Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaar ben listemizin çıktısını aldım önümde şuan hep ona bakıyorum ya çok heyecan verici bi durum Allahım bakılm sırada kimler var mergül, funan, leylim, gamsem,cimcime nerelerdesiniz hadi güzel haberler verin bize

cnm benim zaten normalde yarın ama 2 gün daha bekliycem.çünkü çok hayal kırıklığı yaşadım kaç kez...bu kez bekliycem ama sonucu alır almaz zaten ilk size yazıcam.

eceeee seninde az kaldı ay canım benim ya hadi bakalım kartopuyla senin güzel haberini aynı anda alacaz inşallah sizide bekliyorum heyecanla

cnm benim zaten normalde yarın ama 2 gün daha bekliycem.çünkü çok hayal kırıklığı yaşadım kaç kez...bu kez bekliycem ama sonucu alır almaz zaten ilk size yazıcam.

hayırlısı olsun güzel arkadaşım Rabbim meleğini tuttursun inşallah göbeğine haberini bekliyoruz bol bol dua edelim :Saruboceq:

ben zaten vuslata tebrik yazayım derken sana yazmışım farkettin mi bilmiyorum ama vardır bi hayır belkide yakında sanada yazacağıma dair bi işarettir bu dimikaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun güzel arkadaşım Rabbim meleğini tuttursun inşallah göbeğine haberini bekliyoruz bol bol dua edelim :Saruboceq:

inş canım ya allah hepinizden razı olsun ..valla yazılarınız okadar moral veriyoki kaç gündür zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..hepimizin melekleri bir an önce gelsin....:Saruboceq:

bu arada aylin cim bence hemen test al ve yap arkadaşım adet günü yaptığnda bile çıkmıştı.silikte olsa çıkıyo...inş güzel haberini alrız cnm..

eceeee seninde az kaldı ay canım benim ya hadi bakalım kartopuyla senin güzel haberini aynı anda alacaz inşallah sizide bekliyorum heyecanla

Azmı kaldı gel birde bana sor...dünkü umudum kalmadı benim belim ağrıyor haftasonu kırmızı kartı yerim ben kendimi biliyorum..hayırlısı olsun..

Azmı kaldı gel birde bana sor...dünkü umudum kalmadı benim belim ağrıyor haftasonu kırmızı kartı yerim ben kendimi biliyorum..hayırlısı olsun..

canım benim sabır lütfen hemen ümitsizliğe kapılma vuslatın yazısını okuduysan hep adet olacam gibi geliyodu yazmış sanada öyle olabilir inşallah hamişsindir değilsen de ne demiştik ya pes etmek yok yıkılmak yok biz bi aileyiz sonuç ne olursa olsun birbirimize destek olacağız mücadelemizi asla bırakmayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…