrılarım var ama güzel geçti taburcu ettiler beni şimdi evde uzanarak dinleniyorum am sıkıldım uyumaktan inaşallah allah emeyimizi boşa çıkarmaz 5 gün içinde bebek transferi yapılacak eyer bebişim tutunursa anne olacagım allahın izni ile

emenne son adet günün ne zamandı ben sana tahmini olarak söyleyeyim yumurtlama zamanını ona göre test doğrumu değilmi bakarsın

21 mart canım gerçi dana önce de söylemiştin pazar pazartesi gibi demiştin ama geç de olabilir belki geçen ay 8 martta aşılamam olmuştu bir de ilaçlarla düşün yani

kızlar bu konuda biraz cahilim bir şey soracağım. oluşan yumurtalar çatlamaz ve kist oluşursa kişi adet olmazmı. onun içi geçikme yaparmı?

hayırlı olsun inş.tutar unutma bol su iç sadece vc için kalk dinlen

21 mart canım gerçi dana önce de söylemiştin pazar pazartesi gibi demiştin ama geç de olabilir belki geçen ay 8 martta aşılamam olmuştu bir de ilaçlarla düşün yani

doğru söylüyorsun. ama kafam okadar karışıkki unutuyorum artık.

hepimizin dengesi şaştı bu sıralar :)))))

bengole ,

doktor yeme içme konusunda bir şey söyledimi.

transferin ne zaman yapılacak tahminen, bu arada yumurta konusunda bir şey dedimi doktor?

amma çok soru sordum bende lmaz:

bengole ,

doktor yeme içme konusunda bir şey söyledimi.

transferin ne zaman yapılacak tahminen, bu arada yumurta konusunda bir şey dedimi doktor?

amma çok soru sordum bende lmaz:

öncelikle sorularına cevap vereyim transver 5 gün içinde yapılacak bizi arayıp çagıracaklar
yemek konusunda da acılı yaglı baharatlı katı yemeklerden uzak durmamı söyledi bol bol su kaysı suyu ve sebze tüketmemi söyledi göbeyimi zorlayacak agır eşyaları kaldırmamamı döyledi gerekirse çay tepsisinide kaldırma dedi bebek tıransferi yapıldıktan sonra doktor açıklama yaparım dedi simdilik bunlara dikkat et dedi merdiven çıkmamamaya çalış dedi

olabilir canım. geçen ay b,ç,t yapmıştık belki çok yumurta oluştu çatlamadı bilmiyorum kısmet göreceğiz artık

canım hayırlısı neyse o olsun dua etmekten başka birşey kalmadı ha bu arada dün benden 12 adet yumurta aldılar eşim sen tavukmusun 12 yumurta yumurtladın dedi:) iz valla dün gülmekten öldürdü eşim bei taburcu oldugumuzda doktora döndü ve ben bir dizine bebek istiyorum dedi doktor güldü ve tamam 5 ve 6 adet bebek vereyim sonra dedi

ay canım çok sevindim hastalanmadığına hamilesindir inşallah lekelenmede bebebişin yerleşmesidir sanırım hadi hayırlısı çok sevindim

kızlar agrılarım başladı müsadenizle uzanacagım ara ara agrılarım kesilince gelirim kendinize iyi bakın inşallah hepimizin bebeyi olur ve mutlu yuvamıza mutluluk katarız inşallah hepinizi öptüm by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…