Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar. ben de haziran başında aşılama yaptırmayı düşünüyorum. gelip bi bakmak istedim. sonuçlar nasıl var mı çok hamiş haberi. ilk aşılamada hamile kalnlar var mı arnızda. uamrım herşey gönlünüzce olur. göbüşler bebiş dolar

hoşgeldin arkadaşım bizlerde çok eski değiliz zaten ama daha şimdiden bi hamilemiz var çok şükür vuslat arkadaşımız hamile hemde ilk aşılamasında inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza, eminim yazılanlar sanada çok faydalı olacaktır.

dün ilk tahlil sonucumuzu aldık. vuslat arkadaşımızın 1. aşılaması idi ve TUTTU.

o artık bir HAMİLEEEE

hepimiz çok mutluyuz,bize uğur getirsin inşallah.

darısı hepimizin başına

tekrar aramıza hoşgeldin a.s.

hoşgeldin canım ,

ilk aşılamada şuan vuslat arkadaşımız var hamile kalan diğer arkadaşlarımızdanda haber bekliyoruz inş. güzel haberler verirler, Allahım sizede en kısa zamanda bebişinize kavuştursun:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza ilk aşılamada hamile kalan o kadar çok ki sende yüreğini ferah tut..inancını sakın yitirme bize takıl dertlerinden kurtul..biz diğer topikdekiler gibi değiliz..orda 3-5 kişi arasında muhabbet dönüyor..biz farklıyız herkesle ilgilenmeye sıkıntısına ortak olmaya çalışıyoruz...allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın..Amin....

inşallah hiçbirinizin emeği boşa gitmez kızlar. yani daah ilk test yapan ve hamile. süper bi haber bu.inşallah sizler de güzel haberle alırsınız.

benim durumum birz farklı aslında. ben 2 kez hamiel kaldım. bikez kimyasal gebelik olu dah ne olduğunu anlamadan gitti. ikincisi malesef benm için çok acı bi tecrübe. daha fazla d aolmadı. 3 ay bitecek bu ay sonunda bebeğimi kaybedeli. 8. ayımıza girdiğimizde birdenbire yavrumu erken doğumla kaybettim malesef.benim d eyumurtalmam biraz zayıf galiba. eşimde bi problem yok. ama ben iki hamileliğimde kendiliğinden oldu. 2 kez yumurta takibi oldum ama olmadı ama sonra kendiliğinden gelmişti bebeğim. şimdi çok kötüyüm yeni yeni hayata tutunmayaa çalışıyorumaam sanki bebeğim benden koparılıp alınmış gibi tejrar anne olmayı istiyorum. acımı ancak bu şekilde hafifletebilirim. Allah nasip ederse nisan ayında kendim denicem.mayısta bi takip yaptırıp o d aolmazsa haziranda aşılama yaptıtrmayı düşünüyorum belki dah çabuk olur diye. gerçekten bebk fikrini aklımdan çıkaramıyorum. iyi olmam için buna ihtiyacım var. çünklü tüm hayallerim gerçekleşmek üzereyken yarım kaldı. şimdi tekrar bu sevince ihtiyacım var. ama bu kez inşallah sonu güzel biter.oyüzden ilk aşılamada sonuçlar nasıl merak ettim.

canım inan çok üzüldüm okurken bile inan tüylerim diken diken oldu.neyse demek hayırlısı değilmiş canım ne desem boş o acıyı sen yaşadın..ama en azından hamile kalabiliyosun oda güzel.ne tedaviler görüpte hiç hamile kalamayanlar var.inş bebeğin en kısa zamanda sağlıkla gelir herşey rabbimden....ben inanıyorum en kısa zamanda hamile kalıcaksınn allahın izniyle...:Saruboceq:

canım geçmiş olsun haklısın çok zordur ama yeniden hayata tutunmak lazım inş. bu sefer sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşursun:Saruboceq:

denizim gerçekten de çok geçmiş olsun ama arkadaşımın da dediği gibi hamile kalabilmişsin bi de bu yönden bak olaya nolur fazla yıpratma kendini bizimle paylaştığın için de teşekkür ediyorum dualarımıza senide katalım inşallah sende burda hamile kalıp güzel haberini bizimle paylaşanlardan olursun Şeniz

Deniz inan çok üzüldüm benzer bir durumu bende yaşadım 2 kez hamile kaldım biri boş gebelik bir düşük birde biyokimyasalım var..burda buluşma nedenimiz de bu zaten birbirimizi iyi anlayabiliyor olmamız...bugünlerde mutlaka geçecek allah evlat isteyen herkese nasip etsin..yaşadığımız çok skıntılı bir süreç adetle gelen yıkım sonra yien bir umutla çalış acaba hamilemiyim bu ay diğerinden farklı galiba bu sefer oldu deyip ardından kırmızı kartı yedik yine bu garip kısırdöngü adamda no moral ne psikoloji nede sabır bırakıyor..işt biz bu noktoda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşarak bir nebzede olsa rahatlamaya çalışıyoruz...birbirimize dularımızı eksik etmeyelim hepimizin tez zamanda istedikleri olsun..alkisalkisalkis

arkadaşlar bende önümüzdeki hafta 2 aşılamam olucak ilk aşılamam negatifti şimdi ikincisi olucak inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

arkadaşlar bende önümüzdeki hafta 2 aşılamam olucak ilk aşılamam negatifti şimdi ikincisi olucak inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

inş. bu sefer bebişin tutunur canım en kısa zamanda kavuşur sağlıkla kucagına alırsın :Saruboceq:

inşalalh kızlar. desteğiniz ve iyi dilekelriniz için teşkkürler. bu arada aşılaam süreci nasıl oluyor. ilaçla mı yoks aiğneyle mi büyütüldü yumoşlarınız. kaç yumurtanız oldu. çok yumurta olması çoğul gebelik riski taşıyabiliyomu. aşılama nasıl yapılıyo
oan ultrason ekranından bakarakmı yapıyo aktarımı doktor. acı çekiliyomu ağrı oluyomu. bisürü soru var aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…