Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
EGELı: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................700 okudu....................300 kalan
GAMSEM:200...................150 okudu....................50 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu.......................0 kalan
ecrin: 50............................50 okudu.......................0 kalan
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.

Allah dualarımızı kabul etsinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

listemizin son halii.....

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar işler bu ara cok yogun oldugu için pek fazla giremiyorum topiğee.ben 50 tane okudum kızlar haberiniz olsun grsss

Arkadaşlar ben hastalandım artık bu ay çalışmalara devam inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız

canım Allah hayırlısını versin ama inan üzüldüm baya ümitliydim senden ama nasip olmadı dediğin gibi çalışmalara devam olmaz sa son olarak tüp deneriz bende öyle düşünüyorum

kızlar günaydın 50 taneyi bu akşam okuycam benden haber alamazsanız merak etmeyin mutlaka okumuş olacağım..

EGELı: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................700 okudu....................300 kalan
GAMSEM:200...................150 okudu....................50 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu......................0 kalan
ecrin: 50............................50 okudu.......................0 kalan
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.

Allah dualarımızı kabul etsinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

listemizin son halii.....

kızlar, ya herkesin morali çok bozuk ya da herkes çok yoğun nerelerdesiniz eski dolu dolu neşeli sohbetlerimizi özledim hadi canlanın

.kutlu doğum haftası inşallah rabbim okuduğumuz dualarımızı kabul eder amin..hamile haberleri alıp seviniriz bu ay elinizden geldiği kadar dua edelim bu hafta allah boş çevirmez dua eden kullarını sizleri seviyorum arkadaşlar.

kızlar, ya herkesin morali çok bozuk ya da herkes çok yoğun nerelerdesiniz eski dolu dolu neşeli sohbetlerimizi özledim hadi canlanın

selam emenne nasılsın?katılıyorum sana eskisi gibi sohbetler olmuyo bende arada giriyorum kimse olmuyo yada bana dek gelmiyo yavaş yavaş azalıyoruz galiba zaten hamile olanlarda girmiyo teker teker hamile olanlarda girmicekler heralde ama herkezin canı saolsun yeterki hamile kalalımda hamileliğimizi anlatırız birbirimize bizde ...

selam canım hoşgeldin evet dediğin gibi pek kimse gelmiyor artık inşallah herkes hamile kalsın da gelmesin bari

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın nasıl hissediyorsun kaç günün kaldı bir değişiklik var mı kendini yorma bol bol su iç dinlen senden güzel haberler bekliyoruz

canım ben iyiyim am kendimi iyi hid etmiyorum tahlil yaptırmamam 5 gün kaldı hayırlısı ile ama çok gerginim ya allah sabır versin bana

evet canım sana katılıyorumm... eee sen nasılsın kaç günün kaldı test yapmaya ? inşallah emeklerin, emeklerimiz boşa gitmezz......

canım ben iyiyim am kendimi iyi hid etmiyorum tahlil yaptırmamam 5 gün kaldı hayırlısı ile ama çok gerginim ya allah sabır versin bana

ooo 5 gün çabucak geçer inşallah.... Allah yardımcın olsun çok stres yapma Rabbim yüzünüzü güldürsünn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…