Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bol bol dua ederek geçirecez kalan günleri sabırlı olllllllll sonunda güzel bir haber alacaz :dance:tatlı taltı bebişler için beklemek değer daaaaaaaa

bengola canım sakın olumsuz şeyler düşünme ben inanıyorum sen anne olacaksın Allahın izniyle sabırlı ol bol bol dua edelim güzel düşünelim güzel olsun

gül canım kendini nasıl hissediyorsun hiç bir değişiklik farklılık var mı dün de yazmıştım seni merak etmiştim az kalmış canım dualarımız seninle inşallah rabbim nasip eder

kartopu iyi olmana çok sevindim tedavin de güzel gidiyormuş kilolar da gidiyor ohhhh ohhhh çok sevindim Rabbim inşallah mutluluğunu bebeğinizle taçlandırsın

bengola canım sakın olumsuz şeyler düşünme ben inanıyorum sen anne olacaksın Allahın izniyle sabırlı ol bol bol dua edelim güzel düşünelim güzel olsun

günaydın nasım arkadaşım nasılsın öncelikle nasıl gidiyor güzel dilkelerin içinde çok teşekürler evet dün geçe baya kötüydüm son 7 gün kaldı test yaptırmamam onun gerginligi var üzerimdea.s.

gül canım kendini nasıl hissediyorsun hiç bir değişiklik farklılık var mı dün de yazmıştım seni merak etmiştim az kalmış canım dualarımız seninle inşallah rabbim nasip eder

Canım okumamışım bugün gördüm ben bugün ateşimi ölçtüm 36,4 yarın hastalanırım gibi geliyor. geçen ay öyle olmuştu. hayırlısı. aslında umutlanmıştım bu ay bel ağrım başlamıştı 1 hafta öncesinden. herşeyin hayırlısı hala beklemedeyim olmadı bi dahaki aya artık :) sen nasılsın canım

canım benim nolur hemen olumsuz düşünme olacak inşallah ben çok okudum ilk ay olmazsa 2. ay şans dahada artıyor rabbim verecek inanıyorum

canım benim nolur hemen olumsuz düşünme olacak inşallah ben çok okudum ilk ay olmazsa 2. ay şans dahada artıyor rabbim verecek inanıyorum

İnşallah bitanem ben kaçıyorum seni arkadaş listeme ekledim öpüyorum hepinizi

bengole sakin ol sen şu an anne sin aksi olana kadar rahat ol olurmu

İnşallah bitanem ben kaçıyorum seni arkadaş listeme ekledim öpüyorum hepinizi

bengole sakin ol sen şu an anne sin aksi olana kadar rahat ol olurmu

ÇOK TEŞEKÜRLER GÜL ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH HEPİNİZ ANNE OLURSUNUZ RABBİM O SEVGİYİ HEPİNİZE YAŞATIR İNŞALLAHa.s.

canım sakin ol bak pozitif olmak çok önemli böyle durumlarda
ben iyiyim çok şükür bu ay bitkisel bazı şeyler kullandım bir de preseed denedik 2 gün bakalım hayırlısı rabbim ol derse olur inşallah
canım arkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbim utandırtmasın

egeli75;12626542]]bismillah başlatıyorum listeyi hayırlı olur bol bebişli olur inşallah
EGELİ: 1000:Saruboceq:.....................950 okudu .............50 kalan
MÜRSE:1200:Saruboceq:....................800 okudu...............400 kalan
TATLICIK:300::Saruboceq:...................100 okudu...............200 kalan
KARTOPU:100:Saruboceq:
ECE:..........50.:Saruboceq:
EMENNE:1000:Saruboceq:..................400 okudu.............600 kalan
GAMSEM:200:Saruboceq:
BJK ÖZLEM:200:Saruboceq:...............200 okudu............0 kalan
KAYSE:144::Saruboceq:
estamp:.200;:Saruboceq:
GÜL: 50 ::Saruboceq:

ayşecim dua istemişsin benim kalan 50 yi sana verebilirim

arkadaşlar benim evdeki pc arızalandı başka bir yerden yazıyorum onun için her zaman giremiyorum okuyanlar listede düzenleme yapabilirmi karışıklık olmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…