- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.241
canımm benim yüreğine sağlık Rabbim bütün dualarımızı kabul edip bu ay hepimizi anne olucaz haberi ile sevindirsin:)))
teşekkürler canım eşimdee amelıyattan sonra yaptıralım diyor bakalım hayırlıısı teşekkürlerr.
inş.hepimiz anne oluruz.rabbim isteyen herkese nasıp etsın annelık duygusunu.
dua okuyorsunuz galıba bende kumak isterimmm[/QUOT
amin canım rabbim her keze nasip etsin anneliği istersen bitiremiyen arkadaşlar sana biraz versinler.seninde katkın olur..aramıza hoşgeldin bu arada.
olur arkadasım ne verirsenız okurum teşekkürler hosbuldukkk
]bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000.....................850 okudu .............150 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu.............0 kalan
TATLICIK:300:...................200 okudu...............100 kalan
KARTOPU:100
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................400 okudu.............600 kalan
GAMSEM:200
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu............0 kalan
KAYSE:144:
estamp:.200;
GÜL: 50 :
]bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000.....................850 okudu .............150 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu.............0 kalan
TATLICIK:300:...................200 okudu...............100 kalan
KARTOPU:100
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................400 okudu.............600 kalan
GAMSEM:200
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu............0 kalan
KAYSE:144:
estamp:.200;
GÜL: 50 :
lütfen benıde alın listenize bende okumak istiyorummm
canım tam bitiremiyenler var sana verirler sanırım okursun..
ecrin87 canımm bak benim kalan 100 ün 50 sini sana veriyim.... ben sonra okuyamayan arkadaşlardan alırımm...
ecrin87 canımm bak benim kalan 100 ün 50 sini sana veriyim.... ben sonra okuyamayan arkadaşlardan alırımm...
tamam canım ben okurum ne okuyacam ve ne zmana kadar yazarsan sevınırımopuyorumnanaktan
canım SALAT-I TEFRİCİYE duası
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
perşembeye kadar nezaman istersen okuyabilirsin... cuma günü sala vaktinde duasını yapıcazz..
niyetini de benimle birlikte bu duayı okuyan bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım diyebilirsinn... içinden geldiği gibi dua et.. RABBİM dualarımızı kabul etsinn.....
tamam canım cok sagol teşekkürler 50tane okurum ben cok sagol
tamam canım cok sagol teşekkürler 50tane okurum ben cok sagol
ecrin 87 aramıza hoşgeldin..yazdıklarını okudum endişe etmeni gerektirecek hiçbirşey yok öncelikle bizden yaş olarak avantajlısın sorun olarak gördüğün şeyde giderilemeyecek bir şey değil.Kadınlar kulubündeki kürlere bakabilirsin sperm sayısını arttıranlar var..kullanan herkes çok memnun..endişe etme allah gönlüne göre versin..ayrıca duayı okumaya başlamadan önce 21 kere ( Estağfirullahel azime ve etübü ileyh )daha sonra niyetimiz (ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle ) deyip euzü beslemelin ardından tevriciyeyi okumaya başlıyorsun..şimdiden dularımız kabul olur inş..:Saruboceq:
önemli diğil :ecrin_bebek: duamıza katıldığın için biz teşekkür ederiz:)
Allah kabul etsin canımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?