- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.221
sağol canım iyiyim valla dün aklıma geldin dua ettim sana inşallah transferin hayırlı olur da kavuşursun minik meleğine...
mrb arkadaşlar benıde alırmısınız aranıza
slm hoşgeldin canım
sağol canım perşembe çağırdı cuma hast.müsaitse büyük ihtimal yapıcam dedi
hosbulduk canım sagollll.bende asılama yaptırmayı dusunuyorum ama karar veremedım napcama
mrb arkadaşlar benıde alırmısınız aranıza
]bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:.....................850 okudu .............150 kalan
MÜRSE:1200:Saruboceq:....................800 okudu...............400 kalan
TATLICIK:300::Saruboceq:...................100 okudu...............200 kalan
KARTOPU:100:Saruboceq:
ECE:..........50.:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:..................400 okudu.............600 kalan
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:...............200 okudu............0 kalan
KAYSE:144::Saruboceq:
estamp:.200;:Saruboceq:
GÜL: 50 ::Saruboceq:
canım tüp bebek yaptırdım ya transfer işlemide gerçekleşti bu nedenden çok gerginim bu ayın 20 sindede gebelik tetsti yaptıracagım bu arada canını sıkma inşallah ilerde bebşini kucagına alırsın sen iyi ol mutlu ol içinide ferah tutu tamam mı canım
Ben cuma günü büyük ihtimal ameliyatta olucam listeyi düzenlemek size kalıyor cuma günü duası var artık onuda yaparsınız artık
hoşbulduk arkadaşlar sagoll.yardımcı olursanız benı çok mutlu edersınız.biraz kendımden bahsedeyım 23 yasındayım 1,5yıllık evlıyım.adet düzensizliği sorunu yasıyordum kızken gitmediğim doktor hastane kalmadı hpsi diana35verdı kullanınca hasta oluyorum kullanmayınca kesiliyor 1kutu diana 35beni 1ay ilaçsoız hasta yapıyordu.kullanmayıncaa 3-4ay hasta olmadıgımoluyordu ocak ayında tekrar doktora gittim adet düzensizliği için doktorum bana polikistik over oldugu ve çocuk için tedavı olmam gerektiği söyledi.aslında bebiş düşünmüyorduk ama hastalıgımı ögrenince tedavıye başlayalım dedık.önce farlutala hasta oldu yumurta takıbım yapıldı malesef yumurtlayamadım.sonra yine farlutalla hasta oldum ve 5,günü klomen kullandım 1kutu tekarar yumurta takıbı ve yine yumurtlama yokk.sonra doktorum benden rahım filmi istedi 2hafta önce çektirdim vee sonuclar çok güzel bi sorun yok tüplerim acık rahhım temizz.sonra doktorum benim sadece yumurtla sorunum oldugunu ve iğne tadviyle yumurtlamam olcagını söyledi ve eşimden sprem testi istedi.geçen hafta yaptırdık vee sonuc pek iyi degıl.doktorum hareketı sprem sayısının az oldugunu bunun için aşılama yaptırmam gerektiğini söyledi.ve eşimi ürolojı uzmanını görmesini istedi.bu hafta eşim doktora gitti.banada doktorum glucophage verdı 850mg ve folıc plus onları kullanıyorum.anlayacagın arkadaslar ben pko hastasıyım eşiminde hareketlki sprem sayısı düşükkk.urolojı uzmanı eşime damar kalınlaşması ve kan toplanması oldugu ve amelıyat olması gerektıgını söyledi yanı varikoselmı neymıss amelıyat olması lazımmıs.
benım takıldıgm yerde acaba ameliyattan önce aşılama yaptırsam mı diye düşünüyorumm.bana bi akıl verın ne yapmam lazım arkadaslar moralım cok bozuk.amelıayat için 3-4ay beklıyecez.amelıyattan sonra4ay falan beklemek gerekıyormuss.doktorum sprem testi sonucuyla asılama yaptırabılecegı söyledi.yaptırsammı acabaaaaaaa
uzun oldu kızlar ksusra bakmayın lütfeeen
kızlar naber nasılsınız ?(1200 bitti hayırlısıyla cuma yasin okuyup duasını yaparız hayırlı olur bol bol hamile haberleri alırız inşallahhhh amin:Saruboceq:
hoşbulduk arkadaşlar sagoll.yardımcı olursanız benı çok mutlu edersınız.biraz kendımden bahsedeyım 23 yasındayım 1,5yıllık evlıyım.adet düzensizliği sorunu yasıyordum kızken gitmediğim doktor hastane kalmadı hpsi diana35verdı kullanınca hasta oluyorum kullanmayınca kesiliyor 1kutu diana 35beni 1ay ilaçsoız hasta yapıyordu.kullanmayıncaa 3-4ay hasta olmadıgımoluyordu ocak ayında tekrar doktora gittim adet düzensizliği için doktorum bana polikistik over oldugu ve çocuk için tedavı olmam gerektiği söyledi.aslında bebiş düşünmüyorduk ama hastalıgımı ögrenince tedavıye başlayalım dedık.önce farlutala hasta oldu yumurta takıbım yapıldı malesef yumurtlayamadım.sonra yine farlutalla hasta oldum ve 5,günü klomen kullandım 1kutu tekarar yumurta takıbı ve yine yumurtlama yokk.sonra doktorum benden rahım filmi istedi 2hafta önce çektirdim vee sonuclar çok güzel bi sorun yok tüplerim acık rahhım temizz.sonra doktorum benim sadece yumurtla sorunum oldugunu ve iğne tadviyle yumurtlamam olcagını söyledi ve eşimden sprem testi istedi.geçen hafta yaptırdık vee sonuc pek iyi degıl.doktorum hareketı sprem sayısının az oldugunu bunun için aşılama yaptırmam gerektiğini söyledi.ve eşimi ürolojı uzmanını görmesini istedi.bu hafta eşim doktora gitti.banada doktorum glucophage verdı 850mg ve folıc plus onları kullanıyorum.anlayacagın arkadaslar ben pko hastasıyım eşiminde hareketlki sprem sayısı düşükkk.urolojı uzmanı eşime damar kalınlaşması ve kan toplanması oldugu ve amelıyat olması gerektıgını söyledi yanı varikoselmı neymıss amelıyat olması lazımmıs.
benım takıldıgm yerde acaba ameliyattan önce aşılama yaptırsam mı diye düşünüyorumm.bana bi akıl verın ne yapmam lazım arkadaslar moralım cok bozuk.amelıayat için 3-4ay beklıyecez.amelıyattan sonra4ay falan beklemek gerekıyormuss.doktorum sprem testi sonucuyla asılama yaptırabılecegı söyledi.yaptırsammı acabaaaaaaa
canım Allah kolaylık versinn .. bana kalırsa önce ameliyat sonra aşılama yaptırın çünlü ameliyat sonrası sprm kalitesi yükselir ve aşılamadaki sonuca yansır diye düşünüyorumm.....
hemm çok üzülme bunlar aşılacak sorunlar hem daha yaşın çok genç ve yeni evlisiniz.... bu arada arkadaşlar daha iyi biliyo onlar sana yardımcı olursa biçok kür var doğal yoldanda takviye yapın bu süre içerisinde.. Allah hepimiz için hayırlısını versinn....
Ben cuma günü büyük ihtimal ameliyatta olucam listeyi düzenlemek size kalıyor cuma günü duası var artık onuda yaparsınız artık
canım niye kendini bu kadar üzüyorsun maşallah daha çok gençsin yolun başındasın bence de önce ameliyatınızı olun belki doğal yolla bile hamile kalabilirsin
öyle hemen üzülmek yok bizler burada o kadar farklı hayatlar yaşıyoruz ki hepimizin sıkıntısı farklı farklı ama asla pesetmicez Allahın izniyle hem sürekli birbirimize dua ediyoruz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz
sen önce bütün tedavini yaptır gerisi gelecektir inan buna
canım tatlıcığa katılıyorum önce ameliyat sonra aşılama ameliyatla sperm kaliteside sayısıda çogalıyo acele etme tedavinizi olun sonra aşılama yapın bence allah şifa versin arkadaşım.
teşekkürler canım eşimdee amelıyattan sonra yaptıralım diyor bakalım hayırlıısı teşekkürlerr.
inş.hepimiz anne oluruz.rabbim isteyen herkese nasıp etsın annelık duygusunu.
dua okuyorsunuz galıba bende kumak isterimmm[/QUOT
amin canım rabbim her keze nasip etsin anneliği istersen bitiremiyen arkadaşlar sana biraz versinler.seninde katkın olur..aramıza hoşgeldin bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?