- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.161
hayırlı olsun canımm inşallah 12 - 13 gün sonrahamileyim müjdesini verirsinn:)))
ALLAH BÜTÜN DUALARIMIZI HAYIRLISYLA KABUL ETSİN...:Saruboceq:
merhabalar,
bende 200 ü okudum bugün. Allah dualarımızı en kısa zamanda kabul eder inşallah. Dün eltimin bebeğine hediyeler almaya gittim. O kadar zevkliydi ki o küçücük rengarenk şeyleri almak. inşallah kendi bebeğimiz için de alışveriş yapma keyfini en yakın zamanda yaşarız. Dün tüp bebek programını seyrettim. Arez bey istanbul tüp bebek merkezinin sahibi dedi ki çiftler bize 3-4 sene sonra geliyorlar. muayenehaneye gidiyorlar. doktorlar bakıyor . çiftte görünürde bir problem yok. olur diyor. çiftler bekliyor3-4 sene ve en son çare bize geliyorlar diyor. 3-4 sene beklemek yanlış en fazla 2 sene beklenmeli hatta bayanın yaşı ilerlemişse 2 seneden bile önce tüp bebek merkezine başvurulmalı diyor.Demek ki sebepsiz infertiliteden dolayı tahminimizden fazla çok çiftin çocuğu olmuyor. ayrıca problem yok olur birgün demekte yanlışmış. dün anladım.
canım ben geldim ,burdayım
ben dün aşılama oldum,midem feci ağrıyor... Allah bilir sen ne kadar gerginsindir,Aslında bi an bile boş kalmamak lazım,kafa dağıtmak lazım,Allah bize bol bol sabır versin
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bende asılama yaptırıcam benim yumurtam cok fazla ama catlamıo igneyle catlattı doktor bir kez ovitreellle die bi igne ilişki oldu ama tutmadı bende rahim filmi cektiricem sonra asılamaya gecicem tüplerde bi sorun yoksa sizce şansım ne esimin spermiyogramı da cok iyi bilgilendirirmisiniz lütfen
herkese günaydın..tedavilerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler almaya devam ederiz...bende 2.ve son aşılmamı yaptırıyorum..dah asonra tüp bebeğe geçeriz dedi doktorum..biraz endişeliyim..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
okuyan olursa değiştirelim arkadaşlar[/QUOTE]bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:.....................850 okudu .............150 kalan
MÜRSE:1000:Saruboceq:....................800 okudu...............400 kalan
TATLICIK:200::Saruboceq:...................100 okudu...............200 kalan
KARTOPU:100:Saruboceq:
SİBEL:100:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:
KAYSE:100::Saruboceq:
estamp::Saruboceq:............................
KALAN :44 ADET
KALANINI İSTEYEN OLURSA PAYLAŞILIR ARKADAŞLAR::Saruboceq::Saruboceq:
[/QUOTE]okuyan olursa değiştirelim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?