- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.181
[/QUOTE]okuyan olursa değiştirelim arkadaşlar
egeli canım merhaba,
dün bitti adetim benim. bu akşam inşallah başlayacağım tespihe. sana yarın bir ara heber veririm kaç tane okuduğumu hayatım.
kızlar merhaba,
bu arada ben bebek psikolojisinden çıkayım kafamı başka şeylere vereyim diye diyete başladım cuma günü 3 kilo verdim.
biraz fazla oldu biliyorum ama KK da okumuştum bir diyet onu yapıyorum 5 günde 5 kilo protein diyeti gibi bir şey. bakalım nasıl olacak sonuç . hiç olmazsa bebiş olmadan biraz kilo vereyim. hamile kalınca iyice üstüne kilo almayayım dedim.
tamam canım benimde 150 kaldı kalanını sağolsun arkadaşlar aldı benim hafta sonum hiç iyi geçmedi biraz grip oldum, ayrıca kaşıntı oluştu mantardan şüpheleniyorum ilaç aldım onu kullanıyorum.................vee regli oldum dr umu aradım ameliyattaymış birazdan tekrar arıycam ne diyecek bakalım hepsi aynı anda oldu biraz moralim bozuk hayırlısı diyorum öptüm
ececim sibel regl olmuş okuyamıycakmış ondan sana 50 verebilirim
canım hayırlısı olsun,bu arada artık bende bekleme odasındayım,dün ilk aşılamamı oldum kızkardeşim hariç kimse bilmiyor,tesadüf ya öğleden sonrada arkadaşım benim için hoca getirdi,annem,kayınvalidem falan geldi,çok güzel dualar etti,tesbihatlar yaptı,hacet namazı falan kıldık, bu arada hepinize dua ettim...(tabi ben o arada ağrıdan kıvranıyodum)
, ve kaldı 13 gün ... Allah hepimize hayırlısını versin...
slm kızlar ben geldim nasılsınız_*?
sağol sen nasılsın nasıl gidiyor
sağol sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?