Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bengole nsaılsın canım

kendini çok yormuyorsun değilmi? dikkat et lütfen bu aralar, iş falan yapma

canım çok bunaldım ya iş yapmak zorundayım işed gitmek zorundayım bugün iş başı ettim yaptırdıgım tüp bebek ödemelerim var parayı borç almıştım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun am çok agrılarım var yaa

ümitsizliğe kpılma arkadaşım, sen artık bir anne adayısın aksi ispat edilene kadar :)

o sebeple kendini üzme lütfen. bebişini iyi bak kendin ve eşin için

Canım Kartopunn dediği gibi sakın yorma kendini Allah emeklerini emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Allah yardımcın olsun canım, ayakta fazla durmamaya gayret et lütfen

Canım hayırlısını dile olumsuz düşünme hele şu aşamada borcu falan düşünme dua et sabırla bekle canım inşallah hayırlısıyla ii haberlerini alırız

ümitsizliğe kpılma arkadaşım, sen artık bir anne adayısın aksi ispat edilene kadar :)

o sebeple kendini üzme lütfen. bebişini iyi bak kendin ve eşin için

çok teşekürler canım arkadaşım inanın sizlerden güç alarak borç har ettim hemen tedaviye başladım inşallah bebişlerim sımsıkı tutunur bize ben mutlu yuvamıza mutluluk katar ama allahın izni ile inşallah aminnnnn

Canım hayırlısını dile olumsuz düşünme hele şu aşamada borcu falan düşünme dua et sabırla bekle canım inşallah hayırlısıyla ii haberlerini alırız

amin tşk canım arkadaşım inşallah önce senden hayırlı haber alırız sonra buradaki tüm arkadaşlarıdan sırasıyla anne oluruz hepimiz rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

inşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, önce göbişlerimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah

lütfen dualarınızı eksik etmeyin ban dua edin arkadaşlar rabbimden mal mülk istemiyorum sadece saglıklı ve hayırlı bir evlat istiyorum rabbimden

kızlar ben kaçıyorum.

çok uykum geldi valla, yoğun bir gündü şirkette

yarın bir ara girerim yine. kendinize iyi bakın, hepinizi öpüyorum

iyi geceler

inşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, önce göbişlerimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah

aminnnnnnnnn kartopu sence o günleri ben görecekmiyim bebeyimi dogurdugum ve onu büyüttügüm günler olacak mı bilmiyorum ama benim içimde sanki hep bir evlat hasreti ile yanıp tutuşacagımı zannediyorum ya içim çok karamzar bugünlerde kızlar çok kötüyüö ve bir dokunan bin ah işitiyir gibi ya kusura bakmayın sizide sıkmak istemiyorum sizden özür dileyerek ben çıkmak istiyorum

hepinizi çok seviyorum iyiki sizlerle tanıştım iyi geceler kader arkadaşlarım gül sende kendine çok dikkat et tatlım inşallah hayırlı haberlerini alırız byyyy

hayırlı geceler arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsunn emeklerimizi boşa çıkarmasınn dualarımız kabul olsunn......

meraba kızlar,ben uykudan gözümü açana kadar kimse kalmamışopuyorumnanaktan
hatırlıyorumda biriniz en zoru beklemek demişti ya haklıymışınız...şu 12 gün hemen geçsin istiyorum yaaa...
bu arada iyi dilekleriniz için çok sağolun canım arkadaşlarım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…