- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.301
meraba kızlar,ben uykudan gözümü açana kadar kimse kalmamışopuyorumnanaktan
hatırlıyorumda biriniz en zoru beklemek demişti ya haklıymışınız...şu 12 gün hemen geçsin istiyorum yaaa...
bu arada iyi dilekleriniz için çok sağolun canım arkadaşlarım:1hug:
bengola canım sakın olumsuz şeyler düşünme ben inanıyorum sen anne olacaksın Allahın izniyle sabırlı ol bol bol dua edelim güzel düşünelim güzel olsun
gül canım kendini nasıl hissediyorsun hiç bir değişiklik farklılık var mı dün de yazmıştım seni merak etmiştim az kalmış canım dualarımız seninle inşallah rabbim nasip eder
emenne nasıl didiyor sende durumlar
canım sakin ol bak pozitif olmak çok önemli böyle durumlarda
ben iyiyim çok şükür bu ay bitkisel bazı şeyler kullandım bir de preseed denedik 2 gün bakalım hayırlısı rabbim ol derse olur inşallah
Canım okumamışım bugün gördüm ben bugün ateşimi ölçtüm 36,4 yarın hastalanırım gibi geliyor. geçen ay öyle olmuştu. hayırlısı. aslında umutlanmıştım bu ay bel ağrım başlamıştı 1 hafta öncesinden. herşeyin hayırlısı hala beklemedeyim olmadı bi dahaki aya artık :) sen nasılsın canım
canım benim nolur hemen olumsuz düşünme olacak inşallah ben çok okudum ilk ay olmazsa 2. ay şans dahada artıyor rabbim verecek inanıyorum
İnşallah bitanem ben kaçıyorum seni arkadaş listeme ekledim öpüyorum hepinizi
bengole sakin ol sen şu an anne sin aksi olana kadar rahat ol olurmu
canım arkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbim utandırtmasıncanım sakin ol bak pozitif olmak çok önemli böyle durumlarda
ben iyiyim çok şükür bu ay bitkisel bazı şeyler kullandım bir de preseed denedik 2 gün bakalım hayırlısı rabbim ol derse olur inşallah
canım arkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbim utandırtmasın
amin canım kimseyi utandırmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?