Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben bu ay oluruna bıraktımm ayın 25 i tarihim ogüne kadar olmazsa test yapıcam ama olursa mayısta tekrar aşılama düşünüyoruzz...

canım hayırlısı neyse o olsun inşallah sende ve tüm herkeste anne olur burdan tek istegim o rabbim hepimize evlat sevgisini attırsın

tatlıcık ya benim içim çok sıkkın yaa sanki olmayacak gibi bir sıkıntı var ben hiçbirşey hisetmiyorum sadece kendimi çok yorgun ve bitkin his ediyorum

sağol canım aminnn .. çıkıyorum ben çok yorma kendini senin için herşeyin hayırlısı olsun ..........

benim için lütfen dua edin ben bu defa anne olmak istiyorum her ne haphasına olursa olsun anne olmak istiyorum ölümü bile göze aldım artık ne olacaksa olsun içimdeki bu karamsarlıkta gitmiyor ya

tatlıcık ya benim içim çok sıkkın yaa sanki olmayacak gibi bir sıkıntı var ben hiçbirşey hisetmiyorum sadece kendimi çok yorgun ve bitkin his ediyorum

canım tahmin edebiliyorumm biz şansı çok düşük olan aşılama yaptırdığımızda bile çok stresli oluyoduk.... senin ki bide tüp bebek yani nekadar zor olduğunu biliyorumm ama 5 gün daha sabrediceksin çok için daralınca dua et ,çok bunalırsan abdest al çok rahatlatıyo..... ve güzel düşün güzel olsunn içimden bi ses senin elbet anne olucanı söylüyo... olmasanda Rabbimin taktiri o bizim için en hayırlısını bilen verendir...

tamam canım kendine iyi bak fırsat buldukça gel tamam mı canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahhhhhhh

tamam canım zaten fırsat buldukça giriyorumm... şimdi çıkmam lazım daha öğlen namazını kılmadımm.... çok öpüyorum seni Allah bol sabır versinnn......

evet canım sana katılıyorumm... eee sen nasılsın kaç günün kaldı test yapmaya ? inşallah emeklerin, emeklerimiz boşa gitmezz......

benim de 5 günüm kaldı ama pek bişey beklemiyorum Allahtan hayırlısı bir kez daha aşılama deneyip en son tüpe geçmeyi düşünüyorum

canım arkadaşım allah razı olsun güzel sözlerin için inan içim okadar rıhatlıyorki kendim gibi anne adayları ile konuşunca inan bende sizi anlıyorum canım benim gerginligim doktor 2 tane bebiş
transfer etti ve gerginligim 2 mi olacak yoksa tek 1 tane mi yada hiçmi olmayacak çektigim acıların ve ödedigim paralar umrumda bile degil am inşallah senin dedigin gibi bu defa eşime güzel bir müjde veririm inşallah bu defa eşim baba olur ve insanların bize kısır gözüyle bakmalarından bıktım bilmiyorum bü günlerde çok sulugözde olmuşum eşim bile şaşırdı benim yüzümden ne yapacagını bilemez hale geldi

benim de 5 günüm kaldı ama pek bişey beklemiyorum Allahtan hayırlısı bir kez daha aşılama deneyip en son tüpe geçmeyi düşünüyorum

kız sendemi benim gibi karamsar oldun dur daha gençsiniz önünüzde nice yıllar var moralini bozma arkadaşım sen test nezaman yapacan bak sonuç ne olursa olsun kendini üzme tamam mı olumsuzluga kendini hazırla ki fazla üzülmeyesin çünkü ben onu yapıyorum canım

bak canım kendi şansına sevin bence 2 bebek transfer edilmiş:))) bundan sonra sadece 1 tane edilicekk..... hem şükretmek için çok sebebin var sağlılklısın iyi seni çok seven bi eşin var bunlar bizlere verilimiş en büyük nimetler değilmi...
Allah kalbinin temizliğini ödüllendirsin ve seni cici bi Anne yapsın inşallahh...

İnşallah Allah gönlüne göre versinn......

EGELı: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................700 okudu....................300 kalan
GAMSEM:150..................150 okudu.......................0 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu......................0 kalan
ecrin: 50............................50 okudu.......................0 kalan
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.
enepınar:50

Allah dualarımızı kabul etsinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

listemizin son halii.....

Son düzenleme:

evet canım dogru söylüyorsun ama biliyormusun 1 bebek transfer edebiliyorlar mı doktor eşimi gördü ve senin eşinin o güzel kalbi için ben 2 bebek transfer ediyorum dedi inşallah 2 bebeyin olur ve benide mahkemeye veririsen ver dedi ama yeterki eşin baba olsun dedi doktor eşimi görünce sen güler güzünü eşine borçlusun eşinin kıymetini bil dedi oysa eşimi doktor 3 defa gördü ve böyle eşim için yorum yaptıgı için çok mutlu olmuştum evet ben çok şanslıyım beni seven bir eşim var daha ne itiyeyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…