- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.041
kızlar bu arad sonuç almaya çıkıcam,nolur dua edin yükselmiş olsun,yükselmemişse biyokimyasal gebelik demekmiş,eğer öyle olursa 3-5 güne adet olursun dedi doktor,gelince yine haber veririm,öptüm hepinizi...
estamp dularımız seninle arkadaşım..iki düşük var demişsin sende nedeni belli mi benimde düşüklerim varda merak ettim..
ikiside sebepsiz dendi,genetik tahliller,kromozom analizleri falan bişey çıkmadı,sonrada 2yıldır hamile kalamadım,polikistik oldum,
canım ben öğretmenim,ve merkez köyünde çalışıyorum,köy otobüsüyle git gel hergün 120 km yapıyodum,yol otobüs berbattı.Ona bağladık,ama şimdi rapor alamayı düşünüyorum hayırlısıyla... sanada geçmiş olsun,görüşmek üzere... bu arada seninkilerin sebebi neydi?...
kızlar bu arad sonuç almaya çıkıcam,nolur dua edin yükselmiş olsun,yükselmemişse biyokimyasal gebelik demekmiş,eğer öyle olursa 3-5 güne adet olursun dedi doktor,gelince yine haber veririm,öptüm hepinizi...
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
GUL1973, emenne+, estamp, KARTOPU344+, ece006
epeydir böyle kalabaalık olmamıştık
canım bence düşükler için üzülmeyin eğer hiç bir sebep bulunamıyorsa düşükte, sağlıksız bebek olursa yada bebekte kromozom bozukluğu olunca tutunamıyor hayırlısıda bu yoksa benim gibi 20 haftada bebeği alıyorlar.
arkadaşlar göbekten iğne rahatlıkla yapılıyormu ben hiç denemedim tüpe başlarsak merak ettim becerebilirmiyim die
emennecim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
inanın hiç doktora gitmeden iğneleri vurulup (evde kendi kendime laz aklı işte) normal yolla hamile mi kalmaya çalışmayı bile düşünüyorum hadi siz söyleyin napim
arkadaşlar göbekten iğne rahatlıkla yapılıyormu ben hiç denemedim tüpe başlarsak merak ettim becerebilirmiyim die
inanın hiç doktora gitmeden iğneleri vurulup (evde kendi kendime laz aklı işte) normal yolla hamile mi kalmaya çalışmayı bile düşünüyorum hadi siz söyleyin napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?