Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar,

bende 200 ü okudum bugün. Allah dualarımızı en kısa zamanda kabul eder inşallah. Dün eltimin bebeğine hediyeler almaya gittim. O kadar zevkliydi ki o küçücük rengarenk şeyleri almak. inşallah kendi bebeğimiz için de alışveriş yapma keyfini en yakın zamanda yaşarız. Dün tüp bebek programını seyrettim. Arez bey istanbul tüp bebek merkezinin sahibi dedi ki çiftler bize 3-4 sene sonra geliyorlar. muayenehaneye gidiyorlar. doktorlar bakıyor . çiftte görünürde bir problem yok. olur diyor. çiftler bekliyor3-4 sene ve en son çare bize geliyorlar diyor. 3-4 sene beklemek yanlış en fazla 2 sene beklenmeli hatta bayanın yaşı ilerlemişse 2 seneden bile önce tüp bebek merkezine başvurulmalı diyor.Demek ki sebepsiz infertiliteden dolayı tahminimizden fazla çok çiftin çocuğu olmuyor. ayrıca problem yok olur birgün demekte yanlışmış. dün anladım.

hayırlı olsun canımm inşallah 12 - 13 gün sonra hamileyim müjdesini verirsinn:)))

ALLAH BÜTÜN DUALARIMIZI HAYIRLISYLA KABUL ETSİN...:Saruboceq:

sağolasın canım...doktor biraz ümit verdi,şimdi keşke öyle söylemeseydi diyorum,bi tuhafım işte yaaa...ne olur bu 13 gün boyunca beni yalnız bırakmayın...:çok üzgünüm:

canım kesinlikle haklısın arka arkaya 2 düşüğüm oldu,sonrada 2,5 yıl hamile kalamadım,ara vermek ,öncede oldu niye olmasın zaman lazım demek ,vakit kaybından başka bişi değil...
evleneli hemen hemen 4 yıl oldu,vaktiyle elimizden geleni yapıp gerisini tevekkül etmek gerek...

slm iyi akşamlar kızlar bakıyorum kimsecikler yok ama ben çok sıkılıyorum kızlar nerdesin emine nerdesin ece nerdesin kartopu nerdesin tatlıcık adınısayamadım bütün arkafaşlarım ban dua edin tüp bebek transferi perşembe günü olsu çok gergin ve tedirgün günler yaşıyorum kalbim fırlayacak gibi offffff çok sıkıldım neyse gelen olursa yazışırız herkes kendisine iyi baksın byyyy

canım ben geldim ,burdayım
ben dün aşılama oldum,midem feci ağrıyor... Allah bilir sen ne kadar gerginsindir,Aslında bi an bile boş kalmamak lazım,kafa dağıtmak lazım,Allah bize bol bol sabır versin

kızlar bende asılama yaptırıcam benim yumurtam cok fazla ama catlamıo igneyle catlattı doktor bir kez ovitreellle die bi igne ilişki oldu ama tutmadı bende rahim filmi cektiricem sonra asılamaya gecicem tüplerde bi sorun yoksa sizce şansım ne esimin spermiyogramı da cok iyi bilgilendirirmisiniz lütfen

canım ben geldim ,burdayım
ben dün aşılama oldum,midem feci ağrıyor... Allah bilir sen ne kadar gerginsindir,Aslında bi an bile boş kalmamak lazım,kafa dağıtmak lazım,Allah bize bol bol sabır versin

EStampcım hayırlı olsun aşılaman güzel haberlerini alırız inşallah

hepinize günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum biraz haftasonu giremedim çok yoğundum
dualarımızı baya okumuşuz ben 300 okudum şimdilik cumaya kadar bitiricem inşallah
aşılaması tutmayan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin sakın çalışmalara devam
estamp hayırlı olsun aşılaman inşallah senden güzel haberi alırız canım
Allah hepimizin gönlüne göre versin doğru zamanda sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bende asılama yaptırıcam benim yumurtam cok fazla ama catlamıo igneyle catlattı doktor bir kez ovitreellle die bi igne ilişki oldu ama tutmadı bende rahim filmi cektiricem sonra asılamaya gecicem tüplerde bi sorun yoksa sizce şansım ne esimin spermiyogramı da cok iyi bilgilendirirmisiniz lütfen

canım ilk önce herşeyin hayırlısı olsun diyelim ben ve burdaki birçok arkadaşım şubatta aşılama yaptırdık sadece 2 tanesinin ki tuttu sonraki aylarda da 2 kişinin daha tuttuğunu öğrendik
aşılamada şans %15 -20 biliyorsun değil mi? ama Rabbim ol derse olur bu da bir gerçek
probleminiz yoksa denemekte fayda var
bana doktorum % 15 şansın var dedi ben de çok az değil mi dediğimde bak şuanda % 0 hamile değilsin yani yüzde 15 iyi bir şans demişti
İnşallah hepimiz meleklerimize kavuşacaz

Kızlar günaydın,

hepinize iyi haftalar,

estamp aşılaman hayırlı olsun canım.inşallah bebiş haberei verirsin bizlere

bengole merhaba hayatım,

transferin hayırlı olsun,

sende bir anne adayısın artık aksi kanıtlanana kadar :))) bebişlerine dikkat et, iyi bak onlara. kafanı çok takma çokda hereket etme. bol bol su iç diyorlar. mümkünse komik,romantik flimler al seyret dvd de kafanı dağıtmaya yardımcı olsun. inşallah herşey güzel olsun senin için arkadaşım

egeli canım merhaba,

dün bitti adetim benim. bu akşam inşallah başlayacağım tespihe. sana yarın bir ara heber veririm kaç tane okuduğumu hayatım.

herkese günaydın..tedavilerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler almaya devam ederiz...bende 2.ve son aşılmamı yaptırıyorum..dah asonra tüp bebeğe geçeriz dedi doktorum..biraz endişeliyim..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

bu ay inşallah güzel haberler vermeye başlarız. morale ihtiyacımız var. aşılama yaptıran ve tüp bebekteki bengole arkadaşımızın ve tabi hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Gülcüm kaç gün kaldı beklenmeyene?

hayırlısı olsun arkadaşım karar vermen de güzel inşallah hayaline kavuşacaksın sen de bizlerde

okuyan olursa değiştirelim arkadaşlar[/QUOTE]

kızlar merhaba,

bu arada ben bebek psikolojisinden çıkayım kafamı başka şeylere vereyim diye diyete başladım cuma günü 3 kilo verdim.

biraz fazla oldu biliyorum ama KK da okumuştum bir diyet onu yapıyorum 5 günde 5 kilo protein diyeti gibi bir şey. bakalım nasıl olacak sonuç . hiç olmazsa bebiş olmadan biraz kilo vereyim. hamile kalınca iyice üstüne kilo almayayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…