Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar vuslata çok sevindim darısı başımıza inşallah kartopu ilgin için teşekkürler canım hoşbulduk kolay gelsin geleceğin annelerine

Funancım hayırlı haberlerini bekliyoruz, İnşallah tutmuştur, İnşallah bugün ve bugünden sonra sonuç alacak herkesinki pozitif çıkar, hep birlikte seviniriz..

günaydın arkadaşlar hamile haberlerine çok sevindim allah eline ayağına kavuştursun.darısı başımıza inşallah.dua edin bize bol bol..

günaydın arkadaşlar,

aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz...

bugün test yaptıracak arkadaşlar heyecanla haberlerinizi bekliyoruz

inş. güzel haberler verirsizin bizlere

GÜnaydın arkadaŞlar bu gÜn de Çok heyecanlı bı gÜn olacak ben gÜzel bır kaÇ haber daha alacaĞımıza ınanıyorum bunu hıssedıyorum bu arada ben akŞam hastalandım ÖbÜrgÜn tedavıme baŞlıcam yumurtlıcam ınŞallah hayırlısı bakalım

hadi bakalım hayırlısı olsun yumoşların arkadaşım. tedavin inşallah güzel geçer. bebişine hayırlısı ile kavusursun

inşallah hepimiz güzel haberler veririz arkadaşım.

benim bugün çok işim olduğu için ara ara giriyorum nete.

ama hep aklım burada girincede yazmadan duramıyorum valla.

aranızda tüpüş tedavisi gören sadece benim heralde..aşılama yapanlar diyonus ama en hareketli form burası

evet arkadaşım. şuanda kimse tüp bebek tedavisi görmüyor. inşallah hepimiz aşılam ile kavuşuruz yavrularımızada gerek kalmaz.

sen yinede destak ol bize muhabbetimize katıl. bizi mutlu edersin. beraber daha kolay üstesinden geleceğiz inşallah. :enbuyukkk:

inşallah bugünde güzel haberler alıcaz vuslata söyleyin herkes için dua etsin hamilelerin duası kabul olur derler hamile oldugunu ögrendigi ilk günün sabahı ne kadar heyecanlıdır şimdi çok güzel duygular inşallah allah tamamına erdirir allah kimseye yaşatmasın yarım kalmak çok zor ama insanız işte alışıyoruz herşeye zamanla çok bunaltıcı başladım konuyu degiştiriyorum güzel haberler bekliyoruzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile2

aranızda tüpüş tedavisi gören sadece benim heralde..aşılama yapanlar diyonus ama en hareketli form burası

tupus07 tüp yada aşılama hiç farketmez hepimizin amacı aynı önemli olan biribirimize destek olmak değil mi.. sıkıntılarımızı paylaşıp sevinçlerimizle moral bulmak için burdayız sende katıl aramıza bu işde önemli olan moral ve inanç bir gün başarıcaz inşallah..

Kızlar günaydın, kendimi çok fazla hamilelik psikolojisine kaptırmamak için regli günlerimi takip etmeyi bıraktım.. ilk aşılamam sonuç vermemişti 1 ay ara verdikten sonra bu ay 2. deniycektik ama 1 haftadır çok yoğun regli sancıları yaşıyodum. 2 gündür sancılarım geçti, bugün takvime baktım reglim 3 gün geçikmiş...?

valla öncelikle takvime bakmamayı başarmana hayran kaldım..ben beceremiyorum..normalde adetlerin gecikirmiydi..istersen eczanede satılan gebelik kitlerinden al bir bak bakalım...inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin..

sadece 3 gün gecikti. eczanelerde satılan testlerde çıkarmı ki? 1 haftadan önce belli olmaz diye duymuştum

inş.tedavin iyi sonuç verir ve iyi yumoşların olur bebişin hiç bekletmeden geliverir canım...zemuszemus

önemli olan burda birbirimize destek olmamız değilmi canım
bizim formun maşallahı var, Allah nazarlardan esirgesin,dinç, dinamik, heyecanlı, en önemlisi yarına umutlu bakan kişiler var onun için bu denli hareketli topiğimiz :lepi:

güne neşeli,mutlu başla ki günün güzel huzurlu geçsin canım pozitif düşün iyi olsun kaydirigubbakcemile5

canım benim hemen test yaptırsana güzel haberide bizlere ver emi merakla bekliyor olacagız emin ol canım:lepi::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…