- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.381
günaydınlar emenne nasılsın canım _?
Arkadaşlar ben hastalandım artık bu ay çalışmalara devam inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız
günaydın arkadaşlar işler bu ara cok yogun oldugu için pek fazla giremiyorum topiğee.ben 50 tane okudum kızlar haberiniz olsun grsss
kızlar, ya herkesin morali çok bozuk ya da herkes çok yoğun nerelerdesiniz eski dolu dolu neşeli sohbetlerimizi özledim hadi canlanın
selam emenne nasılsın?katılıyorum sana eskisi gibi sohbetler olmuyo bende arada giriyorum kimse olmuyo yada bana dek gelmiyo yavaş yavaş azalıyoruz galiba zaten hamile olanlarda girmiyo teker teker hamile olanlarda girmicekler heralde ama herkezin canı saolsun yeterki hamile kalalımda hamileliğimizi anlatırız birbirimize bizde ...
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın nasıl hissediyorsun kaç günün kaldı bir değişiklik var mı kendini yorma bol bol su iç dinlen senden güzel haberler bekliyoruz
kızlar, ya herkesin morali çok bozuk ya da herkes çok yoğun nerelerdesiniz eski dolu dolu neşeli sohbetlerimizi özledim hadi canlanın
canım ben iyiyim am kendimi iyi hid etmiyorum tahlil yaptırmamam 5 gün kaldı hayırlısı ile ama çok gerginim ya allah sabır versin bana
evet canım sana katılıyorumm... eee sen nasılsın kaç günün kaldı test yapmaya ? inşallah emeklerin, emeklerimiz boşa gitmezz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?