- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.021
ececiğim aşılaman hayırlı olsun inşallah. bengole hayırlı , uğurlu geldi hepimize. sanada uğur getirsin inşallah. seninde hamilelik haberini alalım hayatım.
ececiğim aşılaman hayırlı olsun inşallah. bengole hayırlı , uğurlu geldi hepimize. sanada uğur getirsin inşallah. seninde hamilelik haberini alalım hayatım.
pregon kullandık,günde 75 doz göbekten yaptım canım,galiba bi 10,11 gün devam ettik, 3 tane yumurta oluştu,pregnyl diye bi çatlatma iğnesi oldum,ertesi günde aşılama oldu,sonra bir hafta hergün ilişki dedi doktor canım,ama ovitrelle diye bi çatlatma iğnesi varmış o daha iyi dediler arkadaşlar...[/QU
bende hergün 75doz alıyorum yarın çağırdı gideceğim ilk kontrolüm olacak.... gerek görürse dozu artıracak bakalım ne olacak.... iğneyi kendinmi yaptın hehe ben kendi kendime yapamadım içim almadı korktum heheheh eşimede yapttırtmadım:))))) dibimde eczane var onla anlaştım hehe o yapıyor.... bugünde yaşar hastanesi var oraya gfittim yaptırdım... :) benim canım çok tatlı bazen hamiş kaldığımda ki bu kadar emek veriyorum bunun için ama nasıl doğum yapacağım diye şimdiden kara kara düşünüyorum... ben hastaneden kaçmazsam iyi heheh:)))
canım benim 2 tane düşüğüm var,ilki 18,ikincisi 8 haftalıktı,iğneler serumlar,ilaçlar...
vız geliyor artık...
bende çok korkaktım biliyomusun,kan grubumu evlenirken alınan sağlık raporu için öğrendim,sınıfta ağlaya ağlaya en son aşıyı ben olurdum...
ama insan olgunlaşıyomu ne,önce 3,4 gün sağlık ocağında yaptırdım,sonuçta heryeri enfeksiyon kaynıyo...
geçtim aynanın karşısına,ulan biz nelere katlanmoyoz bu neki dedim...bastım iğneyi...
iyikide yapmışım,daha az acıyodu,hatta acımadı bile sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
estamp hamileymiş. çok sevindim valla. arkadaşım değerin çok iyi. doktor biraz germiş seni nedense.
Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallah canım
hoşgeldin canım özletiyorsun kendini sen ne alemdesin tedavin nasıl gidiyor gelişin pozitif elektrik verdi işlerin yoğun biliyoruz ama özlüyoruz
canım öncelikle maşallah diyelim inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla hamileliğin kesinleşsin meleğin sana sımsıkı tutunsun güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
canım sağolasın,11 de 2.tahlil sonucum var,onu bekliyorum,inşallah değer yükselmiştir.
bu arada nerelerdesin seni merak ettik opuyorumnanaktan
hiç merak etme canım. yükselecek değerin.sonra keseleri göreceksin. sonra bebişini. ultarson güzeli seçilecek bizim bütün bebişler)))))))
sonrada hayırlısı ile kucağına alacaksın inşallah.:dance:
kızlar annem bile sizleri soruyor dün akşam. hamile olan varmı dualar kabul oldumu diyor. bende bengoleyi söyledim anneme oda çok sevindi. bu akşamda estamp senin haberini vereceğim anneme. valla acayip moral buldum kızlar. bu hızla bende hamile kalırım bu ay zemuszemuskaydirigubbakcemile3
estampcım hamilemisin
galiba öyleyim canım,inanamıyorum ama ,2 gün önce beta hcg değerim 157 çıktı.Sabah yine verdim,kesin sonuç için yükselmesi gerekiyomuş,yani kafam çok karışık... nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?