Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadasım hadi hayırlısı bakalaım...enzoruda zaten bekleme süresi..o agrılar mutlaka oluyo tatlım kanamada oluyo hatta hafif..sonrası sana kalmıs artık ALLAH en hayırlılarını versin inş.hepimze

buarada amma çok arkadasım demişimkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın sabah regl olmuşum.yani dünkü idrar testim doğruymuş.ptsye gerek kalmadı.2ci aşılamaya geçeceğim sanırım.inş beklemede olan arkadaşlardan hayırlı haberler alırız.

kızlar günaydın sabah regl olmuşum.yani dünkü idrar testim doğruymuş.ptsye gerek kalmadı.2ci aşılamaya geçeceğim sanırım.inş beklemede olan arkadaşlardan hayırlı haberler alırız.
günaydın arkadaşım hayırlısı olsun diye dua et üzülme desem mutlaka üzülüyo isan senin ilk aşılamanmış ben 3 kere yaptırdım hepside olumsuz sen daha dene ben artık ara vermeyi düşünüyorum biraz nasip hayırlısı bakalım

düne göre biraz daha iyiyim.devam edicem bu ay.nornalde regl bile olamam diyordum ki hap kullanmadan olmuyordu.bunda da vardır demek bir hayır.inş bu kez tutar.Allah razı olsun hepinizden.

bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:.....................850 okudu .............150 kalan
MÜRSE:1000:Saruboceq:....................800 okudu...............200 kalan
TATLICIK:200::Saruboceq:...................100 okudu...............100 kalan
KARTOPU:100:Saruboceq:
SİBEL:100:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:
KAYSE:100::Saruboceq:

KALAN :544 ADET

KALANINI İSTEYEN OLURSA PAYLAŞILIR ARKADAŞLAR::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]
okuyan olursa değiştirelim arkadaşlar

arkadaşlar benim regl beklenenden erken geldi 3 gün sürer bitince duayı bitiririm. kalanınıda kimse almazsa ben okurum. birde nerden çıktı bilmiyorum sanırım mantar oldum yarın dr umu arıycam ona göre devam edicem hayırlısı diyorum hepimiz için

tutmadımı canım ne yapalım hayırlısı engellerle sonunda başarıcaz canım seninkini de okurum ben ezberledim çabuk okuyabiliyorum sorun değil canım

arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama regl iken sadece kuran ve sure okunmaz.onun dışında dua ve salavat getirilir.ben öyle biliyorum.bu sebeplede regl ouncada okurdum hep.

hayırlısı diyelim canım nasip başka zamanmış demekki çok üzme kendini

arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama regl iken sadece kuran ve sure okunmaz.onun dışında dua ve salavat getirilir.ben öyle biliyorum.bu sebeplede regl ouncada okurdum hep.

banada dediler ama içime sinmedi nasıl olsa çabuk okuyabiliyorum perşembeye bitiririm

canım hayırlısı olsun,bu arada artık bende bekleme odasındayım,dün ilk aşılamamı oldum kızkardeşim hariç kimse bilmiyor,tesadüf ya öğleden sonrada arkadaşım benim için hoca getirdi,annem,kayınvalidem falan geldi,çok güzel dualar etti,tesbihatlar yaptı,hacet namazı falan kıldık, bu arada hepinize dua ettim...(tabi ben o arada ağrıdan kıvranıyodum)
, ve kaldı 13 gün ... Allah hepimize hayırlısını versin...

okuyan olursa değiştirelim arkadaşlar[/QUOTE]

canım estamp de 200 istiyor... yanlış hatırlamıyorsam mursede 200 daha istiyor.. banada 100 daha ekleyebilirsinn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…