Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
egeli canım merhaba,

dün bitti adetim benim. bu akşam inşallah başlayacağım tespihe. sana yarın bir ara heber veririm kaç tane okuduğumu hayatım.

tamam canım benimde 150 kaldı kalanını sağolsun arkadaşlar aldı benim hafta sonum hiç iyi geçmedi biraz grip oldum, ayrıca kaşıntı oluştu mantardan şüpheleniyorum ilaç aldım onu kullanıyorum.................vee regli oldum dr umu aradım ameliyattaymış birazdan tekrar arıycam ne diyecek bakalım hepsi aynı anda oldu biraz moralim bozuk hayırlısı diyorum öptüm

kartopu bu tarz şok diyetler pek tavsiye edilmiyor..metobolizmayı yavaşlatıyor..bence dengeli beslen herşeyden az az öğle 5-6 öğün beslen..

geçmiş olsun arkadaşım. çok kafayı takıyoruz, bu sebeple herşey üst üste geliyor. üzülme ne olur. hayırlısı ile şu ameliyatını bir atlat. inşallah sonunda herşey yoluna girecek canım

evet ece haklısın şu 5 günü bitireyim, zaten liste çok kötü değil. 5 gün sonunda yediklerimin yanına sebzede ekleyeceğim. bir 5 günde onu yapıp sonra senin dediğin gibi devam edeceğim canım. sağol düşündüğün için

bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:.....................850 okudu .............150 kalan
MÜRSE:1200:Saruboceq:....................800 okudu...............400 kalan
TATLICIK:300::Saruboceq:...................100 okudu...............200 kalan
KARTOPU:100:Saruboceq:
ECE:..........50.:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:
KAYSE:144::Saruboceq:
estamp:.200;:Saruboceq:

KALAN :50 ADET

listemiz bu şekilde değişmiştir arkadaşlar

aşılaman hayırlı olsun canım.13 gün sonra inş.müjdeyi verirsin tamda dua haftamızda hayırlı olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…