Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELı: 1000.:Saruboceq:....................850 okudu .............150 kalan
MÜRSE:1200:Saruboceq:....................1200 okudu.............0 kalan
TATLICIK:250:Saruboceq::...................200 okudu...............50 kalan
KARTOPU:100:Saruboceq:
ECE:..........50:Saruboceq:.
EMENNE:1000:Saruboceq:..................400 okudu.............600 kalan
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:...............200 okudu............0 kalan
KAYSE:144::Saruboceq:
estamp:.200;:Saruboceq:
GÜL: 50 : :Saruboceq:
ecrin87:.50:Saruboceq:.

ayşe.c.....okuyamayan olursa ayşeye verebilir......

okuyan ve okuyamıcak arkadaşlar bildirirlerse listemizi ona göre düzenleriz....

Son düzenleme:
canım SALAT-I TEFRıCıYE duası

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

perşembeye kadar nezaman istersen okuyabilirsin... cuma günü sala vaktinde duasını yapıcazz..

niyetini de benimle birlikte bu duayı okuyan bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım diyebilirsinn... içinden geldiği gibi dua et.. RABBıM dualarımızı kabul etsinn.....

tamam canım cok sagol teşekkürler 50tane okurum ben cok sagol

tamam canım cok sagol teşekkürler 50tane okurum ben cok sagol

ecrin 87 aramıza hoşgeldin..yazdıklarını okudum endişe etmeni gerektirecek hiçbirşey yok öncelikle bizden yaş olarak avantajlısın sorun olarak gördüğün şeyde giderilemeyecek bir şey değil.Kadınlar kulubündeki kürlere bakabilirsin sperm sayısını arttıranlar var..kullanan herkes çok memnun..endişe etme allah gönlüne göre versin..ayrıca duayı okumaya başlamadan önce 21 kere ( Estağfirullahel azime ve etübü ileyh )daha sonra niyetimiz (ALLAHIM Tüm isteyenlerle birlikde banada ve bu duada bana eşlik edenlere bu dünyada anne olmayı hayırlı kılman için bu tesbihe başlıyorum. Kabul eyle ) deyip euzü beslemelin ardından tevriciyeyi okumaya başlıyorsun..şimdiden dularımız kabul olur inş..:Saruboceq:

teşekkürler canım allah razı olsun cok sagol .tamam canım okurum teşekkürler allah razı olsun hepinizden çok iyisiniz

kızlar herkese selam duanıza bende katılmak isterim.şu anda hastayım ama 1-2 güne biter.okuyamayan olursa ben almak istiyorum.beni yedeklere yazın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…