Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu arad sonuç almaya çıkıcam,nolur dua edin yükselmiş olsun,yükselmemişse biyokimyasal gebelik demekmiş,eğer öyle olursa 3-5 güne adet olursun dedi doktor,gelince yine haber veririm,öptüm hepinizi...

bu arada kızlar Anneler günü yaklaşıyor. bu ay hamiş kalanlar ve kalacaklar evlatlarımızdan en güzel anneler günü hediyesi alacağız inşallah. çok anlamlı bir ay olacak bu ay. hadi hayırlısı arkadaşlarım

canım bozma moralini dualarımız seninle . ben bukadar yüksek değerde biyokimyasal duymamışım. ama herşeyin hayırlısı arkadaşım. seni seviyoruz.:enbuyukkk:

estamp dularımız seninle arkadaşım..iki düşük var demişsin sende nedeni belli mi benimde düşüklerim varda merak ettim..

ikiside sebepsiz dendi,genetik tahliller,kromozom analizleri falan bişey çıkmadı,sonrada 2yıldır hamile kalamadım,polikistik oldum,
canım ben öğretmenim,ve merkez köyünde çalışıyorum,köy otobüsüyle git gel hergün 120 km yapıyodum,yol otobüs berbattı.Ona bağladık,ama şimdi rapor alamayı düşünüyorum hayırlısıyla... sanada geçmiş olsun,görüşmek üzere... bu arada seninkilerin sebebi neydi?...

canım bence düşükler için üzülmeyin eğer hiç bir sebep bulunamıyorsa düşükte, sağlıksız bebek olursa yada bebekte kromozom bozukluğu olunca tutunamıyor hayırlısıda bu yoksa benim gibi 20 haftada bebeği alıyorlar.

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
GUL1973, emenne+, estamp, KARTOPU344+, ece006

epeydir böyle kalabaalık olmamıştık

canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
GUL1973, emenne+, estamp, KARTOPU344+, ece006

epeydir böyle kalabaalık olmamıştık

evet ya bu saatlerde ben tek başıma hep otururdum burda şimdi de işim var hepiniz burdasınız ay ben napim ara ara gelip işime de bakim dimi

genetik incelemede yaptırdım bir şey çıkmadı..kan pıhtılaşması var bazıları bunu sorun olarak görüyor bazılarıda bu sorun değil diyor karmakarışık oldum..ama senin değerin güzel gibi geldi inşallah artmıştır değerin

arkadaşlar göbekten iğne rahatlıkla yapılıyormu ben hiç denemedim tüpe başlarsak merak ettim becerebilirmiyim die

gül hiç korkulacak bir şey yok...ben ilk zaman korktum hastanede yaptırdım..hemşire dedik bu iğne her tarafına batsa ne çıkar dedi..korkma kendinde yaparsın dedi..inan hergün iğne yaptırmak için çektiğin eziyete değmez yaparsın sende..

emennecim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar

canım ben cumartesi hastalandım preseed bu ay işe yaramadı bende yarın randevu aldım burada özel bir merkez var oraya giccem size sormak istediğim ben doktora aşılama yaptırmak istiyorum diyince hemen yapar mı yoksa beni tekrar tahlillerden mi geçirecek geçen aşılamam da gonalf kullanmıştım son kullanma tarihi bu ay o yüzden hemen aşılama yaptırmak istiyorum sizce napmalıyım

inanın hiç doktora gitmeden iğneleri vurulup (evde kendi kendime laz aklı işte) normal yolla hamile mi kalmaya çalışmayı bile düşünüyorum hadi siz söyleyin napim

inanın hiç doktora gitmeden iğneleri vurulup (evde kendi kendime laz aklı işte) normal yolla hamile mi kalmaya çalışmayı bile düşünüyorum hadi siz söyleyin napim

canım kesinlikle doktora git kendi başına ilaç alma iğne vurulma sakın kaş yapıyım derken göz çıkarmayalım.önce tahlil sonuçlarınıda götür zaten yenidir yeni tahlillere ihtiyaç bile duymayabilir. ama tüp bebek merkezi varsa aşılamayı orda yaptır. aşılama yaptırmak istiyorum diyince genelde hemen yapıyorlar bitanem

arkadaşlar göbekten iğne rahatlıkla yapılıyormu ben hiç denemedim tüpe başlarsak merak ettim becerebilirmiyim die

gülcüm bende önce endişe ettim ama doktorum odaya eşimide çağırdı sonra ilk iğneyi kendi yapıp eşime nasıl yapması gerektiini gösterdi ve sonrasında 10 gün kadar eşim vurdu sadece 1 kere eşim şehirdışında diye bütün cesaretimi topladım ve kendim vurdumm... çok basitmiş ...

o iğneler öyle kafasına göre kullanılacak iğneler değil ağrı kesici sandım galiba..sakın öyle bir hata yapma dönüşü olmayan yola girersin allah korusun..

canım bencede dr git bi görün..
Allah korusun kist filan varsa iğneler yumurtaların yerine onları büyütürr.... önce bi baktır ona göre dr yönlendirirr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…