Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok saol canım ben bgn dayanamadım yaptım kiki..daa 2gün oldu biteli..biliyordum olmadıgını da neyse..burda bi arkadastan okumustum 8.gün yumurtlamıs diye..bide gecen ay biter bitmez yumrtlamıstım pardon subatta..aşılama için..ondan denedim...anlaşılan biraz daha beklemeliyim..neyse inş.olumlu sonuclar alırız da bu ay ard arda patlatırız haberleri..

galiba hastalanıyorum bu ayda kısmet olmadı Allahım yardım et...

arkadasım hakkında hayırlısı..en dogru zaman senin ve ailen için nezamansa ozaman olucaktır..aaah aahh o hastalık ilk başlarında nolur noluuuurr diyorum içimden olma artık ama...olucak olan malesef nasip degilse olmuyo..hepimiz için hayırlısı bakalaım...

evettt sonunda geldii hayırlısı Rabbim bu ayda OL demedi ağlamayacağımm diye kendime söz vermiştim ama ne mümkün elimizden bişey gelmez hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü,güzel yüzlü evlatlat nasip etsin inşlallah.... AMıNNN...

hayırlısı olsun cnm pes etmek isyan etmek yok dualarla tedavilerle yola devam elbet bizlerde bigün anne olucaz.amin..

arkadaşlar ben bugün idrar testi yaptm negatiffffffffffffffffffff.pts kan yaptrcam.alt üst oldum valla.şimdi ne yapssam bilemiyorum.2ci aşılama yaptrsam mı? kendimiz mi denesek (pko hastasıyım yumurtalarım gelşip çatlamıyo)...kürlere mi başlasam?yoksa yuurta takibi ve çatlatma iğnesiyle kendimiz devam mı etsek? yada tüp bebek mi? tüp bebekse nerede hangi klnikte yaptsam? vs vs...açıkcası kan testinin negatifmiş gibi düşünüyorum.

Canım hayırlısı olsun ... ama bi çok arkadaş var idrarda çıkmayıpta kanda hamile çıkan... bende geçen ay aşılama yaptırdım olmadı.. ama geçen ay kullandığım iğneler bu ayda yumurtalarımı geliştirmeye devam etti.. bu ay kendimiz denicez inşallah bebeğin vardır ama yoksa 1 ay kendiniz deneyin derimm hem moral açısından iyi geliyo hem bi çok insan aşılamanın ardından hemen hamile kalıyo ... Rabbim hepimiz için hayırlısını versinn....

canım aslında kendm denemek istiyorum ama yumurtam gelişmiyo çatlamıyo...nasıl hamile kalcam.yan hap kullanmadan regl bile olamıyorum.eşim evde kendimi zor tutuyorum yanında.psikolojm altüst oldu...

canım aslında kendm denemek istiyorum ama yumurtam gelişmiyo çatlamıyo...nasıl hamile kalcam.yan hap kullanmadan regl bile olamıyorum.eşim evde kendimi zor tutuyorum yanında.psikolojm altüst oldu...

canım 4yıdır evliyim benim de yumurtam gelişmiyodu ilk defa bu ay adetin 3. günü 11mm olmuştu hani bu kullanılan iğneler varya bikaç aydaha yumurtayı geliştiyo dedi doktorum... bende takviye olsun diye bal tarçın çörekotu.. karışımı kullandım... şimdi beklemedeyim olmassa bende yeniden aşılama denicem ama moral çok önemli lütfen kendini bırakma hem zaten daha adet olmamışsın inşallah RABBİM ol der ve hamile olursun... inşallah emeklerimiz boşa gitmezz....

inş arkadaşım valla keşke öyle bir mucize olsa...olmazsa hemen ara vermeden dedğin gibi hazır yumurtalar gelişiyoken bi aşılama daha mı yapsam....ya bide işin ters tarafı doğudayım en yakın büyük il elazığ.oraya git gel izin ilaçlar maddi masraflar vs vs...çok yoruyo...işte böyle anlatılacak çok şey var ancak beklemekten başka ve Rabbimin rızasından başka nişey yok

iyi akşamlar kılzrlar ben geldim kartopu neredesin ya çoktandır görüşemiyoruz kendinize iyi bakın iyi akşamlar

i.akşamlar kızlar..kaysecim pes etmek yok arkadaşım..arkadasım madem yumrta gelişip çatlayamıyo..incir kürünü denesene..ibrahim saracoglunun tavsiye ettgigi kür..biçok kişide memnun..neler denemiyoruz bide onu dene arkadasım...

doğru söylüyosun bu ay aşılama yaptırı ve tekrar olmazsa önce soğan kürü sonrada incir kürü denicem.hatta hemen başlamak istiyorum ancak glukofen kullanıyorum.birde aşılama için gonal f kullandm bu kezde aynısını verirse acaba diyorum kürler uygun olurmu?bende böyle bir soru soracaktım aslında aşılama aşamadasında olupta kür deneyen olumlu sonuç alan varmıdır diye...desteğin için çok tşk ederim

meraba kızlar, iyiakşamlar
bikaç gündür giremiyodum,ben bugün aşılamamı oldum geldim,sonucuda 24 nisanda alıcam,çok heyecanlıyım yaaaaaaaaa....
bide bişey sorucam,ilk 4-5 saat regl ağrısı gibi yoğun ağrım vardı,normalmidir?...

arkadasım bence bu başlıkla ilgili tüm topikleri incele derim ben..hapları kullanıp kürleri deneyen de var hap kullanmayıp kürlerden çok daaha iyi sonuc alanlar var..bende eşime keçiboynuzu uyguladıgım için çok arastırım kullananları..inş.vesile olurda bu kürler bebişlere kavusuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…