- Konu Sahibi KARTOPU344
-
kartopucum çok saol canımm...hayırlısı bakalım diyorum ama aşırı heyecanlıyım vallaabende sevkimi aldım kocamın gelip beni hastaneye götürmesini bekliyorum...
herkese gnaydın diyorum bugün benimle birlikte tahlil yaptıracak olanlara da hayırlısını diliyorum allahh inşalahhhayırlısını verir.kendiize ii bakın akşam görüşmek üzere...inşallaahh mutlu haberlerle geri dönerim.sizi sewiyorumzemuszemus
GÜnaydın arkadaŞlar bu gÜn de Çok heyecanlı bİ gÜn olacak ben gÜzel bİr kaÇ haber daha alacaĞımıza İnanıyorum bunu hİssedİyorum bu arada ben akŞam hastalandım ÖbÜrgÜn tedavİme baŞlıcam yumurtlıcam İnŞallah hayırlısı bakalım
aranızda tüpüş tedavisi gören sadece benim heralde..aşılama yapanlar diyonus ama en hareketli form burası
aranızda tüpüş tedavisi gören sadece benim heralde..aşılama yapanlar diyonus ama en hareketli form burası
Kızlar günaydın, kendimi çok fazla hamilelik psikolojisine kaptırmamak için regli günlerimi takip etmeyi bıraktım.. ilk aşılamam sonuç vermemişti 1 ay ara verdikten sonra bu ay 2. deniycektik ama 1 haftadır çok yoğun regli sancıları yaşıyodum. 2 gündür sancılarım geçti, bugün takvime baktım reglim 3 gün geçikmiş...?
Kızlar günaydın, kendimi çok fazla hamilelik psikolojisine kaptırmamak için regli günlerimi takip etmeyi bıraktım.. ilk aşılamam sonuç vermemişti 1 ay ara verdikten sonra bu ay 2. deniycektik ama 1 haftadır çok yoğun regli sancıları yaşıyodum. 2 gündür sancılarım geçti, bugün takvime baktım reglim 3 gün geçikmiş...?[/QUOTE
aylin hemen test yap sonucu bize söyle inşallah hamilesindir canım heyecanla bekliyoruz sonucu
valla öncelikle takvime bakmamayı başarmana hayran kaldım..ben beceremiyorum..normalde adetlerin gecikirmiydi..istersen eczanede satılan gebelik kitlerinden al bir bak bakalım...inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin..
sadece 3 gün gecikti. eczanelerde satılan testlerde çıkarmı ki? 1 haftadan önce belli olmaz diye duymuştum
GÜnaydın arkadaŞlar bu gÜn de Çok heyecanlı bİ gÜn olacak ben gÜzel bİr kaÇ haber daha alacaĞımıza İnanıyorum bunu hİssedİyorum bu arada ben akŞam hastalandım ÖbÜrgÜn tedavİme baŞlıcam yumurtlıcam İnŞallah hayırlısı bakalım
inşallah bugünde güzel haberler alıcaz vuslata söyleyin herkes için dua etsin hamilelerin duası kabul olur derler hamile oldugunu ögrendigi ilk günün sabahı ne kadar heyecanlıdır şimdi çok güzel duygular inşallah allah tamamına erdirir allah kimseye yaşatmasın yarım kalmak çok zor ama insanız işte alışıyoruz herşeye zamanla çok bunaltıcı başladım konuyu degiştiriyorum güzel haberler bekliyoruzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
Kızlar günaydın, kendimi çok fazla hamilelik psikolojisine kaptırmamak için regli günlerimi takip etmeyi bıraktım.. ilk aşılamam sonuç vermemişti 1 ay ara verdikten sonra bu ay 2. deniycektik ama 1 haftadır çok yoğun regli sancıları yaşıyodum. 2 gündür sancılarım geçti, bugün takvime baktım reglim 3 gün geçikmiş...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?