- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.341
Slm kızlar ben geldİm
ayy sağol bitanem bende giremiyorum pc bozuldu başka yerdende çok giremedim tabii ama yazılanları okuyorum girdikçe önce sen bizi teyze yap benim ameliyat sonrası 1 ay dinlenmem var canım[/QU
1 ay dediğin nedirkii cabucak geçer bende hemen teyze olurumm:)))
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun :)) bu ay içimde bi umut var bakalım inşallah Allah yanıltmaz:))) ayın 25ini bekliyorum bakalım nolcakk???
hoşgeldin nasıl gidiyor bekleme süreci[/
H.B İYİM TŞK AMA ÇOK AGRIM VAR BİDE ÇOK GERGİNİM YAA
ayy sağol bitanem bende giremiyorum pc bozuldu başka yerdende çok giremedim tabii ama yazılanları okuyorum girdikçe önce sen bizi teyze yap benim ameliyat sonrası 1 ay dinlenmem var canım[/QU
1 ay dediğin nedirkii cabucak geçer bende hemen teyze olurumm:)))
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun :)) bu ay içimde bi umut var bakalım inşallah Allah yanıltmaz:))) ayın 25ini bekliyorum bakalım nolcakk???
inşallah dualarımızla birer birer yazacağız burdan hamileyim diye
opuyorumnanaktanhoşgeldin nasıl gidiyor bekleme süreci[/
gergin olma dr. lar rahat olmayı tavsiye ediyorlar .sonucuna biz katlanıyoruz iyi şeyler düşün mesela ikizmi olacak bir kız bir erkekmi isimlerini ne koyacağız
saol canım geçmişi okuyodum farketmedim? sen nasılsın iki gündür gribim, boğazlarım çok kötü anlıcan dökülüyorum dr aradım bu ay ara vermek istedim tmm dedi zaten aşılama yaparız gene dememişti rahim filmi çektir öyle gel dedi biraz kendimi toparlamam gerekiyo stresten yüzüm sivilce oldu 2- 3 aydır geçmiyo hekez ya sivilcelerimi soruyo ya bebek sinir oluyorum ama geçecek biliyorum bu zor günler Rabbim büyük onun katında çookk inşallah bizede hayırlı anne baba olabilmeyi nasip eder...Bu arada cuma ameliyat günün biliyorum Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gidersibelcim naber
Slm kızlar 2gundur çok yogunun giremiyorumoncelikle 150 okudu. 50 kaldı haberiniz olsun eğelim hakkında hayırlısı arkadasım Cuma saati imkanı olanlar sana Yasin okuyalım evde olanlar emasındAN dualarımız seninle ins bengole çok sevindim canım sen bnce buay güzel hbri verip bizide mutlu ediceksin ins hepinizi çok öptüm yrn girmeye calisirim kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?