Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
estamp hamileymiş. çok sevindim valla. arkadaşım değerin çok iyi. doktor biraz germiş seni nedense.
Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallah canım

ececiğim aşılaman hayırlı olsun inşallah. bengole hayırlı , uğurlu geldi hepimize. sanada uğur getirsin inşallah. seninde hamilelik haberini alalım hayatım.

ececiğim aşılaman hayırlı olsun inşallah. bengole hayırlı , uğurlu geldi hepimize. sanada uğur getirsin inşallah. seninde hamilelik haberini alalım hayatım.

hoşgeldin canım özletiyorsun kendini sen ne alemdesin tedavin nasıl gidiyor gelişin pozitif elektrik verdi işlerin yoğun biliyoruz ama özlüyoruz

estamp hamileymiş. çok sevindim valla. arkadaşım değerin çok iyi. doktor biraz germiş seni nedense.
Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallah canım

canım sağolasın,11 de 2.tahlil sonucum var,onu bekliyorum,inşallah değer yükselmiştir.
bu arada nerelerdesin seni merak ettik opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım özletiyorsun kendini sen ne alemdesin tedavin nasıl gidiyor gelişin pozitif elektrik verdi işlerin yoğun biliyoruz ama özlüyoruz

sağol canım inanın aklım hep burada kalıyor.ama bu ay çok yoğundu. yavaş yavaş hafifliyor. girerim artık sıksık.

bu arada sende hiç ara vermeden başla aşılamaya bak bu uğurlu zamanı kaçırma derim.hamilelik haberleri almaya başlamışken devam etsin inşallah.

canım sağolasın,11 de 2.tahlil sonucum var,onu bekliyorum,inşallah değer yükselmiştir.
bu arada nerelerdesin seni merak ettik opuyorumnanaktan

hiç merak etme canım. yükselecek değerin.sonra keseleri göreceksin. sonra bebişini. ultarson güzeli seçilecek bizim bütün bebişler )))))))

sonrada hayırlısı ile kucağına alacaksın inşallah.:dance:

kızlar annem bile sizleri soruyor dün akşam. hamile olan varmı dualar kabul oldumu diyor. bende bengoleyi söyledim anneme oda çok sevindi. bu akşamda estamp senin haberini vereceğim anneme. valla acayip moral buldum kızlar. bu hızla bende hamile kalırım bu ay zemuszemus kaydirigubbakcemile3

yaaaa... çok tatlısın ya,valla ağzından bal damlıyor,canım benim...
inşallah hepimiz için kaydirigubbakcemile5

herşey dua sayesinde değilmi zaten canım,annede selam söyle,öp benim içinopuyorumnanaktan
bu arada yine okuyalım,herkes hamiş oluncaya kadar:lepi:

estampcım hiç moralini bozma doktorlar fazla sağlamcı olduğu için böyle konuşuyor benim hamileliğimde keseyi gördüğü halde sen genede hamileyim deme biraz bekle demişti. hayırlısı olsun tekrar canım

pınarcığım,

sende tedaviye başlamışsın. yeni eve bebek geliyor inşallah.eşine süpriz güzel olacak. ben puregon 300 kullanmıştım canım herakşam 7 de 75 lik vuruş yapıyordum kendime)))))))) 6 gün vuruldum 7. gün pregnyl iğne oldum kalçadan.onu kendim yapamadım amagece12 de hastanede yaptırdım 36 saat sonra aşılama yapıldı bana canım.

galiba öyleyim canım,inanamıyorum ama ,2 gün önce beta hcg değerim 157 çıktı.Sabah yine verdim,kesin sonuç için yükselmesi gerekiyomuş,yani kafam çok karışık... nolur dua edin

estamp dularımız seninle arkadaşım..iki düşük var demişsin sende nedeni belli mi benimde düşüklerim varda merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…