- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.401
ooo 5 gün çabucak geçer inşallah.... Allah yardımcın olsun çok stres yapma Rabbim yüzünüzü güldürsünn......
tatlıcık sen nezaman test yapacan canım
canım ben bu ay oluruna bıraktımm ayın 25 i tarihim ogüne kadar olmazsa test yapıcam ama olursa mayısta tekrar aşılama düşünüyoruzz...
sağol canım aminnn .. çıkıyorum ben çok yorma kendini senin için herşeyin hayırlısı olsun ..........
tatlıcık ya benim içim çok sıkkın yaa sanki olmayacak gibi bir sıkıntı var ben hiçbirşey hisetmiyorum sadece kendimi çok yorgun ve bitkin his ediyorum
tamam canım kendine iyi bak fırsat buldukça gel tamam mı canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahhhhhhh
evet canım sana katılıyorumm... eee sen nasılsın kaç günün kaldı test yapmaya ? inşallah emeklerin, emeklerimiz boşa gitmezz......
canım tahmin edebiliyorumm biz şansı çok düşük olan aşılama yaptırdığımızda bile çok stresli oluyoduk.... senin ki bide tüp bebek yani nekadar zor olduğunu biliyorumm ama 5 gün daha sabrediceksin çok için daralınca dua et ,çok bunalırsan abdest al çok rahatlatıyo..... ve güzel düşün güzel olsunn içimden bi ses senin elbet anne olucanı söylüyo... olmasanda Rabbimin taktiri o bizim için en hayırlısını bilen verendir...
benim de 5 günüm kaldı ama pek bişey beklemiyorum Allahtan hayırlısı bir kez daha aşılama deneyip en son tüpe geçmeyi düşünüyorum
canım arkadaşım allah razı olsun güzel sözlerin için inan içim okadar rıhatlıyorki kendim gibi anne adayları ile konuşunca inan bende sizi anlıyorum canım benim gerginligim doktor 2 tane bebiş
transfer etti ve gerginligim 2 mi olacak yoksa tek 1 tane mi yada hiçmi olmayacak çektigim acıların ve ödedigim paralar umrumda bile degil am inşallah senin dedigin gibi bu defa eşime güzel bir müjde veririm inşallah bu defa eşim baba olur ve insanların bize kısır gözüyle bakmalarından bıktım bilmiyorum bü günlerde çok sulugözde olmuşum eşim bile şaşırdı benim yüzümden ne yapacagını bilemez hale geldi
bak canım kendi şansına sevin bence 2 bebek transfer edilmiş:))) bundan sonra sadece 1 tane edilicekk..... hem şükretmek için çok sebebin var sağlılklısın iyi seni çok seven bi eşin var bunlar bizlere verilimiş en büyük nimetler değilmi...
Allah kalbinin temizliğini ödüllendirsin ve seni cici bi Anne yapsın inşallahh...
İnşallah Allah gönlüne göre versinn......
byyy kaçtım ben öpüyorum hepiniziii:)))
lsılm kızlar smdı hastanadan geldim zehirlenmişim kalan 50 okuyamdım baska bı arkadas alsın öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?