- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.001
kızlar merabalar,bu saate kadar giremedim,misafirim vardı....
aşılama sonucumuda aldım ,kafam çok karışık ...sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,
aşılama sonucuna göre hamileyimmmmmmm,beta hcg 157 çıktı...
ama doktorum, değer sanki az gibi çok sevinme kesin sonucu pazartesi alalım,beta bcg nin pazartesiye daha çok artması lazım dedi,diken üstündeyim,bana dua edin....nolur....
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
gül merhaba canım nasılsın sende preseed kullanmıştın dimi benimde olmadı ilk ayda ama kalanını da kullanmayı düşünüyorum bu ay sen ne yapıyorsun devam mı
günaydın kızlar.... bir selam vwereyimde işe öyle başlayayım dedim .. malum pazartesi ev hanımlarının en yoğun işş günlü:))) hafta sonları erkekler evi çok dağıtıyorlar:)))
bengole............................................hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli
emenne
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık....................................................26/04
murse
gül
ece.........................................................09/05
kayse
özlem
aolzpgeer1
ben yanlış yazmışım düzelttim
kızlar emennede hamileymiş hadi gözümüz aydın bir bir patlatıyoruz güzel haberleri
kızlar emennede hamileymiş hadi gözümüz aydın bir bir patlatıyoruz güzel haberleri
günaydın canım......
estamp demek istedin sanırım.... Allah söyletti heralde inşallah emennede mayıs ayında hamiş olurr:)))
kızlar kendime şöyle bir sabah kahvesi yapacağım işe başlamadan dopink olsun diye..... sizlerde gelin beraber içelim.....:))))
hemen geliyorumm ozamann:))) valla ben okadar eriniyorumki kalkıp bişiler hazırlamayaazorlamasalar hayat boyu bişi yiyip içmem heralde:)))
ay eevt emenne nerden çıktı allah mı söyletti ne...estamp hamile diycektim..
tızlar sizlerle sohbete elbette doyum olmuyor ama ev işleride beni bekliyor bugün çok yoğunum 1kadar işleri toparlamam lazım 2de doktorla randevum var hehe yumoşlar ne alemde diye bakılacak... birde kızımın traşı var aşısı var bugün onalrıda aradan çıkartmam lazzım. ben bşr daha giremem sanırım aşama kadar..... kendinize iyi bakın .. herkese çok güzel haftalar geçirmesini dilerim hamiş haberlerinin artması dileğiyle hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?