- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.281
bengole nsaılsın canım
kendini çok yormuyorsun değilmi? dikkat et lütfen bu aralar, iş falan yapma
canım benimde 8 günüm kaldı hayırlısı ile inşallah canım allah yardımcın olsun hakında hayırlısı neyse o olsun ama dua etmeyi sakın ihmal etme inan seni anlaya biliyorum ama bende ümit yok gibi bilmiyorum içimden bir his öyle diyor ama yinede allahtan umut tükenmez
canım benimde 8 günüm kaldı hayırlısı ile inşallah canım allah yardımcın olsun hakında hayırlısı neyse o olsun ama dua etmeyi sakın ihmal etme inan seni anlaya biliyorum ama bende ümit yok gibi bilmiyorum içimden bir his öyle diyor ama yinede allahtan umut tükenmez
canım çok bunaldım ya iş yapmak zorundayım işed gitmek zorundayım bugün iş başı ettim yaptırdıgım tüp bebek ödemelerim var parayı borç almıştım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun am çok agrılarım var yaa
canım çok bunaldım ya iş yapmak zorundayım işed gitmek zorundayım bugün iş başı ettim yaptırdıgım tüp bebek ödemelerim var parayı borç almıştım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun am çok agrılarım var yaa
ümitsizliğe kpılma arkadaşım, sen artık bir anne adayısın aksi ispat edilene kadar :)
o sebeple kendini üzme lütfen. bebişini iyi bak kendin ve eşin için
Canım hayırlısını dile olumsuz düşünme hele şu aşamada borcu falan düşünme dua et sabırla bekle canım inşallah hayırlısıyla ii haberlerini alırız
çok teşekürler canım arkadaşım inanın sizlerden güç alarak borç har ettim hemen tedaviye başladım inşallah bebişlerim sımsıkı tutunur bize ben mutlu yuvamıza mutluluk katar ama allahın izni ile inşallah aminnnnn
inşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, önce göbişlerimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah
inşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, önce göbişlerimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah
AMİNNNNN inşallah
canım alttaki tablon süper olmuş çok hoşuma gitti inşallah hamileliğinded kısmet olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?