- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.141
meraba kızlar, iyiakşamlar
bikaç gündür giremiyodum,ben bugün aşılamamı oldum geldim,sonucuda 24 nisanda alıcam,çok heyecanlıyım yaaaaaaaaa....
bide bişey sorucam,ilk 4-5 saat regl ağrısı gibi yoğun ağrım vardı,normalmidir?...
i.akşamlar kızlar..kaysecim pes etmek yok arkadaşım..arkadasım madem yumrta gelişip çatlayamıyo..incir kürünü denesene..ibrahim saracoglunun tavsiye ettgigi kür..biçok kişide memnun..neler denemiyoruz bide onu dene arkadasım...
arkadasım hadi hayırlısı bakalaım...enzoruda zaten bekleme süresi..o agrılar mutlaka oluyo tatlım kanamada oluyo hatta hafif..sonrası sana kalmıs artık ALLAH en hayırlılarını versin inş.hepimze
günaydın arkadaşım hayırlısı olsun diye dua et üzülme desem mutlaka üzülüyo isan senin ilk aşılamanmış ben 3 kere yaptırdım hepside olumsuz sen daha dene ben artık ara vermeyi düşünüyorum biraz nasip hayırlısı bakalımkızlar günaydın sabah regl olmuşum.yani dünkü idrar testim doğruymuş.ptsye gerek kalmadı.2ci aşılamaya geçeceğim sanırım.inş beklemede olan arkadaşlardan hayırlı haberler alırız.
günaydın arkadaşım hayırlısı olsun diye dua et üzülme desem mutlaka üzülüyo isan senin ilk aşılamanmış ben 3 kere yaptırdım hepside olumsuz sen daha dene ben artık ara vermeyi düşünüyorum biraz nasip hayırlısı bakalım
arkadaşlar benim regl beklenenden erken geldi 3 gün sürer bitince duayı bitiririm. kalanınıda kimse almazsa ben okurum. birde nerden çıktı bilmiyorum sanırım mantar oldum yarın dr umu arıycam ona göre devam edicem hayırlısı diyorum hepimiz için
kızlar günaydın sabah regl olmuşum.yani dünkü idrar testim doğruymuş.ptsye gerek kalmadı.2ci aşılamaya geçeceğim sanırım.inş beklemede olan arkadaşlardan hayırlı haberler alırız.
arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama regl iken sadece kuran ve sure okunmaz.onun dışında dua ve salavat getirilir.ben öyle biliyorum.bu sebeplede regl ouncada okurdum hep.
banada dediler ama içime sinmedi nasıl olsa çabuk okuyabiliyorum perşembeye bitiririm
kızlar günaydın sabah regl olmuşum.yani dünkü idrar testim doğruymuş.ptsye gerek kalmadı.2ci aşılamaya geçeceğim sanırım.inş beklemede olan arkadaşlardan hayırlı haberler alırız.
bu arada kızlar 200de ben okuyum olmazmı,benide kaydedinyerimseniben
okuyan olursa değiştirelim arkadaşlar[/QUOTE]bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:.....................850 okudu .............150 kalan
MÜRSE:1000:Saruboceq:....................800 okudu...............200 kalan
TATLICIK:200::Saruboceq:...................100 okudu...............100 kalan
KARTOPU:100:Saruboceq:
SİBEL:100:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:
KAYSE:100::Saruboceq:
KALAN :544 ADET
KALANINI İSTEYEN OLURSA PAYLAŞILIR ARKADAŞLAR::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?