Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyim bitanem hastalığa gün sayıyorum bu son günler sinir bozucu :) hayırlısını diliyorum günler azalınca kafamdan atamıyorum :)

kızlar bende bitirdim. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH

NİYE HEMEN MORAL BOZUYORSUN HAYATIM. inşallah hamilesindir. preseed ve monitör işe yaramıştır inşallah.

yok bitanem hayırlısını diliyorum sadece ben son günleri beklemeyi sevmiyorum :) olumlu yada olumsuz bir an önce öğrenmek beni rahatlatıyor. karakter. hayırlısı. bu arada kilo vermişsin bravo diyorum

egeli canım,

cuma günü ameliyet oluyormuşsun, Allah şifa versin arkadaşım. hatırlısı ile bir an önce gelip geçsin inşallah.

ben bu arada tefriciyemi okudum.

bir adet de Yasin okudum. hani çocuğu için yasin isteyen arkadaş için. sana zahmet haber verirmisin canım.

çok teşekkür ederim

yok bitanem hayırlısını diliyorum sadece ben son günleri beklemeyi sevmiyorum :) olumlu yada olumsuz bir an önce öğrenmek beni rahatlatıyor. karakter. hayırlısı. bu arada kilo vermişsin bravo diyorum

sağol canım kendimi başka şeylere yönlendireyim kafam dağılsın dedim.

şu ara kendime yatırım yapıyorum. çocuk öncesi biraz kilo vereyim hamilelikte zorlanmayayım dedim.

En güzelini yapmıisın ben o kadar kilo aldımki nasıl vericem bilmiyorum. akapunktur nasıl gidiyor bitanem

bak işte o çok iyi gidiyor, metabolizma çalışması üstünede biaz uğraşıyor. tamda diyet sırasında iyi oldu. diyete yardımcı oluyor. hem moral açısından hemde açlığımı daha rahat atlatıyor gibiyim. doktorumda çok kafa bir kız seans nasıl geçiyor anlamıyorum.

şu ara hayatımda yaptığım iyi şeylerden biride akupunktur herhalde )))))))

bence iki güzel şey katmışsın hayatına bebek üstüde hepsi moral yükseltir darısı bize kilo vermek istiyenlere :) tatlıcık bengole hoşgeldin

iyim canım 4-5 günüm kaldı hayırlısıyla gün sayıyorum sen ne zaman test yapacaktın bengole

canım benimde 8 günüm kaldı hayırlısı ile inşallah canım allah yardımcın olsun hakında hayırlısı neyse o olsun ama dua etmeyi sakın ihmal etme inan seni anlaya biliyorum ama bende ümit yok gibi bilmiyorum içimden bir his öyle diyor ama yinede allahtan umut tükenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…