- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.981
bende gonaf 75 kullanmıştım sonra otrivelle çatlama iğnesi eşim yaptı stres içinde bana işkence diyordu şimdiden sonraki aşılamanın iğne fobisi sardı
Bu ay dedim ilkbaharla benimde umutlarım yeşerecek...sicacik kıpır kıpır gecicek zaman carcabuk..bebeğim bu sefer gelicek annesinin şefkat dolu göğsüne..hergun aldığım emzikler patikleri sevmekten usandim artık ben..evet daha yolun bası..evet daha küçüğüm ama istiyorum neden hep çok istediğim seylerin hevesi kursağımda kalıyor..neden güzel hayallerin ve umutlu bekleyişin ardı hüsran hep..evet bu cefanın da ardı belki Sefa ama artık dayanamıyorum tükeniyorum LUtfen ALLAHim sen kullarına kaldiramicagindan fazla yük yüklemezsin biliyorum...ya artık hi son bu gidişe...bı aman dertlerime...ya dayanma gücü bu yaralarıma..uflemrkle geçmiyor artık....yeter..yetmeli artık..!!!!!
ualvardıdı yapmayayım diye dr. her gün aynı saatte ol dedi bende hergün ayını saatte sağl.ocağnamı gideyim yapıver dedim ama her seferinde çarpıntı yaptı vallaya ilk gördüm anlamadım birde çözene kadar canım çıkdı....il aşılamamda ilaç kullandığımdan bu ilk gibi oldu... iyi eşine yaptı4dın hehe ben yaptırmadım:)))
vallah kafam karıştı:)))))) ee demin ki yazında hastalandında üzgünsün sandım.... :))) sen bayağ kendini yıpratmışsın canım daha hastalanmadan sendrom başlamış... vallah hastalandığından dolayı üzülüyorsun sandım.... canım sen birine 5tl ver 2 rekat namaz kıl ardından dua et....
anlamadığım sperm yıkanmadı harekete bakıldı nedemek:))))
canım sen ç.ok dolmuşsun... biri birşeymi dedi bilmiyorum yoksa hep bu ruh halindemisin.. ama eğer hep bu ruh halinde isen kendine ilk önce bir dur demeye çalış.... bu kadar isyan hiç iyi değil.... hepimiz bebişimizi çok istiyoruz ki sanırım çoğumu sendende büyüğüz... senin kadar isyan etmiyoruz.... sen ilk önce kendini yıprqtmayı bırakacaksınki bebiş yola çıkabilsin. sen kendini bu kadar yıpratırsan ya bebiş gelmez yada Allah ım esirgesin geldiğinde hayırla gelmez..... o nedenle sakın canım arkadaşım sakın....
saol canım çok saol ya buay çok umutluydum yok canimla preseed aldım olsun diye ama zamanı gelmeyince parcalasan da kendini olmayınca olmuyor arkadaspınar haklı canım ben 1 yıldır has.gide gele dahada devam görünüyor yaşım 35 etrafın baskısını hiç saymıyorum kendimi soyutladım ama umudumu kaybetmedim mutlaka bizimde yüzümüz birgün gülecek ve bugünleri tebessümle anacağız pes etmek yok asla
Dün çok sinir oldugum esimin akrabası var onlar geldi her fırsatta bebeğini sever hep anlatır tel. Acardim nasılsın diye o oğlunu severdi telefondayken onlar geldi bnm sinirler zaten lackaydi hepten koptum bgn pinarcim çok saol destegin için sonsuz teşekkürler söyle hickira hickira bı ağlasam rahatliycam biraz birazdan dışarı çıkarız belki havam bes değişir diye of su içimdeki balon bı patlasa da rahatlassm
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMAYINCA
HAK DA BELA YAZMAZ KUL AZMAYINCA
HAK KULUNDAN INTIKAMINI KUL ILE ALIR
DIN,IRFAN BILMEYEN,BUNU KUL ETTI SANIR.
EMRI OLMAYINCA,SANKI YAPRAK KIPRANIR... *
bu sözü çok seviyorum çok sinirlendiğimde hep aklıma gelir ve beni çok sakinleştirir..... çok güze kula bela gelmez hak yazmayınca ne güzel bir laf dimii.. hak bela yazmaz kul azmayınca ise bu beni çok düşündürürrr.... hak intikamı kul ile alır dini işrfan bilmeyen bunu kul yaptı sanır.. doktor hastane bahane veya sebep sadece canabı hak bilere daha anne olmayı yazmamış belkide bizler şuan farkında olmadan yaptığımız birşeyden dolayı buna layık değiliz canabı hakkım katında.... kimbilir.... o nedenle isyan baruta ateşle gitmekle eş değerdir canım... emri olmayınca sanki yaprak kımıldar.. bizim için ol emrini verdimenin yolu tek yolu dua ya sarılmak bıkmadan usanmadan isyana yer vermeden .....
saol canım çok saol ya buay çok umutluydum yok canimla preseed aldım olsun diye ama zamanı gelmeyince parcalasan da kendini olmayınca olmuyor arkadas
Canlarım ben çıkıyorum nolur bana bol bol dua edin..öptüm sizi
canım aynen öyle,biz burada birbirimizi hiç görmeden tefriciyeler,yasinler okuduk birbirimiz için,gönül birliği ettik,bu çok güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?