- Konu Sahibi KARTOPU344
-
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz için dua edeceğim inşallah hepimiz hamileler diye bir topik açıp bundan sonra hamileliğimizi paylaşırız. Allah isteyen herkese versin bende çok şaşkınım inanamıyorum. Akşam girip uzun uzun yazarım size..
Kızlar hepinize benimle mutluluğumu paylaştığınız için teşekkür ederim inşallah Allah kucağıma almayı nasip eder daha çok yeni.
Benim bu ilk aşılamamdı. 2,5 yıldır çocuk istiyoruz kaç doktora gittim sorun yok olacak dediler sebepsiz infertilitemiş. Sebebi belli olmadığı için umutsuzdum biraz. Aşılama olurken hiçbirşey hissetmedim doktor tamam dedi şaşırdım ağrım falan olmadı 10 gün boyunca. 11. gün sanki vajinama hafif bıçak batar gibi ağrılarım oldu biraz ve sık tuvalete gidiyordum. Grip olduğum için çok portakal suyu içtim ona bağlıyordum. Bu arada aşılama günü dahil 3 gün dinlendim sonra işe başladım çok zorlamadan her işi yaptım çünkü olmamıştır diye alıştırıyodum kendimi bağlanırsam çok üzülürüm diye yok gibi düşündüm. Dün hastalanıyormuşum gibi ağrılarım vardı kesin gelecek dedim defalarca tuvalete gittim ama hamileymişim. Bugün sonucu alana kadar hep kontrol ediyordum ha geldi ha gelecek. Ağrınız olursa korkmayın gerçekten bire bir aynı ağrı. Bugün doktor hamilelik başlamış deyince çok şaşırdım Beta HSG değerim 99 çıkmış normal dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bakalım. Arkadaşlar hepinizin güzel sonuçlarını bekliyorum lütfen sonuçları alanlar girsin sabırsızlıkla bekliyorum hepinizin olumlu sonuçlarını sakın yılmayın hepimiz anne olacağız inşallah
Arkadaşlar hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle bugünün ilk güzel sonucu benden hamileyim. Allah hepinize nasip etsin listemize uğur getirsin
funancığım , sende bugün tahlil yaptırıyorsun dualarımız seninlede arkadaşım,
sabah işe gelirken buradaki herkes için dua ettim.
hepinizden hayırlı güzel haberleri bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?