Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamsem bende ameliyata 1 hafta kala grip oldum mantar oldum sinirlerim bozuldu hemen ilaç kullandım dr geçmezse ameliyat 1 ay ertelenir dedi şükür ilaçla geçti gribede adaçayı içtim herşey yoluna girdi panik yapma bol bol dua et bizde ederiz canım rahat ol

bende gonaf 75 kullanmıştım sonra otrivelle çatlama iğnesi eşim yaptı stres içinde bana işkence diyordu şimdiden sonraki aşılamanın iğne fobisi sardı

ya ilk gördüm anlamadım birde çözene kadar canım çıkdı....il aşılamamda ilaç kullandığımdan bu ilk gibi oldu... iyi eşine yaptı4dın hehe ben yaptırmadım:)))

canım sen ç.ok dolmuşsun... biri birşeymi dedi bilmiyorum yoksa hep bu ruh halindemisin.. ama eğer hep bu ruh halinde isen kendine ilk önce bir dur demeye çalış.... bu kadar isyan hiç iyi değil.... hepimiz bebişimizi çok istiyoruz ki sanırım çoğumu sendende büyüğüz... senin kadar isyan etmiyoruz.... sen ilk önce kendini yıprqtmayı bırakacaksınki bebiş yola çıkabilsin. sen kendini bu kadar yıpratırsan ya bebiş gelmez yada Allah ım esirgesin geldiğinde hayırla gelmez..... o nedenle sakın canım arkadaşım sakın....

ya ilk gördüm anlamadım birde çözene kadar canım çıkdı....il aşılamamda ilaç kullandığımdan bu ilk gibi oldu... iyi eşine yaptı4dın hehe ben yaptırmadım:)))
ualvardıdı yapmayayım diye dr. her gün aynı saatte ol dedi bende hergün ayını saatte sağl.ocağnamı gideyim yapıver dedim ama her seferinde çarpıntı yaptı valla

Test yaptırdık ama aşılama sırasında herhangi bı işlem olmadan direk enjekte edildi

pınar haklı canım ben 1 yıldır has.gide gele dahada devam görünüyor yaşım 35 etrafın baskısını hiç saymıyorum kendimi soyutladım ama umudumu kaybetmedim mutlaka bizimde yüzümüz birgün gülecek ve bugünleri tebessümle anacağız pes etmek yok asla

Dün çok sinir oldugum esimin akrabası var onlar geldi her fırsatta bebeğini sever hep anlatır tel. Acardim nasılsın diye o oğlunu severdi telefondayken onlar geldi bnm sinirler zaten lackaydi hepten koptum bgn pinarcim çok saol destegin için sonsuz teşekkürler söyle hickira hickira bı ağlasam rahatliycam biraz birazdan dışarı çıkarız belki havam bes değişir diye of su içimdeki balon bı patlasa da rahatlassm

KULA BELA GELMEZ HAK YAZMAYINCA
HAK DA BELA YAZMAZ KUL AZMAYINCA
HAK KULUNDAN INTIKAMINI KUL ILE ALIR
DIN,IRFAN BILMEYEN,BUNU KUL ETTI SANIR.
EMRI OLMAYINCA,SANKI YAPRAK KIPRANIR... *

bu sözü çok seviyorum çok sinirlendiğimde hep aklıma gelir ve beni çok sakinleştirir..... çok güze kula bela gelmez hak yazmayınca ne güzel bir laf dimii.. hak bela yazmaz kul azmayınca ise bu beni çok düşündürürrr.... hak intikamı kul ile alır dini işrfan bilmeyen bunu kul yaptı sanır.. doktor hastane bahane veya sebep sadece canabı hak bilere daha anne olmayı yazmamış belkide bizler şuan farkında olmadan yaptığımız birşeyden dolayı buna layık değiliz canabı hakkım katında.... kimbilir.... o nedenle isyan baruta ateşle gitmekle eş değerdir canım... emri olmayınca sanki yaprak kımıldar.. bizim için ol emrini verdimenin yolu tek yolu dua ya sarılmak bıkmadan usanmadan isyana yer vermeden .....

saol canım çok saol ya buay çok umutluydum yok canimla preseed aldım olsun diye ama zamanı gelmeyince parcalasan da kendini olmayınca olmuyor arkadas

kimsenin seni ve eşini üzmesine müsaade etme .... bırak konuşsunlar..... ağlaman içinde bir sebep yok.. zaten sinirlermiş:))))) değmez onlar için... Allah ım okadar büyükki gün gelir devran döner ve herkes fesatlığının hasetinin bedelini öder. eğer ortada bir hasetlik drum varsa zaten Allah ım görmüşdür melekleri kaydetmişdir... anı ve zamanı geldiğinde bu ona dönecekdir.... gene mevlam herkesi esirgesin herkes yerinde rahat huzurlu olsun o ayrı ama mevlam gören duyandır.. sabırlıdır ve intikamını en iyi şekilde almasını bilendir... o nedenle kendini boş yere günaha sokma onlar yüzünden deymez....

hayırlısı ne diyeyim ki başka herseyin hayırlısı..mevlam büyük ona sığındım neylerde güzel eyler ins.bipatlamaydi bnki sadece tabi ki o herseyin en iyisini bilir AlLLAHim affetsin ins

kızlar maus takıldı pc kapatıp açtım laptopla aram iyi değil diğerini eşim oturtmuyor ayaklarımı uzatamazmışım aman bir tam olarak iyileşsem vallahi

pınarcım gerçekten çok güzel insanı sarsan kendine getiren bir yazı not alıcam ve hep gözümün önünde tutacağım insanı günahtan hatadan ve yanlışdan döndüren niteliği varmış sağol paylaştığın için hayatım

canım aynen öyle,biz burada birbirimizi hiç görmeden tefriciyeler,yasinler okuduk birbirimiz için,gönül birliği ettik,bu çok güzel bişey

canımm yaa çok sevindim kaçgündür seni merak ediyodum şimdi okudum.... maşallah bence değerin çok iyii.)) tebrik ederimm Allah hayırlı haberini kesmesinn inşallahh hayırlısı ile annesin:)))

bu arada pınarcım tedavin hayırlı olsunn inşallah sende bizi sevindiren müjdelerden verirsinn:)))

liste yapmışsınızz bende söyliym 26 -4 yani bugünn ama benim genelde 1 kaç gün gecikirr bakalım beklemedeyim.....

gamsem kullanıcısından alıntı
Canlarım ben çıkıyorum nolur bana bol bol dua edin..öptüm sizi

gamzecim Rabbim gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsinnn...... ve bedenindeki bütün sıkıntıyı , stresi def etsinnn ........

günaydın arkadaşlar haftasonu giremedim geçmişi okudum çok sevindim hamişimiz var Rabbim devamını getirsin inşallah
bu arada ben preseed kullanmıştım ama cumartesi hastalandım olmadı yani bugün bende doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir tedavi yolu izlicez
bir daha ki adet günüm büyük bir ihtimalle 24 Mayıs benide listeye ekleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…