Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
EGELı: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................700 okudu....................300 kalan
GAMSEM:200...................150 okudu....................50 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;
GÜL: 50 :...........................50 okudu.......................0 kalan
ecrin: 50
ayşe:50......

Allah dualarımızı kabul etsinn:Saruboceq:

listemizin son halii.....

Günaydın arkadaşlar,

ben geldim kimse yok, şöyle bir geçmişi okudum. dualar bitmek üzere.

egeli yarın akşam ameliyetın için 1 yasin okuyacağım. inşallah hayırlısı ile biter geçer canım.

hepinizi öpüyorum kızlar.

kızlar meraba ben regliyim tefriciye okuyamam heralde bu defa ama benim içinde dua edin nolurrrr ben eksik etmeyin Yüce Rabbim kabul eder inşallah

canlarım fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.50 taneyi bu akşam bitiririm.ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah hepinizi öpüyorum

zemuszemuskızlar meraba ben geldim,şöyle bi geçmişi okudum ama kimseler yok galiba,bu arada payıma düşen tefriciyemi okudum,biz bu tefriciyelere hep devam edelim yaaa

Arkadaşlar ben hastalandım artık bu ay çalışmalara devam inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız

çanum inan çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı buymuş diyip pes etmeden tekrardan tedaviye davam et tamam mı canım arkadaşım bebeyin kısmati nezaman olursa ozamanı rabbimin izni ile olacak kendine iyi bak canım arkadaşım benim içinde dyua et hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama galiba benimde olmayacak içimda öyle bir his var rabbimin izni ile nezaman olursa ozamanı olacak kısmetimde ne varsa ona razıyım allah herkese annelik sevgisini tatırır inşallah canım arkadaşım byyy

EGELİ: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................700 okudu....................300 kalan
GAMSEM:200...................150 okudu....................50 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu.......................0 kalan
ecrin: 50
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.

Allah dualarımızı kabul etsinn:Saruboceq:

listemizin son halii.....

cANIM hayırlısıyla ii haberlerini alacağız sakın kötü düşünme. ben bir kere aşılama yaptırdım olmadı şimdi doğal yollardan deniyop olmazsa hayırlısıyla 1 ay sonra tüp bebeğe geçeceğim.

iyi akşamlar tatlıcık nasılsın canım nasıl gidiyor

sağol canımm iyiyim 1 kaç dk lık girdim nete... listemizin son halini düzenlemeye... inşallah ALLAH dualarımızı kabul ederde bu ay hepimiz sevinirizz...

öpüyorum canım seni kendine ve minik meleklerine dikkat et:)

çok teşekürler canım arkadaşım inşallah dualarımızı allah kabul eder ve minik meleklerimizi kucagımıza almayı nasip eder hepimiz rabbima acılan eller asla geri dönmez

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ama tüp bebek çok pahalı inan ben çok sıkıntı çektim baya altın borç ettim şimdi bebekler olmadan nasıl ödeyecegimi düşünüyorum ama allah bebeklerimi bana bagışlasın ben çalışmaya devam ederim yeter ki rabbim hepimize bebiş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…