Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

H.B ıYıM TŞK AMA ÇOK AGRIM VAR BıDE ÇOK GERGıNıM YAA[/QUOTE]

bengole

Allah yardımcın olsun ama gerilme içindeki bebeklerini düşün onlara sıkı sıkı tutunmalarını telkin et....... annesi seni dinlerler :)))) sen şimdi anne adayısın bu günlerin tadını çıkar:)) inşallah RABBıM yüzünüzü güldürücek:)

Son düzenleme:
H.B İYİM TŞK AMA ÇOK AGRIM VAR BİDE ÇOK GERGİNİM YAA

bengole

Allah yardımcın olsun ama gerilme içindeki bebeklerini düşün onlara sıkı sıkı tutunmalarını telkin et....... annesi seni dinlerler :)))) sen şimdi anne adayısın bu günlerin tadını çıkar:)) inşallah RABBİM yüzünüzü güldürücek:)[/QUOTE]

AMİN NNNNN ALLAH RAZI OLSUN CANIM ARKADAŞIM İNAN ELİMİ GÖBEYİMDEN ÇEKMEMEYE ÇALIŞIYORUM BEBEKLERİM BENİ HİS ETSİN DİYE AMA İŞ YERİNDE OLDUGUM İÇİNDE DİKKAT ÇEKMEMEYE ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ KİMSEYE SÖYLEMEDİM :) ANLAYACAGIN BEBEKLERİM KESİN OLUNCA MÜJDEYİ VERECEGİM İŞ YERİNE:teytey:

Tatlıcık allah razı olsun ınŞallah hepınız anne olursunuz rabbım sızlerı dara koymasın allah ıÇımızdekı nıyetı bılır ve nezaman kısmet olursa oazamanı mınık meleklerım gelecek ınŞallah ama kalmım pır pır edıyor yerınden Çıkacak gıbı haftaya bugÜn test yaprıracagım allahın ıznı ıle ben 1 tanesıne bıle razıyım 2 tane bebıŞım olsa dÜnyalar benım olur am Önemlı olan saĞlıklı olması

Allah hepimizin muradını hayırlı zamanda sağlıkla imanla nasip etsin....

bütün sıkıntılarımızı hem maddi hem manevi en yakın zamanda gidersinn...

aminn..... :Saruboceq:

slm kızlar,

az önce bankadan bir bayanla konuştum. 23 yaşında evlenmiş.24 yaşında bebek çalışmalarına başlamış.2 kez aşılama denemiş. tutmamış ve tam 8 sene sonra tüp bebekle ikizleri olmuş. üstelik doktorlar problem yok olur demişler. sözüm ona ki malesef görünürde problem olmaması , kesin bu ay olmazsa 3 ay sonra olur düşüncesini çürütüyor. yine canım sıkıldı.problem olması bir dert, olmaması başka bir dert. kös kös her ay ümitlenip sonra hayal kırıklığı üzüntü yaşıyoruz. eşime anlattım. diyor ki paran olsa mayısa tüp bebek yaptırıcan. valla yaptırırım dedim. ama en erken 1 sene sonra buna maddi olark imkanımız olabilir. off off.

arkadaşlar 2ci aşılama startını verdm bu gün..dra gittim yeniden başladık iğnelere..hayırlısı bakalım bir gergin dönem daha başladı.bana dua edin arkadaşlar ınş bu kez tutar.

EGELİ: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................200 okudu....................50 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................400 okudu....................600 kalan
GAMSEM:200
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;
GÜL: 50 :...........................50 okudu.......................0 kalan
ecrin: 50
ayşe:50......

saol canım geçmişi okuyodum farketmedim? sen nasılsın iki gündür gribim, boğazlarım çok kötü anlıcan dökülüyorum dr aradım bu ay ara vermek istedim tmm dedi zaten aşılama yaparız gene dememişti rahim filmi çektir öyle gel dedi biraz kendimi toparlamam gerekiyo stresten yüzüm sivilce oldu 2- 3 aydır geçmiyo hekez ya sivilcelerimi soruyo ya bebek sinir oluyorum ama geçecek biliyorum bu zor günler Rabbim büyük onun katında çookk inşallah bizede hayırlı anne baba olabilmeyi nasip eder...Bu arada cuma ameliyat günün biliyorum Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider

Slm kızlar 2gundur çok yogunun giremiyorumoncelikle 150 okudu. 50 kaldı haberiniz olsun eğelim hakkında hayırlısı arkadasım Cuma saati imkanı olanlar sana Yasin okuyalım evde olanlar emasındAN dualarımız seninle ins bengole çok sevindim canım sen bnce buay güzel hbri verip bizide mutlu ediceksin ins hepinizi çok öptüm yrn girmeye calisirim kendinize iyi bakın

günaydın canım kardeşim çok teşekürler güzel dileklerin için bende bu defa anne olmayı gönülden istiyorum ama allah büyük kısmetimde ne varsa o olsun rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin inşallah hepinizden müjdeli haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…